brachol 06.11.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:) ) tutaj z tego co wiem jest sporo do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 06.11.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:) ) większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury Najwięcej chyba można zobaczyć w bimsie, giancie i sanpolu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 06.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury Najwięcej chyba można zobaczyć w bimsie, giancie i sanpolu. Pozdr. polecam sanpol maja tego sporo ale i tak nic nie kupiłem bo drogo wychodzili większość kupiona poprzez allegro z odbiorem w sklepie w poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 06.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:) ) większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury Najwięcej chyba można zobaczyć w bimsie, giancie i sanpolu. Pozdr. Zainteresowanych plytkami przestrzegam przed Giantem - pisalem juz o nich wczesniej. Kupilem u nich plytki i od 7 miesiecy walcze z reklamacja. Sprawa doczeka sie finiszu w sadzie i bedzie o tym tez pewnie artykul w prasie. Wkleje link, jak juz sie ukaze - historia nadaje sie na amerykanski film:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaremis 07.11.2008 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kafle (wszystkie ceny netto) środkowy("serwetka","szafka","słoneczko","gładki") 220x220mm - 17,76zl netto narożnik - 23,09zl środkowy "bramka" 205x215mm - 23,56zl narożnik "bramka' - 32,56zl środkowy "kwiatek" 220x220mm - 29,60zl narożnik "kwiatek" - 35,52zl środkowy "relief" 190x210mm - 58,02zl narożnik "relief" - 84,06 kafle ozdobne od 300zl do 550zl("korona" i "kolumna") Mam nadzieje, że to daje jakiś obraz.(jeśli nie to mogę spróbować zeskanować cennik i wysłać na maila) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 07.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dziękuje za podanie cen. Nie jest tak żle. Muszę nad tym pomyśleć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 09.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:) ) większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury Najwięcej chyba można zobaczyć w bimsie, giancie i sanpolu. Pozdr. Zainteresowanych plytkami przestrzegam przed Giantem - pisalem juz o nich wczesniej. Kupilem u nich plytki i od 7 miesiecy walcze z reklamacja. Sprawa doczeka sie finiszu w sadzie i bedzie o tym tez pewnie artykul w prasie. Wkleje link, jak juz sie ukaze - historia nadaje sie na amerykanski film:-) dziekuje za podpowiedzi!!! Tez chce kupic przez allegro ale najpierw musze dotknąc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.11.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Hej, jestem na etapie castingu na ekipę do płytek elewacyjnych z klinkieru i 2 balkonów: - czy może ktoś mógłby mi polecić kogoś dobrego? - jakie są teraz ceny za m2 takiej roboty? dzięki i pozdrawiam przylaczam sie do pytania, tez szukam jakies sensownej ekipy do zrobienia plytek elewacyjnych na wejsciu do domu I ja , i ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 11.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witamczy ma ktoś drzwi firmy Door- Pol??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 15.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Witam czy ma ktoś drzwi firmy Door- Pol??? Chyba nikt nie ma. Ale się zakorkowało. Ludzie robicie coś na swoich budowach????Bo coś tak przycichło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 15.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Czy jest ktoś z aktualnymi informacjami odnośnie Gazu płynnego do ogrzewania domu - oferty itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Uzywa ktos moze w domu suszarki kondensacyjnej? Jesli tak to chetnie poznam opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witam, czy któs miał przyjemność badz nie z firmą Borkowski ze Swarzędza jesli chodzi o instalacje hydrauliki? Firma Borkowski to siec hurtowni i oni właśnie mają ekipy instalatorskie z którymi współpracują...warunek jest jednak jeden: towar trzeba brac z tej własnie hurtowni:) Czekam na ich wycene ale moze ktos z Was z nimi współpracował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 17.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Uzywa ktos moze w domu suszarki kondensacyjnej? Jesli tak to chetnie poznam opinie Chyba verunia w swoim dzienniku zachwalała suszarkę kondensacyjną. http://forum.muratordom.pl/veruni-domek-drugi,t103605.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 21.11.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja w temacie z pogranicza budowlanki: potrzebuję dobrego prawnika od spraw podatku od sprzedaży nieruchomości, darowizn i innych jak zrobić żeby najmniej zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 21.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 do tych co juz mieszkają jaką macie temp. ustawioną na ciepła wodę i jaką macie temp. ustawioną w pokoju (dzień i noc) wiem ze kazdy ma inne zapotrzebowanie i odczuwa to inaczej (mi jest za gorąco a żonie za zimno ) ja mam ustawione caly czas na 21 stopni dzien i noc dla mnie w nocy jest za gorąco a w dzień to i tak piec prawie sie nie załącza (jak na razie) sąsiad ma 18,5 stopnia w nocy a w dzień 20 i ostatni rach za gaz miał 230 zl (ponoć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 21.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja mam ustawione caly czas na 21 stopni dzien i noc dla mnie w nocy jest za gorąco a w dzień to i tak piec prawie sie nie załącza (jak na razie) Moj preferencje to dzien 21,00 w nocy 18,5..Pora nocna 21,30 - 5,30..rano sie piecyk właczai podgrzewa i zonka ma cieplo jak sie do pracy szykuje Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 cześć kupiłem kuchnię z IKEA - ale chcę trochę powydziwiać z montażem i blataminie ma ktoś z was jakiegoś namiaru na sensownego gościa od montażu szafek i sprzętu? będę wdzięczny za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 czy zna ktos firme DAVEX produkujaca okna z Buku/Niepruszewo? interesuja mnie opinie na temat ich produktow. Osobiście nie polecam mam problem z drzwiami zewnętrznymi które robili na Aluplaście błędy konstrukcyjne powodują ze nadają się tylko do wymiany ( dzwi obwiesiły sie ponad 1 cm i nie można ich wyregulować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 To jeszcze ja!Potrzebna jest szyba "piaskowana". Wiecie gdzie można takie coś dostać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts