Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:):) )

większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury

Najwięcej chyba można zobaczyć w bimsie, giancie i sanpolu.

Pozdr.

większość firm z mojej mapki ma dość duży asortyment "białej" ceramiki i armatury

Pozdr.

polecam sanpol maja tego sporo ale i tak nic nie kupiłem bo drogo wychodzili

większość kupiona poprzez allegro z odbiorem w sklepie w poznaniu :)

Wanna, umywalka, bidet....jedno miejsce z duzym wyborem w Poznaniu-pilnie poszukiwane!!! ( jedno- dlatego ze jezdzic bede z rocznym maluszkiem a on szybko sie nudzi:):) )

Pozdr.

Zainteresowanych plytkami przestrzegam przed Giantem - pisalem juz o nich wczesniej. Kupilem u nich plytki i od 7 miesiecy walcze z reklamacja. Sprawa doczeka sie finiszu w sadzie i bedzie o tym tez pewnie artykul w prasie. Wkleje link, jak juz sie ukaze - historia nadaje sie na amerykanski film:-)

Kafle (wszystkie ceny netto)

środkowy("serwetka","szafka","słoneczko","gładki") 220x220mm - 17,76zl netto

narożnik - 23,09zl

środkowy "bramka" 205x215mm - 23,56zl

narożnik "bramka' - 32,56zl

środkowy "kwiatek" 220x220mm - 29,60zl

narożnik "kwiatek" - 35,52zl

środkowy "relief" 190x210mm - 58,02zl

narożnik "relief" - 84,06 :cry:

kafle ozdobne od 300zl do 550zl("korona" i "kolumna")

Mam nadzieje, że to daje jakiś obraz.(jeśli nie to mogę spróbować zeskanować cennik i wysłać na maila)

Pozdrawiam.

Pozdr.

Zainteresowanych plytkami przestrzegam przed Giantem - pisalem juz o nich wczesniej. Kupilem u nich plytki i od 7 miesiecy walcze z reklamacja. Sprawa doczeka sie finiszu w sadzie i bedzie o tym tez pewnie artykul w prasie. Wkleje link, jak juz sie ukaze - historia nadaje sie na amerykanski film:-)

dziekuje za podpowiedzi!!!

Tez chce kupic przez allegro ale najpierw musze dotknąc:):)

Hej,

jestem na etapie castingu na ekipę do płytek elewacyjnych z klinkieru i 2 balkonów:

- czy może ktoś mógłby mi polecić kogoś dobrego?

- jakie są teraz ceny za m2 takiej roboty?

dzięki i pozdrawiam

przylaczam sie do pytania, tez szukam jakies sensownej ekipy do zrobienia plytek elewacyjnych na wejsciu do domu

I ja , i ja ...

Witam, czy któs miał przyjemność badz nie z firmą Borkowski ze Swarzędza jesli chodzi o instalacje hydrauliki? Firma Borkowski to siec hurtowni i oni właśnie mają ekipy instalatorskie z którymi współpracują...warunek jest jednak jeden: towar trzeba brac z tej własnie hurtowni:) Czekam na ich wycene ale moze ktos z Was z nimi współpracował??

do tych co juz mieszkają

jaką macie temp. ustawioną na ciepła wodę

i jaką macie temp. ustawioną w pokoju (dzień i noc)

wiem ze kazdy ma inne zapotrzebowanie i odczuwa to inaczej (mi jest za gorąco a żonie za zimno ;) )

ja mam ustawione caly czas na 21 stopni dzien i noc

dla mnie w nocy jest za gorąco a w dzień to i tak piec prawie sie nie załącza (jak na razie)

sąsiad ma 18,5 stopnia w nocy a w dzień 20 i ostatni rach za gaz miał 230 zl (ponoć)

ja mam ustawione caly czas na 21 stopni dzien i noc

dla mnie w nocy jest za gorąco a w dzień to i tak piec prawie sie nie załącza (jak na razie)

Moj preferencje to dzien 21,00 w nocy 18,5..Pora nocna 21,30 - 5,30..rano sie piecyk właczai podgrzewa i zonka ma cieplo jak sie do pracy szykuje :-)

Pawlok

czy zna ktos firme DAVEX produkujaca okna z Buku/Niepruszewo?

interesuja mnie opinie na temat ich produktow.

Osobiście nie polecam

mam problem z drzwiami zewnętrznymi które robili na Aluplaście

błędy konstrukcyjne powodują ze nadają się tylko do wymiany ( dzwi obwiesiły sie ponad 1 cm i nie można ich wyregulować )