scooby 27.11.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 do wykonczeniówki, szukam kogos konkretnego!!! z terminem od zaraz. i oczywiscie tani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 27.11.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Extra !!! A kolega Marzin to żyje???? żyje ale zdradził nas z forum atv - quad krys - co z tą kawą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 27.11.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cześć,wczoraj w nocy jakieś sk....ny zdemolowali budowę w Szreniawie. Ukradli kable ze ścian niszcząc całą instalację i świeżo położone tynki maszynowe. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info. Za wskazanie sprawców wyznaczona jest nagroda. Na razie jest to 2000 PLN , ale może być więcej. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 27.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cześć, wczoraj w nocy jakieś sk....ny zdemolowali budowę w Szreniawie. Ukradli kable ze ścian niszcząc całą instalację i świeżo położone tynki maszynowe. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info. Za wskazanie sprawców wyznaczona jest nagroda. Na razie jest to 2000 PLN , ale może być więcej. Pozdrawiam T. hmm a nie odmówiłeś czasem jakiejś "renomowanej" firmie ochroniarskiej usługi "opieki i monitoringu"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.11.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 te hisorie o zemscie firm ochroniarskich to jednak chyba bajk iwiec stawialbym na "zwyklych" zlodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 28.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Cześć, wczoraj w nocy jakieś sk....ny zdemolowali budowę w Szreniawie. Ukradli kable ze ścian niszcząc całą instalację i świeżo położone tynki maszynowe. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info. Za wskazanie sprawców wyznaczona jest nagroda. Na razie jest to 2000 PLN , ale może być więcej. Pozdrawiam T. hmm a nie odmówiłeś czasem jakiejś "renomowanej" firmie ochroniarskiej usługi "opieki i monitoringu"?? "Zemsta" firmy ochroniarskiej odpada. W grudniu ma wejść SOLID i umowa już prawie podpisana. Ewiedentnie widać, że sk...ny brali to co miało dla nich wartość czyli miedź. Powyrywali kable z tynków i to tylko te prądowe. Alarm, internet i RTV zostawili (za mało w nich miedzi). Przy okazji skroili trochę sprzętu i narzędzi. Do tego dochodzi jeszcze fakt , że 100m dalej obrobili z kabli druga budowę tylko tam inwestor miał "szczęście" bo nie miał jeszcze położonych tynków. Najbardziej irytujące jest to, że oni zarobią na tym 500-700 PLN, a straty sięgają prawie 20 000 PLN ... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 28.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 20tys zł strat ? az za tyle kupiles przewody zasilajace? tynki sie naprawi wyprawkami i az takie drogie to nie bedzie.najgorzej bedzie miał elektryk bo bedzie musiał bruzdowac pod nowe przewody...a to ze tynki beda mało głaądkie w miejsu nowych przewodów to sie nie przejmój bo wykonczeniowka to doszlifuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 krys - co z tą kawą ? Przypomnę się wiosną. Będzie cieplej i sympatyczniej. Będzie można na tarasie posiedzieć. Miodzio żyje ale zdradził nas z forum atv - quad O żesz........w morde......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 28.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 mnie na przykład strasznie irytują często pojawiajace się jednocześnie na wszystkich wątkach wielkopolskich "ogłoszenia" i pytania od użytkowników... to zniechęca do czytania i mimo wielkopolskich korzeni coraz mniej chętnie tu zaglądam Tak to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 28.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ...... a dziękuję, całkiem miło i sympatycznie, cisza, spokój i las minął miesiąc, pierwsze wybieranie szamba za nami ale jeszcze sporo prac w środku i na zewnątrz więc póki co Was nie opuszczę No to fajnie. Bo grupa tak trochę cienko "przędzie". Matka WIELKOPOLSKA też kończyła żywot na stronie 123. Czyżby to już koniec???????A tak fajnie się tu pisało. No cóż. Większość już mieszka. ja bym nie tragizował większość mieszka i taka kolej rzeczy, ja to forum traktuję hobbystycznie więc jeszcze tu pobędę ja tez zostaje może dlatego ze nie mam neta w domu wiec tylko w pracy czasami zaglądam ludzie, nie odchodźcie! jesteście potrzebni ze swoimi doświadczeniami . Od kogo mają się uczyć następni? Ja też już prawie kończę ale na Wlkp2008 ludzie piszą o tym co robią na bieżąco, a znacznie mniej o tym co będzie dalej w kolejnych etapach. Wy to już wiecie. Bez forum chyba bym nie pobudował tzn. wolniej i gorzej. W każdym razie wielkie dzięki za wsparcie wszelkiej maści w imieniu budowniczych kolejnego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 28.11.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 podpisuje sie pod wypowiedzia Tole - nie odchodzcie. Podpowiedzcie cos w kwestii alarmu. Za tydzien wchodzi do mnie elektryk i od razu chcialbym polozyc kable pod instalacje alarmowa. Ale po pierwsze - nie wiem jeszcze co chce po drugie nie wiem z kim to zrobić. mozecie cos poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 29.11.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Cześć wszystkim. Gdzie jest duży wybór i dobre ceny na pustaki szklane tzw. luksfery ?? Gdzie kupowaliście, jeśli kupowaliście oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 30.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szukam punktu z dobrymi silnikami do rolet (Nice, Somfy) który załozy mi te silniki do rolet. W punkcie gdzie zamawiam okna ceny nie są sympatyczne, więc jesli macie sprawdzone namiary to bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 30.11.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Czy porównywał ktoś z Was koszty ogrzewania podłogowego vs kanałowe (pomieszczenie 70 m2)? Chodzi mi o koszty instalacji (nie eksploatacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 01.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Czy porównywał ktoś z Was koszty ogrzewania podłogowego vs kanałowe (pomieszczenie 70 m2)? Chodzi mi o koszty instalacji (nie eksploatacji) dobre kanałówki w ...... drogie jak porównywałem ceny (tylko z ciekawości, to za 2 kanałówki miałem cały parter podłogówki łącznie z rozdzielaczem - oczywiście mówię o dobrej jakości wyrobach a nie marketowcach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 01.12.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Cześć wszystkim. Gdzie jest duży wybór i dobre ceny na pustaki szklane tzw. luksfery ?? Gdzie kupowaliście, jeśli kupowaliście oczywiście Spory wybór w Castoramie, trochę też widziałem w Leroy, nie kupowałem - tylko przechodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 01.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Szukam punktu z dobrymi silnikami do rolet (Nice, Somfy) który załozy mi te silniki do rolet. W punkcie gdzie zamawiam okna ceny nie są sympatyczne, więc jesli macie sprawdzone namiary to bardzo proszę. Tylko, że podejrzewam, że dobre cenowo ale z dodatkiem za montaż wyjdą tak samo Żeby toto zamontować trzeba się trochę natrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 01.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bardzo pilnie potrzebuję kominiarza! Proszę, wspomóżcie jakimś kontaktem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 01.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam Czy ma ktoś może namair na stolarza oferujące stopnie na schody w dobrej cenie ?? Interesuje mnie materiał z obmiarem, ale niekoniecznie z montażem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 01.12.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ile płaciliście płytkarzom za położenie płytek? Czy ceny: - 50 PLN/m2 za podłogę z płytek 33 cm układanych w "karo" + postument 15 zł / m bieżący - 100 zł/m2 za ścianę (wianek w kuchni) z płytek 10 cm to dużo czy mało? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts