iwett27 14.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Zakrzewianko do kiedy bedziesz więzic Pana Wojtka??? Ja potrzebuje kafelkarza na marzec kwiecien......stoje w kolejce jakby co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 14.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, czy instalował ktos moze stelaż podtynkowey do Wc - JUMBO??? Kurde wpadłam dzisiaj na budowe dogladnąc prac patrze a tam w łazience na dole zamocowany steląz w/wym. marki! Od pozcatku mówiąłm o Geberitach a hydraulik zamontował jakies Jumbo(niemieckiej firmy) rzekomo z tej samej pólki jakosciowej co Geberit ale o połowe tańszy. Szukam po internecie informacji i nic nie znajduje! Wk...mnie totalnie! Jak nie znajde informacji o jakosci tego czegos to bede kazał mu rozmontowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 14.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Powiedzcie ile płacicie za monitoring u siebie w domach? I jakiej firmy macie ochronę - jeśli można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 14.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Solid 61zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 14.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Zakrzewianko do kiedy bedziesz więzic Pana Wojtka??? Ja potrzebuje kafelkarza na marzec kwiecien......stoje w kolejce jakby co:)Witam zadzwoń do p. Wojtka naprawdę warto wiem że ma jakieś wolne terminy tylko się pośpiesz.POZDRAWIAM Lidka z Siekierek możesz się powołać' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 16.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Powiedzcie ile płacicie za monitoring u siebie w domach? I jakiej firmy macie ochronę - jeśli można ? Tak samo - Solid 61 zł brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 16.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, czy mógłby mi ktoś pomóc zorientować się w temacie cen w jakich powinny być posadzki betonowe (pod ogrzewanie podłogowe- więc jakieś mikrozbrojenie i plastyfikatory też trzeba dorzucić) chodzi mi o cenę za m2 z materiałem...a jakby ktos miał sprawdzoną solidną ekipę to również będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 23 16.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 17.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Witam, mi robili ludzie z okolic Wolsztyna. Dobra cena, obecnie jest ciepła Robota wykonana szybko (8godzin - ok. 160m2) i fachowo. Płytkarz nie miał nic do gadania pod względem równości i wypoziomowania. Muszę tylko wydębić tel. od teścia. Na jutro powinienem mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Poszło na priv.Ekipa godna polecenia,robili u mnie,jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Poszło na priv.Ekipa godna polecenia,robili u mnie,jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Również poproszę namiary na ekipę !dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.01.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Witam, mi robili ludzie z okolic Wolsztyna. Dobra cena, obecnie jest ciepła Robota wykonana szybko (8godzin - ok. 160m2) i fachowo. Płytkarz nie miał nic do gadania pod względem równości i wypoziomowania. Muszę tylko wydębić tel. od teścia. Na jutro powinienem mieć. To ja poproszę te namiary również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witam.Czy ktoś mogłby podać namiary na solidną ekipę od posadzek?z góry dziekuję i pozdrawiam Poszło na priv.Ekipa godna polecenia,robili u mnie,jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Również poproszę namiary na ekipę !dzieki Witam,poszło na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 18.01.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Hej! czy mogę prosić również tel. do Pana od posadzek i Pana Wojtka od płytek. Z góry dziękuję pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Hej! czy mogę prosić również tel. do Pana od posadzek i Pana Wojtka od płytek. Z góry dziękuję pozdrawiam! Witam poszło na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia 23 18.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja tez poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 18.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja tez poproszę... Witam,poszło na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 18.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 ja tez poproszę... i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Przypominam, że jest coś takiego jak : BIAŁA LISTA SOLIDNYCH - WIELKOPOLSKA tu link: http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-wielkopolska,t27801-420.htm Jak macie solidnych wykonawców, których z czystym sumieniem możecie polecić to śmiało wpisywać, po to ta lista jest a jak traficie na kogoś niesolidnego to jest coś takiego: CZARNA LISTA NIESOLIDNYCH - WIELKOPOLSKA tu link: http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-niesolidnych-wielkopolska,t27800-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.01.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Nie znacie jakiegoś godnego zaufania serwisanta Vissmana? Juz rok kocioł pracuje więc pora na przegląd i serwis, tym bardziej, że coś za gwałtownie (wybuchowo ) załącza ciepłą wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts