rocky0973 26.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam starszyznę z doświadczeniami - zaczynam budowę w Potaszach gm. Czerwonak i potzrebuję namiarów na sprawdzonych kierowników budowy. Dodatkowo przydałoby się parę kontaktów na polecane przez Was firmy od fundamentów. Przy okazji pytanko - jak to jest kupujecie materiał sami a firmie placicie za robociznę czy bierze sie od nich wszystko? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejowy 30.06.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, poszukuję namiary na wkłady kominkowe. Nie musi to być mercedes, będe go raczej użwał tylko do stworzenia "fajnego klimatu". Jedyny warunek to żeby miał wlot do powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 30.06.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wejdź na http://www.KRATKI.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 30.06.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam, poszukuję namiary na wkłady kominkowe. Nie musi to być mercedes, będe go raczej użwał tylko do stworzenia "fajnego klimatu". Jedyny warunek to żeby miał wlot do powietrza z zewnątrz. Pozdrawiam. Ja zamontowałem u siebie wkład BeF 700 - prosty ma wlot powietrza z zewnątrz rurą, ma szamot i ma 2 przepustnice. pali się w nim bardzo ładnie i dość dobrze daje się sterować. Wkład bezrusztowy - popiół wybiera się z płyty szamotowej - nie ma problemów. Kiedyś już chyba o nim wspominałem na forum. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.07.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A gdzie odprowadzacie wodę z rynien? Bo zupełnie nie wiemy jak ten problem rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 03.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 u nas beczki wkopane i do beczek spływa woda,beczki dziurawe więc idzie w glebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 A gdzie odprowadzacie wodę z rynien? Bo zupełnie nie wiemy jak ten problem rozwiązać. U mnie rury kanalizacyjne do studni kopanej. A ze studni hydrofor i nawadnianie ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 04.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 witam mam pytanko do tych którzy mają już za sobą malowanie wnętrza...u nas szaleją malarze...kolejna ekipa z Bożej Łaski polecenia i tu moje pytanie bo zauważyłam,że w narożnikach, gdzie było wykończenie akrylem farba jakby się zważyła i wygląda jakby zaraz miała odpadać łuskami...czy ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 PILNE Bardzo proszę o namiary na jakiegoś malarza wnętrz...nasi równie dobrzy jak Ci co tynkowali czyli pożałowania godni partacze...chyba mamy jakiegoś pecha...a wprowadzić się musimy do końca lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borówki 06.07.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam !!! Potrzebuję furtkę i bramę. Jeśli ktoś ma do sprzedania to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 10.07.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a ja mam pytanie odnośnie tarasu nasz taras ma ok 50 m 2. zastanawiamy się, czy wykladac go gresem (taras jest wylany), czy mozna na to polozyc deski moze, czy takie plyty 3 cm jak chodnikowe. nie wiem tylko czy wtedy te plyty chodnikowe przyklejac, czy klasc na piasek i cement tak jak pozbruk? wycenialam to juz u kilku fachowcow i kazdy mowi inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 10.07.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chcesz mieć chodnik na tarasie? Chyba mało to eleganckie. Ja zrobiłbym taras z desek. Jest firma na allegro i sprzedaje na Góreckiej co sprzedają tanie drzewo egzotyczne. Warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 13.07.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 te plyty są calkiem fajne, z kamienia - np libet ma sliczne plyty(nie takie chodnikowe, zle sie wyrazilam) Drewno bardzo mi sie podoba, ale czy nie ma problemu z jego pielęgnacja? nei bedziemy musieli co roku go impregnowac? Mam ok 4 cm na wysokosc ( bo taras jest wylany), wiec nei wiem, czy z jakimis legarami to drewno mi sie zmiesci- czy nie bedzie stalo w wodzie jesli bedzie za malo miejsca na wchloniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 13.07.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jak zastosujesz drzewo egzotyczne to tylko raz na jakiś czas trzeba naoliwić taras żeby nie zachodził naturalna szarością. Co do trwałości na pewno nas przeżyje. Ten typ drzewa jest tłusty z natury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejowy 16.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 witamgdzie kupię tłuczeń kamienny lub żwir o granulacji 40mm do przydomowej oczyszczalni ścieków.Jedyny namiar jaki znam to tylko Dąbrowa.Z góry wielkie dzięki za namiary. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 22.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 witam gdzie kupię tłuczeń kamienny lub żwir o granulacji 40mm do przydomowej oczyszczalni ścieków. Jedyny namiar jaki znam to tylko Dąbrowa. Z góry wielkie dzięki za namiary. pozdrawiam. niestety będzie ciężko, jak robiłem GWC żwirowe obdzwoniłem wszystko w okolicy i tylko Dąbrowa to miała Następny namiar był gdzieś pod Koninem Ale to było w 2007 więc może coś się zmieniło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo-pl 22.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Z tego co wiem to żwirownia Dąbrowa wozi np żwir 0-4 spod Leszna bo oni na miejscu tez nie mają obecna cena to chyba 28 zł + vat za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 22.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam, szukam człowieka/firmy do wykonania metalowej poręczy na schodach oraz na balkonie - czy ktoś zna może dobrego wykonawcę, który nie spartoli roboty i nie zedrze zbytnio? Szczególnie mi zależy za porządnym wykonaniu posadowienia balustrady w płycie balkonowej - jej część jest jednocześnie stropem nad wykuszem.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 22.07.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Kochani, mam pytanie chciałam założyć deske barlinecką, bo namówili mnie znajomi, a chciałam drewno w salonie w polączeniu z płytkami przy kominku. Mam już wylane posadzki i teraz nie wiem co zrobić bo zaczęto mi odradzać deske barlinecką. Co o niej sadzicie. Czy jeszcze można coś z tym zrobić np. założyć coś innego. Mam posadzkę na jednym poziomie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el_hogar 23.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Spróbuj czegoś takiego: http://www.homefloor.pl/quick_parquet.html lub http://www.finishparkiet.com.pl/cmf/index.php?id=7 Nadaje się zwłaszcza na ogrzewanie podłogowe, montaż na klej, łatwo zlicować z płytkami gresowymi, lub ceramicznymi. Niestety, podłoga musi być równa - parkiet jest lakierowany na gotowo, pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts