Acidtea 18.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Duży BobanFaktycznie, masz rację. Zresztą Pani dalej nie rozwijała tematu zaprawy, a ja nie pytałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 MarzinJakieś namiary na ten Stalexport? Nie orientujesz się, ile u nich kosztuje transport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.10.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Marzin Jakieś namiary na ten Stalexport? Nie orientujesz się, ile u nich kosztuje transport? Oj, sorki, ma być: Centrostal Szczecinek ul. Jasielska 61 tel. 822 18 18. Namiar był powyżej w poście, tylko przekręciłem nazwę. Jutro zamawiam tam stal, musze tylko w miarę precyzyjnie policzyć ile, czego. Transport do Rokietnicy ok 150pln jak dobrze pamiętam, ale jak więcej stali, to może być free? A Ty też zamawiasz, jak tak to w jakie okolice dostawa? Może się zgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 18.10.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A co mylicie żeby powstał taki temat "wszystko co zostało po budowie zbędnego tym którzy rozpoczeli wczeniej" możne to się przyda tym co rozpoczynajš teraz.Wiem z dowiadczenia, że sporo rzeczy zostaję nikt chyba nie jest w stanie tego dokładnie obliczyć. Ja na szczęcie paru rzeczy się pozbyłem ale jeszcze o zalega na placu co być może komu się przyda za przystępnš cenę. A pewnie zanim skończę to jeszcze co się zbierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 18.10.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A co mylicie żeby powstał taki temat "wszystko co zostało po budowie zbędnego tym którzy rozpoczeli wczeniej" możne to się przyda tym co rozpoczynajš teraz. Wiem z dowiadczenia, że sporo rzeczy zostaję nikt chyba nie jest w stanie tego dokładnie obliczyć. Ja na szczęcie paru rzeczy się pozbyłem ale jeszcze o zalega na placu co być może komu się przyda za przystępnš cenę. A pewnie zanim skończę to jeszcze co się zbierze. zobacz moze to bedzie dobry temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A co mylicie żeby powstał taki temat "wszystko co zostało po budowie zbędnego tym którzy rozpoczeli wczeniej" możne to się przyda tym co rozpoczynajš teraz. Wiem z dowiadczenia, że sporo rzeczy zostaję nikt chyba nie jest w stanie tego dokładnie obliczyć. Ja na szczęcie paru rzeczy się pozbyłem ale jeszcze o zalega na placu co być może komu się przyda za przystępnš cenę. A pewnie zanim skończę to jeszcze co się zbierze. To bardzo dobry pomysł, Ty pozbywasz się problemu i masz kaskę, inni mają to co potrzebują, ale taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 19.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Centrostal Szczecinek ul. Jasielska 61 tel. 822 18 18. Namiar był powyżej w poście, tylko przekręciłem nazwę. Jutro zamawiam tam stal, musze tylko w miarę precyzyjnie policzyć ile, czego. Transport do Rokietnicy ok 150pln jak dobrze pamiętam, ale jak więcej stali, to może być free? A Ty też zamawiasz, jak tak to w jakie okolice dostawa? Może się zgadamy Sprawdź jeszcze Novastal na Lutyckiej; w przeciwieństwie do Centrostalu mają swój samochód i za transport mi policzyli tylko 30 zł. Centrostal Szczecinek podnajmuje samochody do rozwożenia twaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Sprawdź jeszcze Novastal na Lutyckiej; w przeciwieństwie do Centrostalu mają swój samochód i za transport mi policzyli tylko 30 zł. Centrostal Szczecinek podnajmuje samochody do rozwożenia twaru. Dzięki Dzięki Duży Bobanie!!! P.s. Dane, jakby kto chciał: Nazwa firmy: Hurtownia Wyrobów Hutniczych NOVA STAL Sp. z o.o. Nazwa skrócona: NOVA STAL Sp. z o.o. Adres: Lutycka 105, 60-478 Poznań Telefon(y): 0048. 61 8477243 Fax(y): 0048. 61 8417211 http://www.novastal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 MarzinNiestety, przykro mi, ale się nie zgadamy z zamówienim stali. Ja startuję na wiosnę (chyba), a poza tym budowa w Pokrzywnie. Więc w odwrotną stronę niż Rokietnica. Ale dzięki za propozycję. Robson68W sumie dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Marzin Niestety, przykro mi, ale się nie zgadamy z zamówienim stali. Ja startuję na wiosnę (chyba), Szkoda, ale myślę, że fundamenty lepiej zrobic w tym roku. Wiosną nie trzeba będzie czekać ziemia odmarźnie. Wystarczy lekkie słonko i heja mury do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 z czego budujecie - ja chce z ytongu tylko o dobra ekipe trudno W projekcie mam keramzyt 1-dno warstwowy, ale chcę przerobić na ceramikę + styropian. Cenowo patrzšc to wychodzi około 10k pln różnicy na całym budynku, a jakoć inna. Mice ja zbudowałam, tš technologiš i wyszło taniej niż z ceramiki. Ale sporo się naszukałam keramzytu. Nasi lokalni dostawcy nie mieli zbyt zachęcajšcych cen. W rezultacie znalazłam Czamaninek. Majš stronę netowš może z nimi ponegocjujesz. Wiem, że każda sroka swój ogon chwali, ale jak dotšd jestem zadowolona z mojego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mice ja zbudowałam, tš technologiš i wyszło taniej niż z ceramiki. Ale sporo się naszukałam keramzytu. Nasi lokalni dostawcy nie mieli zbyt zachęcajšcych cen. W rezultacie znalazłam Czamaninek. Majš stronę netowš może z nimi ponegocjujesz. Wiem, że każda sroka swój ogon chwali, ale jak dotšd jestem zadowolona z mojego wyboru. Bloczki keramzytowe produkuje facet w Rokietnicy. Wjazd od Kiekrza, po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mice ja zbudowałam, tš technologiš i wyszło taniej niż z ceramiki. Ale sporo się naszukałam keramzytu. Nasi lokalni dostawcy nie mieli zbyt zachęcajšcych cen. W rezultacie znalazłam Czamaninek. Majš stronę netowš może z nimi ponegocjujesz. Wiem, że każda sroka swój ogon chwali, ale jak dotšd jestem zadowolona z mojego wyboru. Bloczki keramzytowe produkuje facet w Rokietnicy. Wjazd od Kiekrza, po prawej stronie. Prawdopodobnie masz na myli Muchę ale on jest drogi. W Pozbruk też produkuje ale oni majš zupełnie kosmiczne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Prawdopodobnie masz na myli Muchę ale on jest drogi Może i Mucha, dokładnie nie wiem. A mi przed chwilą przywieźli bloczki M-6. Pierwsze koty za płoty. Budowa niniejszym rozpoczęta! W sobotę impra, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A mi przed chwilą przywieźli bloczki M-6. Pierwsze koty za płoty. Budowa niniejszym rozpoczęta! W sobotę impra, a co! Gratulki, bravo, oklaski Czyżby zapraszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Marzin Niestety, przykro mi, ale się nie zgadamy z zamówienim stali. Ja startuję na wiosnę (chyba), Szkoda, ale myślę, że fundamenty lepiej zrobic w tym roku. Wiosną nie trzeba będzie czekać ziemia odmarźnie. Wystarczy lekkie słonko i heja mury do góry! Chciałbym, ale: 1. Od 3 tygodni papiery o pozwolenie "wygrzewają" się w urzędzie. Jeszcze droga daleka do prawomocnego pozwolenia. 2. Najważniejszy problem kasa - jadę z kredytu całą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Gratulki, bravo, oklaski Czyżby zapraszał? Żeby było trochę cieplej, czemu nie - jakiś grilek na działce. Tak, czy siak, coś kiedyś zrobić trzeba. Chciałbym, ale: 1. Od 3 tygodni papiery o pozwolenie "wygrzewają" się w urzędzie. Jeszcze droga daleka do prawomocnego pozwolenia. Eeee, no to lada dzień będzie pozwolenie! 2. Najważniejszy problem kasa - jadę z kredytu całą budowę. No, to już większy problem. Ja przed chwila na 350 bloczków i kilka nadproży pozbyłem się tysiączka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No, to już większy problem. Ja przed chwila na 350 bloczków i kilka nadproży pozbyłem się tysiączka... teraz to jest zaden problem jezeli chodzi o kase, kasa to schodzi dopiero na etapie wykonczeniowym w koncu z tego co podaja to stan surowy to jest kolo 30% kosztow a moze byc i 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.10.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Chciałbym, ale: 1. Od 3 tygodni papiery o pozwolenie "wygrzewają" się w urzędzie. Jeszcze droga daleka do prawomocnego pozwolenia. ja czekalem dokladnie mieisac i 4 dni !!! dzisiaj mam do odebrania u mojego kierbuda ale sie bardzo ciesze ze juz mam moge cos dalej robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 19.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Transport do Rokietnicy ok 150pln jak dobrze pamiętam, ale jak więcej stali, to może być free? A Ty też zamawiasz, jak tak to w jakie okolice dostawa? Może się zgadamy jak szybko znajde kogos kto mi zrobi fundamenty to tez musze qpic stal wiec moze uda sie zgrac i bedzie taniej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts