natus 13.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nudziło mi się troszkę jeśli kogoś pominęłam to z braku danych ale chętnie się poprawie muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 13.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nudziło mi się troszkę jeśli kogoś pominęłam to z braku danych ale chętnie się poprawie Poprostu REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 13.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 anstak i marzin spoko, poczekam na wiecej reklamacji i poprawiam a reszcie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 13.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ania i grześ super robota podziwam i zazdroszczę energii i czasu pozdrawiam atka ps. szkoda że tak mało ludzi buduje z mojej strony mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Aktualne wieści z banków dla zainteresowanych kredytem w CHF wpisuję w wątek Misiaka o kredytach Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 13.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ania i grześ super mapka. Szkoda, że ja sama z prawej strony. Z mapki wynika, że najbliżej mnie to chyba budowa w Jasinie. Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 13.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Taro,kwestie moralne zostawmy na boku. Bardziej mi chodzi o zachowanie, jeśli ewentualnie padnie taka propozycja. Pamiętaj, że szara strefa istnieje wszędzie. Nawet na bogatym zachodzie.A dlaczego w Polsce mamy tak wielką szarą strefę? A poza tym w przenośni "piękny salon i biuro" + fakturka jeszcze zbyt rzadko są gwarantami dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 13.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Zapomnieliście brachola wpisać. Też czasami pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 anstak i marzin spoko, poczekam na wiecej reklamacji i poprawiam a reszcie dziękuję Super. To bardzo miłe zobaczyć siebie w tak dużym gronie budujących. Na Targeo zobaczyłem opcję, w ktorej mozna samemu dokładnie nanieść miejsce swojej budowy. przesyłam poniżej link żeby sprawdzić czy działa. http://miejsce.targeo.pl/,,,Dom,350005,514644,0 tak ale jest mala wada bo nawet jak zmienisz sobie ikonke (np. na domek) i opis to tylko w linku masz nazwe i standardowa strzałkę - juz zglaszalem to do nich moze to zmienia ;-( moja i marcina lokalizacja pare postow wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.02.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Zapomnieliście brachola wpisać. Też czasami pisze:) niech sie zglosza ci ktorych nie ma na mapie to "ania i grzes" ich doda !!! Taro, kwestie moralne zostawmy na boku. Bardziej mi chodzi o zachowanie, jeśli ewentualnie padnie taka propozycja. Pamiętaj, że szara strefa istnieje wszędzie. Nawet na bogatym zachodzie. A dlaczego w Polsce mamy tak wielką szarą strefę? A poza tym w przenośni "piękny salon i biuro" + fakturka jeszcze zbyt rzadko są gwarantami dobrej jakości. popieram ! moim zdaniem nawet jak bedziesz mial umowe i fv za duzo to nie zmieni bo jak gostek nie bedzie chcial tego poprawic to bedzie ciezko wymóc to na nim (nawet sadownie) ludzie nie moga sadownie wymoc poprawek na dużych developerach (pare spraw reportera w tvp2 )a co dopiero indywidualny inwestor no chyba ze ktos ma takie zaciecie ze nie popuści i bedzie latal po sadach przez pare lat (czasami nie warte tego ) najlepiej placic po zakonczeniu wszystkich prac nie dawac zaliczek, czesciowych kwot po jakimś etapie to bedzie bardziej mobilizujace dla takiego wykonawcy (chodzi tu o terminy i jakosc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.02.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zapomnieliście brachola wpisać. Też czasami pisze:) no wlasnie!!!!! jakby co to adres budowy - ul. Nad Krzesinka - Poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 14.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Taro, kwestie moralne zostawmy na boku. Bardziej mi chodzi o zachowanie, jeśli ewentualnie padnie taka propozycja. Pamiętaj, że szara strefa istnieje wszędzie. Nawet na bogatym zachodzie. A dlaczego w Polsce mamy tak wielką szarą strefę? A poza tym w przenośni "piękny salon i biuro" + fakturka jeszcze zbyt rzadko są gwarantami dobrej jakości. Zapomniałem dodać, że chodzi o moje zachowanie się, a nie wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 14.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witajcie. Pragniemy dołączyć do Grupy Budującej WielkopolskaBudujemy domek http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-321,349,61,opis.html w Rokietnicy na ulicy Świt.http://miejsce.targeo.pl/,,,Punkt_z_odnosnika,346723,519200,2 Jurto mija 30 dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę i liczę że do piątku uda się je odebrać. Dom ma być z silkatów które kupiliśmy 2 tygodnie temu, w sumie bez większych problemów. Są już w hurtowni i grzecznie czekają. cena N25 - 2,87 zł + dowóz na budowę HDS - 150 zł za samochód Pozdrawiamy Wszystkich Hania i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 14.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Hania i Michał witamy w grupie. Ciekawy projekt, szkoda ,że ja mam za wąską działkę na dom parterowy. Z lokalizacji wynika, że z Misiakiem i Marcinem jesteście baaaaardzo bliskimi sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witajcie. Pragniemy dołączyć do Grupy Budującej Wielkopolska Budujemy domek http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-321,349,61,opis.html w Rokietnicy na ulicy Świt. http://miejsce.targeo.pl/,,,Punkt_z_odnosnika,346723,519200,2 Jurto mija 30 dni od złożenia wniosku o pozwolenie na budowę i liczę że do piątku uda się je odebrać. Witamy również w szeroki gronie A co do PnB, jeśli nie dzwoniliście to zadzwońcie do nich, może już leżeć i czekać na Was. Do Marzina to jest mały hektarek (jak na warunki Rokietnicy) po przeciwnej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 14.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Hania i Michał witamy w grupie. Ciekawy projekt, szkoda ,że ja mam za wąską działkę na dom parterowy. Z lokalizacji wynika, że z Misiakiem i Marcinem jesteście baaaaardzo bliskimi sąsiadami. Tak naprawdę to nasz 3 projekt. Szukaliśmy go jakieś 3 miesiące ale TEN spełnia nasze wszystkie oczekiwania a założenia były takie: 1. BEZWZGLĘDNIE zadaszony taras 2. Parterowy, bez garażu 3. KONIECZNIE wyjście z sypialni na taras 4. Duże pomieszczenie gospodarcze, 5. Skrytka przy kuchni. Projekty indywidualne były strasznie drogie ale nasza cierpliwość została wynagrodzona TYM projektem. Póki co jesteśmy BARDZO zadowoleni. A propo Marcina, śledziliśmy jego poczynania na forum a tydzień temu jak byliśmy w Rokietnicy udaliśmy się na przeszpiegi obejrzeć jego dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 14.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 14.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg Ja jeszcze nie podziękowałam, świetna robota, nareszcie widać kto skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 14.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg Rewelacyjnie to wyszlo, wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 14.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg DOBRA ROBOTA !!! Witam Hanie i Michala - sasiadow z rokietnicy dzialka jest za torami czy przed ? (od strony centrum) i czy to jest przy tej drodze co laczy ul. koszycy z droga przy cmentarzu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts