SM 14.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg Dobra robota Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.02.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dom ma być z silkatów które kupiliśmy 2 tygodnie temu, w sumie bez większych problemów. Są już w hurtowni i grzecznie czekają. cena N25 - 2,87 zł + dowóz na budowę HDS - 150 zł za samochód Pozdrawiamy Wszystkich Hania i Michał Witam mozna sie dowiedziec gdzie kupiliscie silikaty? Rozumiem ze z Ostroleki? i ze cena za bloczek jest brutto? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A propo Marcina, śledziliśmy jego poczynania na forum a tydzień temu jak byliśmy w Rokietnicy udaliśmy się na przeszpiegi obejrzeć jego dzieło O wy!!! A tak poważnie to witam w gronie! Szczególnie ciepło, bo będziecie przyszłymi Rokietniczanami (?) - mieszkańcami Rokietnicy znaczy. Przyjedźcie kiedyś, jak będę na budowie (np sobota) to pogadamy i pokażę Wam chałupkę. P.s. Jak podacie mi maila, to prześlę Wam fajny plan Rokietnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 14.02.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 jak już wcześniej pisaliśmy na forum, fundamenty zamierzamy zrobić samemu na dowód tego wklejam fotkę giętarki do prętów, którą grześ zrobił własnoręcznie wedłóg swojego pomysłu http://images20.fotosik.pl/42/72d487f98e5703c4med.jpg co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 14.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 jak już wcześniej pisaliśmy na forum, fundamenty zamierzamy zrobić samemu na dowód tego wklejam fotkę gjętarki do prętów, którą grześ zrobił własnoręcznie wedłóg swojego pomysłu http://images20.fotosik.pl/42/72d487f98e5703c4med.jpg co wy na to? WOW !!! Jestem pod wielkim wrażeniem ... ja co prawda po politechnice, ale takiego cuda bym nie wymyśliła...nie ten wydział Gratuluję pomysłu i ... męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 14.02.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 gietarka wyglada zmyslnie ja chociaz sam wykonywalem fundamenty to jednak strzemiona kupowalem gdyz zalezalo mi na czasie a cena nie byla duzo wyzsza niz samych pretow ogolnie za strzemiona do law zaplacilem cos kolo 150 zl z tego co pamietam ale tak czy inaczej to pomysl i wykonanie zasluguje na pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geodezja1 14.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wydanie drugie poprawione http://images20.fotosik.pl/40/fd4ed6082426a81em.jpg Wpadam do Was czasami, (brak czasu - za dużo pracy) - patrzę a tu takie cudo. Praca nagrodzona dużymi brawami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 14.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 co wy na to? http://img291.imageshack.us/img291/6316/thumbsupzm1.gif Widzę, że Twój Grześ to spoko koleś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 14.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 dzięki, musze to chyba opatentowac. wkoncu każdy z nas (forumowiczów) stara się o jak najniższe koszty budowy wymarzonego domku,a pomysł+realizacja=daje wiele możliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 14.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witamy starych i nowych forumowiczów!! Ania i Grześ gratuluję pomysłu ,dopiero teraz zauważyłam mapkę i zatkało mnie kompletnie.Trudno uwierzyć że tylu nas jest!!!! A tak w ogóle to co słychac na budowach bo nikt nie pisze jak postepują prace..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taro 14.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Taro, kwestie moralne zostawmy na boku. Bardziej mi chodzi o zachowanie, jeśli ewentualnie padnie taka propozycja. Pamiętaj, że szara strefa istnieje wszędzie. Nawet na bogatym zachodzie. A dlaczego w Polsce mamy tak wielką szarą strefę? A poza tym w przenośni "piękny salon i biuro" + fakturka jeszcze zbyt rzadko są gwarantami dobrej jakości. to prawda ale nie wyobrażam sobie by klient do mnie zadzwonił z reklamacją a ja miałbym go "wysłać na drzewo". "tu na razie jest ściernisko, ale będzie...." (no właśnie co)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 15.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witamy starych i nowych forumowiczów!! Ania i Grześ gratuluję pomysłu ,dopiero teraz zauważyłam mapkę i zatkało mnie kompletnie.Trudno uwierzyć że tylu nas jest!!!! A tak w ogóle to co słychac na budowach bo nikt nie pisze jak postepują prace..........? Aniu i Grzesiu, świetny pomysł z tą mapką ... ale wschód trochę odbiega od zachodu , proszę, dopiszcie mnie zaraz koło kolegi kenji-ego , żeby nie było że Wschód gorszy ... Rena i Rob sezon budowlany w pełni, no może z przerwą na "zimę" ... my czekamy na zasilenie portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jeżeli mowa o umowach i gwarancjach... Potrzebuję właśnie w trybie pilnym dobrą umowę z wykonawcą robót. Najlepiej na stan surowy. Wkrótce przyda się równeiż umowa z KierBudem. Jeżeli ktoś ma, to bardzo proszę podesłać na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 15.02.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jeżeli mowa o umowach i gwarancjach... Potrzebuję właśnie w trybie pilnym dobrą umowę z wykonawcą robót. Najlepiej na stan surowy. Wkrótce przyda się równeiż umowa z KierBudem. Jeżeli ktoś ma, to bardzo proszę podesłać na priva Pozdrawiam szukales tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jeśli ktoś będzie szukał ekipy do posadzek/.podbetonów to mam do polecenia.Biorą 10zł/m2 z miksokreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Dzięki Brachol Czasami zapominam, że na Forum można znaleźć wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 15.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jeżeli mowa o umowach i gwarancjach... Potrzebuję właśnie w trybie pilnym dobrą umowę z wykonawcą robót. Najlepiej na stan surowy. Wkrótce przyda się równeiż umowa z KierBudem. Jeżeli ktoś ma, to bardzo proszę podesłać na priva Pozdrawiam Jeśli jeszcze potrzebna inna wersja to też służę, ale niestety nie dopatrzyłam się jak załączać pliki w PW więc jak napiszesz na mój mail do zwrotnie mogę podesłać - ewentualnie proszę o instr załączania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 15.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jak ktoś będzie już na etapie dogadywania się z elektrykiem to może śmiało do mnie przesyłać zestawienia materiałów. Zawodowo pracuję w kosztorysowaniu tego typu prac i mogę sprawdzić czy ktoś zawyża ceny materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Jeżeli mowa o umowach i gwarancjach... Potrzebuję właśnie w trybie pilnym dobrą umowę z wykonawcą robót. Najlepiej na stan surowy. Wkrótce przyda się równeiż umowa z KierBudem. Jeżeli ktoś ma, to bardzo proszę podesłać na priva Pozdrawiam Jeśli jeszcze potrzebna inna wersja to też służę, ale niestety nie dopatrzyłam się jak załączać pliki w PW więc jak napiszesz na mój mail do zwrotnie mogę podesłać - ewentualnie proszę o instr załączania Dzięki jjsod Już stworzyłem coś na podstawie kilku dokumentów, co chyba można nazwać umową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 15.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 jjsod jeśli nie problem, to ja poproszę o taki wzór umowy, bo co prawda dysponuję, ale takimco ma 10 stron i każdy budowlaniec jak widzi, to ucieka... Coś mnie zupełnie siły opadły, moja działka wygląda jak nie wiem co...,ale coraz z nią gorzej, a to tylko studnia no, ale ten kamień co wyciągnęli, to sobie chyba na pamiątkę zostawię taaaaki wielki ps jak już wrócę do normalnej formy, to się nauczę zdjęcia zmniejszać, wklejać i wszystko i wtedy sami zobaczycie, a póki co to gumofilce idę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts