Marzin 29.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jak ktoś szuka tanio bloczki fundamentowe M6, to niech kliknie tutaj Korzystniejszej ceny nie znalazłem już nigdzie. Szkoda tylko, że mam kupione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 29.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Marzin jesteś wielki dzięki za przegląd cen.... dobra robota !! U mnie niestety nici z fundamentów w tym roku ... ale przegląd cen juz za mną... ceny z sierpnia/wrzesnia niestety nizsze od dzisiejszych.. a co to bedzię wiosną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 29.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 co do przegladu cen to moge dodac ze w Lafarge B 20 podrozal z 190 na 230 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 29.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Te ceny idą do góry chyba jeszcze siłą rozpędu, bo nie wierzę że koniunktura jest taka sama jak w czerwcu czy lipcu! Mam nadzieję, że zima tę gorączke lekko ostudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 29.10.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Szukam namiarów na wykonawce studni kopanej - sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Szukam namiarów na wykonawce studni kopanej - sprawa pilna 602-486-660 - namiary na ekipę, która kopała 2 studnie niedaleko naszej działki. Z tego co pamiętam to biorą około 100zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 29.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Wielkie dziękiJutro się zdzwonimy i podjade w sprawie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.10.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ok. Będę na budowie około 18.00-19.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.10.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Słuchajcie inwestorzy będący pod juryzdykcją PUK Rokietnica. Próbowałem różnych sposobów, żeby było tanio, szybko, ale nic z tego nie wychodziło. Szlag mnie trafiał, bo czas rozpoczęcia prac blisko, a wody i kanalizy nima. Przez przydadek zupełnie wszedłem w posiadanie nr telefonu do Pana który wykonuje przyłącza na zlecenie PUK-u. Bardzo sympatyczny koleś, przyjechał do mnie na działkę, obejrzał co i jak, pogadał w PUK-u i sprawa nabrała rumieńców. Więc w razie czego piszcie, bo może się przydać. Pan Ryszrad Gąska 602 510 029 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 30.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam po malej przerwie Słuchajcie inwestorzy będący pod juryzdykcją PUK Rokietnica. Próbowałem różnych sposobów, żeby było tanio, szybko, ale nic z tego nie wychodziło. Szlag mnie trafiał, bo czas rozpoczęcia prac blisko, a wody i kanalizy nima. Przez przydadek zupełnie wszedłem w posiadanie nr telefonu do Pana który wykonuje przyłącza na zlecenie PUK-u. Bardzo sympatyczny koleś, przyjechał do mnie na działkę, obejrzał co i jak, pogadał w PUK-u i sprawa nabrała rumieńców. Więc w razie czego piszcie, bo może się przydać. Pan Ryszrad Gąska 602 510 029 firmy z rokietnicy wspolpracujace z pukiem Przewoźny 691059364 Gertig 609608725. (mam nadzieje ze to wlasciwe nr ) ja buduje kawalek sieci + przylacza woda/kanaliza wiec omijam puk na maxa ( jestem w trakcie zalatwiania sprawy ) oni maja ceny z kosmosu nawet w aquanecie w poznaniu osoby sa zdziwione cennami puk rokietnica Marzin jak tam jestes daleko ja jutro (taka mam nadzieje) odbiore dziennik wiec bede mogl cos dalej robic sorrki ze sie nie odzywalem z ta stala ale nie wiedzialem czy napewno zaczne a zostawiac stal na dzialce do wiosny to nie realne zniknie w ciagu paru dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 30.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam po malej przerwie firmy z rokietnicy wspolpracujace z pukiem Przewoźny 691059364 Gertig 609608725. (mam nadzieje ze to wlasciwe nr ) ja buduje kawalek sieci + przylacza woda/kanaliza wiec omijam puk na maxa ( jestem w trakcie zalatwiania sprawy ) oni maja ceny z kosmosu nawet w aquanecie w poznaniu osoby sa zdziwione cennami puk rokietnica Dla spokoju ducha zadzwoniłem do tego pierwszego Pana, do którego podałeś namiar. Popytałem o ceny. W PUK wychodzi trochę drozej, ale nie jest to bardzo dużo. Nie będę już kombinował, bo w piątek muszę mieć wodę! Marzin jak tam jestes daleko ja jutro (taka mam nadzieje) odbiore dziennik wiec bede mogl cos dalej robic sorrki ze sie nie odzywalem z ta stala ale nie wiedzialem czy napewno zaczne a zostawiac stal na dzialce do wiosny to nie realne zniknie w ciagu paru dni ... również w piątek wchodzą majstry i zaczynają fundamenty. Stal już zakupiona, leży na działce. Mam nadzieję, że nikt nie podpierd.... Dziś rano jeszcze była. W czwartek/piatek wzięłem urlop. Muszę pociągnąć prąd od sąsiadki i skończyć bramę wjazdową. Oby tylko pogoda dopisała..... brrrryyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 30.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Oby tylko pogoda dopisała..... brrrryyyyyy Powodzenia ) Trzymam kciuki ... a ja was mam nadzieję zacznę gonić od marca (umowa z wykonawcą podpisana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.10.2006 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ... również w piątek wchodzą majstry i zaczynają fundamenty. Stal już zakupiona, leży na działce. Mam nadzieję, że nikt nie podpierd.... Dziś rano jeszcze była. W czwartek/piatek wzięłem urlop. Muszę pociągnąć prąd od sąsiadki i skończyć bramę wjazdową. Oby tylko pogoda dopisała..... brrrryyyyyy cos tam slyszalem ze w czwartek ma snieg z deszczem padac ale mam nadzieje ze sie nie sprwadzi ta prognoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 31.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ... również w piątek wchodzą majstry i zaczynają fundamenty. Stal już zakupiona, leży na działce. Mam nadzieję, że nikt nie podpierd.... Dziś rano jeszcze była. W czwartek/piatek wzięłem urlop. Muszę pociągnąć prąd od sąsiadki i skończyć bramę wjazdową. Oby tylko pogoda dopisała..... brrrryyyyyy cos tam slyszalem ze w czwartek ma snieg z deszczem padac ale mam nadzieje ze sie nie sprwadzi ta prognoza ... mój kierownik budowy odradził budowanie w listopadzie...glina + przymrozki = kłopoty...miałam zaczynać 2/3 tydzień listopada, ale posłuchałam... czekam do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 31.10.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 cos tam slyszalem ze w czwartek ma snieg z deszczem padac ale mam nadzieje ze sie nie sprwadzi ta prognoza Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! ... mój kierownik budowy odradził budowanie w listopadzie...glina + przymrozki = kłopoty...miałam zaczynać 2/3 tydzień listopada, ale posłuchałam... czekam do wiosny... Najważniejsze to wylanie ławy fundamentu, a to stanie się w najbliższy piątek. Doda się trochę plastyfikatora, przykryje na noc plandekami i będzie git. Potem murowanie bloczków, a do tego wystarczy temp dodatnia w dzień. zeby nie było, że jestem taki spoko luzak. Stresa odnośnie tego jesiennego murowania też mam... ----------------------------------------------------------------------------------- A teraz z innej beczki: Podpisałem dziś rano umowę z PUK na wykonanie przyłącza wodnego i kanalizacyjnego. Całość będzie kosztowała 4654 zł brutto (w tym 7% Vat) W cenę wchodzi: Woda- wykonanie nawiertki na wodociągu, założenie zaworów, ułożenie ok 8 metrów rury, zakończnie spustem, zasypanie, utwrdzenie. Kanaliza - wykop (13 metrów), studnia rewizyjna szt. 2, rury PCV, zasypanie, utwardzenie. Cena zawiera też wykonanie aktualizacji geodezyjnej i opłaty za przyłączenie do sieci. I co Wy na to? Serce mi krwawi od tych kwot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 31.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam serdecznie Chcialem sie dolaczyc do grupy, wprawdzie zaczynam we wrzesniu 2007, alo to przeciez maly poslizg od wiosny. Wyglada na to, ze konkretniej tutaj niz na Grupa Wielkopolska, ktora notabene przesledzilem od strony 001. Krotki opis: projekt Emanuela 2 z Domusa, siana 2 warstwowa silika 24 plus welna 15, instalacje POS i zastanawiam sie nad PC. Miejsce akcji: Rogalinek Wczoraj zlozylem o warunki zabudowy no i czekam. A propos potrzebny dobry KIEROWNIK BUDOWY, taki co na budowie bywa i faktycznie ja prowadzi, firme do stanu surowego juz mam, i specjalistow od dachu tez, tylko porzadny nadzor potrzebny, bo mnie czesto mnie w kraju i nie bede mogl kontrolowac calosci Pozdrawiam Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 31.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam w imieniu wiosennych Poznaniaków Z kierownikami to niestety póki nie zaczniesz trudno polecić, tak to już w tym kraju jest Ja właśnie czekam na WZ, z Kórnika, a Rogalin to jaka gmina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 31.10.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mosina, Obsluga u Pana od WZ........szkoda gadac............zycze wszystkim co by musieli z Panem wspolpracowac wytrwalosci i spokoju . Zato jak sie idzie w tym budynku pietro nizej to kurcze inny swiat, wszystko zalatwiane od reki z usimiechem, poprostu super babki.A tak przy okazji , powiedzieli ci , ze jak dlugo to bedzie trwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 31.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 W UG powiedzieli, że ok. 2 tygodni, choć podobno trwa to do 3 tygodni. Ale muszę powiedzieć, że UG w Kórniku dobrze obsługuje (przynajmniej jak do tej pory ) więc może, rzeczywiście zmieszczą się w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 31.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 W UG powiedzieli, że ok. 2 tygodni, choć podobno trwa to do 3 tygodni. Ale muszę powiedzieć, że UG w Kórniku dobrze obsługuje (przynajmniej jak do tej pory ) więc może, rzeczywiście zmieszczą się w terminie. Szczesciarz, z ciebie, u mnie powiedzieli ,ze do 2ch ale miesiecy. Co potwierdza moja opinie o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts