nastka79 21.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Co baby, co baby...Jak mój mąż wymyśli sobie jakąś zabawkę, którą to rzekomo musi posiadać to też tak długo knuje, aż osiągnie cel w postaci zakupu za przyzwoleniem żony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nastka, normalnie zbieraj się na kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ale że co bo nie nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 nabierzesz sił na przekonanie męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No może w przyszłym tygodniu...Zależy jak fachowcy się poumawiają. Jak popołudniami to chętnie wpadnę pozwiedzać twoje królestwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Co baby, co baby... Jak mój mąż wymyśli sobie jakąś zabawkę, którą to rzekomo musi posiadać to też tak długo knuje, aż osiągnie cel w postaci zakupu za przyzwoleniem żony... no tak - to jest OK tylko nie rownajmy np nowego GPS-a (np.ostatnio w moim przypadku) z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Bo wiesz jak faktycznie się uda odebrać to pozwolenie w poniedziałek, to zaraz w poniedziałek dzwonie do elektryka (tak jestem z nim umówiona) i na następny dzień robi nam prąd na działce, we wtorek zgłaszamy rozpoczęcie robót i umawiamy geodetę - on ma być dzień lub dwa po otrzymaniu projektu czyli w środę lub czwartek i w poniedziałek 01.10 zaczynamy kopanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 zapraszam, popołudniami przeważnie jestem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 21.09.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No może w przyszłym tygodniu... Zależy jak fachowcy się poumawiają. Jak popołudniami to chętnie wpadnę pozwiedzać twoje królestwo... Cholibka moze mi też sie uda wyrwać na to zwiedzanie Wybieram sie do Agi od X czasu i wybrac nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Uciekam do domu. Po drodze wstapię z mała do fryzjera. A że nie mam netu w domu to życzę wszystkim miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ola, póki jest pogoda i dziewczyny pobroją na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To też mówię już papa. Jadę przebijać się przez korki do centrum Miłego weekendu wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 21.09.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 no a ja właśnie wróciłam z działeczki i już mnie ciągnie z powrotem... Właśnie cieśle skończyli (tzn. jeszcze wpadnie ktoś zamontować słupy na poddaszu, ale musimy je przywieźć tralala.... golfem kombi ) a propo's instalacji elektrycznej - nasz znajomy, który jest oblatany w temacie twierdzi, ze damy sobie radę sami .... najgorsze jest to, ze mój Tomek w to uwierzył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 22.09.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 aaaa.... jeszcze miałam zapytać o kanał wentylacyjny Tak byliśmy zafascynowani pomysłem rekuperatora, że zapomnieliśmy w kuchni o kanale wentylacyjnym..... Czy coś mi doradzicie ? Bo nie mam bladego co z tym zrobić.... no może jutro popytam w obi, bo planuję wizytę, choć ostatnio trafiłam na taki brak kompetencji, że postanowiłam zbojkotować ów sklep.... Ale Przemiła Pani w dziale ogrodniczym uratowała reputację .... i moje draceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 22.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 aaaa.... jeszcze miałam zapytać o kanał wentylacyjny Tak byliśmy zafascynowani pomysłem rekuperatora, że zapomnieliśmy w kuchni o kanale wentylacyjnym..... Czy coś mi doradzicie ? Bo nie mam bladego co z tym zrobić.... no może jutro popytam w obi, bo planuję wizytę, choć ostatnio trafiłam na taki brak kompetencji, że postanowiłam zbojkotować ów sklep.... Ale Przemiła Pani w dziale ogrodniczym uratowała reputację .... i moje draceny jesli mowimy juz o marketach budowlanych to kilka tematow w ktorych orientowlem sie sie sfinalizowalem w leroy merlin gdyz bylo taniej. jakosc podobna czyli czesto nie najlepsza lecz LM jest raczej tansze niz OBI jesli chodzi o kompetencje to zalezy jak sie trafi. jak robilismy czesto zakupy to wiedzielismy do kogo nawet nie warto podchodzic a za kim warto nawet poczekac kwadrans w kolejce - to w koncu tylko market ps. mysle ze znalazlem dobra i tania hurtownie kompleksowo hydrauliczna - rury, piece, grzejniki, ceramika, plytki - totalnie wszystko a jak zegos nie ma to prosza aby znalezc w necie, podac model i producenta a wszystko zalatwia. ceny dobre i kompetentna obsluga. jak komus namiar potrzebny to prosze pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.09.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Mam, mam, mam - pozwolenie na budowę W tym tygodniu geodeta i prąd i w przyszły poniedziałek - czyli planowo 1 października - zaczynamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.09.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dzięki, dzięki, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts