maya04 14.05.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 TapetyTapety w pasy - Leroy tam mają sporo katalogów choc głównie jest to rascha tapety w pasy nie są teraz delikatnie mówiąc popularne więc nie łatwo je dostaćpolecam również sklep przy komforcie tam zakupiłam resztę, ale to chyba już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 zalepić sie nie da ze względu na te listwy. Zobaczymy, co zrobią strażacy. Aga i jak z tymi strażakami byli juz u Ciebie? Wymyślili coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.05.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 jeszcze nie byli, bo nie mam czasu się umówić. Sywlia koniecznie chce być przy tym usuwaniu.Dziś zadzwonię i zobaczę na kiedy mogą sie umówić.Rozmawiałam z takim znajomym na giełdzie warzywnej. Okazało się, że u nich wsklepie też były osy. Wezwali straż zlikwidowała gniazdo. Dodatkowo poukładali pod dachem płytki Globol, które działają rewelacyjnie na prusaki i na osy również. Kupiłam te płytki i powciskamy je pod podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 właśnie odebrałam telefon od kuzynki pracującej w PKO, że na konto wpłynął mi zwrot vatu Ech...jutro jedziemy kupić...rowery nie wiem jakie macie potrzeby lecz pamietaj ze rower ponizej 2 czy minimalnie 1,5 kola to strata kasy troszku sie na tym znam ... Nie przesadzaj, do takiej zwykłej spacerowo-rekreacyjnej jazdy po okolicy to każdy jest dobry Hej, Polecam Holendry - niezniszczalne rowery Jeżdżę moją Gazellą Laguna już 4 lata (przejechałem nią ponad 5000 km i wszystko działa). Rower kupiłem na Allegro za ok 850 zł (nowy wtedy ok 4000zł). 7 biegów w tylnej piaście, pełna osłona na łąńcuch, bębnowe hamulce, alufegi ... W Toruniu są 3 sklepy z używanym holendrami: na Bema(http://www.rowery-holenderskie.pl/) - używane z gwarancją 6- m-cy, na Dąbrowskiego i na Kwiatowej. Czasami można też coś wyhaczyć na Allegro, np. http://www.allegro.pl/item364448635_klasyczna_holenderska_damka_simplex_gazelle.html Nowe holendry to dość spory wydatek (http://www.rowerystylowe.pl) i obawa utraty:( Pozdrawiam Jacek podzielam zdanie i podsumowujac: "lepsza markowa uzywka niz nowe byle co" co tam ziomal na Wielkiej Nieszawce w sprawach budowlanych slychac? U NAS CALE SZCZESCIE MAJSTROM PRZESUNELA SIE NOWA BUDOWA I U NAS SA DO KONCA TEGO TYGODNIA WIEC CALE 2,5 DNIA GDYZ SOBOTA TO KROTKI DZIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 15.05.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Okazało się, że u nich wsklepie też były osy. Wezwali straż zlikwidowała gniazdo. My w tamtym roku przezywalismy nalot os. Zrobily sobie gniazdko i wredne wchodzily do pokoju Maxa przez mala dziurke, ktora sobie wygryzly. Staraz oczywiscie byla wezwana: popsikali czyms tam i powiedzieli ze dach trzeba rozebrac. Psikanie nic nie pomoglo, sami jeszcze stosowalismy rozne srodki. Dziure zakleilismy i tak zylismy z osami do zimy. Zima maz wszedl na strych i wyciagnal olbrzymie gniazdo. Obylo sie bez rozbierania dachu. Czekamy na pozwolenie na budowe. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Okazało się, że u nich wsklepie też były osy. Wezwali straż zlikwidowała gniazdo. My w tamtym roku przezywalismy nalot os. Zrobily sobie gniazdko i wredne wchodzily do pokoju Maxa przez mala dziurke, ktora sobie wygryzly. Staraz oczywiscie byla wezwana: popsikali czyms tam i powiedzieli ze dach trzeba rozebrac. Psikanie nic nie pomoglo, sami jeszcze stosowalismy rozne srodki. Dziure zakleilismy i tak zylismy z osami do zimy. Zima maz wszedl na strych i wyciagnal olbrzymie gniazdo. Obylo sie bez rozbierania dachu. Czekamy na pozwolenie na budowe. Pozdrawiam Renata ło matko, to chwile grozy normalnie przerobiliście to z dwojga złego chyba lepiej ptaki posiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 my na razie mamy: 1x szpaki i maja juz tam niezle przedszkole 1x wrobelki i na razie jest cisza moze i cos wiecej ale nic o tym nie wiem Jutro biore urlop i pomagam ciagnac klej i siatke na styropianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Maya, a jak postępy u Ciebie, bo nic ostatnio nie piszesz. Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Maya, a jak postępy u Ciebie, bo nic ostatnio nie piszesz. Kiedy przeprowadzka? a nic nie pisze bo i nic sie nie dzieje, niestety czekam aż stolarz zrobi te cholerne blaty do kuchni a kolejnym hitem jest kabina zamawiana w sławnym Servitorze @#%$@#$%^%^&%#$%$%&* no więc jak juz przyszła po 2 miesiącach spóźnienia to oczywiście niekompletna - brakuje łączników mocujących szybę do ściany i ... stoimy. Pewnie znów z 2 miechy poczekamy - przy kompetencji tamtejszych sprzedawców to spokojnie możliwe drzwi wew- z terminem na 10 kwietnia do odebrania nie ma no nic na siłę można by się wprowadzać, ale odpuściliśmy bo w 9 miesiącu to chyba nie najlepszy pomysł. I tak to ... nie ma o czym pisać a Twoja sprawa kominowa ruszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 my na razie mamy: 1x szpaki i maja juz tam niezle przedszkole 1x wrobelki i na razie jest cisza moze i cos wiecej ale nic o tym nie wiem Jutro biore urlop i pomagam ciagnac klej i siatke na styropianie Piotr masz już podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 15.05.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 a Twoja sprawa kominowa ruszyła? Podobno bank przelał składkę do ubezpieczalni dopiero po dacie wystąpienia szkody i dlatego są takie problemy. Ale jutro mamy dostarczyć faktury i podobno nam wypłacą już kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.05.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 my na razie mamy: 1x szpaki i maja juz tam niezle przedszkole 1x wrobelki i na razie jest cisza moze i cos wiecej ale nic o tym nie wiem Jutro biore urlop i pomagam ciagnac klej i siatke na styropianie Piotr masz już podbitkę? nie na razie nie robimy bedzie musialo to troche poczekac a ile to sam nie wiem moze jak bede chcial za 1-2-5 lat elewacje z jakiegos kornika robic to mi tez podbitke machna sam nie wiem dach mam odeskowany wiec jako tako to wyglada u nas tez kabina nie do konca zamontowana. nie mam szklanych polokraglych drzwi a jedynie male boczne scianki, nie mamy tez sluchawki i rurki do jej zamocowania. jednak umyc sie na siedzaco pod malym strumykiem wody co by nie nachlapac spokojnie mozna lecz gdybym byl w 9-tym miesiacu ciazy to siadac w brodziku a pozniej dokladnie sie umyc "tu i ówdzie" bylo by mi raczej nieporecznie za to mala kapie sie w wanence ktorej nalewany duuuuuuuuuzo wody ktora pozniej po zabawie zbieramy mopem do wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 nie na razie nie robimy bedzie musialo to troche poczekac a ile to sam nie wiem moze jak bede chcial za 1-2-5 lat elewacje z jakiegos kornika robic to mi tez podbitke machna sam nie wiem dach mam odeskowany wiec jako tako to wyglada u nas tez kabina nie do konca zamontowana. nie mam szklanych polokraglych drzwi a jedynie male boczne scianki, nie mamy tez sluchawki i rurki do jej zamocowania. jednak umyc sie na siedzaco pod malym strumykiem wody co by nie nachlapac spokojnie mozna lecz gdybym byl w 9-tym miesiacu ciazy to siadac w brodziku a pozniej dokladnie sie umyc "tu i ówdzie" bylo by mi raczej nieporecznie za to mala kapie sie w wanence ktorej nalewany duuuuuuuuuzo wody ktora pozniej po zabawie zbieramy mopem do wiadra ale Wam fajnie ja też nie mam półokrągłych tylko 2 scianki z czego jedna zamontowana no i wanne działajacą, ale zlew jeszcze bez szafki - nie zamontowany. Więc korzystanie z wody łazienkowej też utrudnione, bo schylanie Mówię Wam i tak żle i tak nie dobrze babie w ciąży nie dogodzisz ale ma to, poza jedną oczywistą sprawą, jeszcze taki plus że załatwianie czegokolwieg w hurtowniach budowlanych, z majstrami, kurierami i innymi jest poprostu dużo łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Podobno bank przelał składkę do ubezpieczalni dopiero po dacie wystąpienia szkody i dlatego są takie problemy. Ale jutro mamy dostarczyć faktury i podobno nam wypłacą już kasę. no jakby czas najwyższy, rany ile to już czasu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.05.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ola jak chata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.05.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ola jak chata??? No w końcu dzisiaj została oficjalnie sprzedana Uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.05.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ola, nareszcie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.05.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Podobno bank przelał składkę do ubezpieczalni dopiero po dacie wystąpienia szkody i dlatego są takie problemy. Ale jutro mamy dostarczyć faktury i podobno nam wypłacą już kasę. no jakby czas najwyższy, rany ile to już czasu?! No Emma wiała na przełomie lutego i marca, więc szkodę zgłaszaliśmy chyba 1 marca. To już 2,5 miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.05.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ola jak chata??? No w końcu dzisiaj została oficjalnie sprzedana Uffff A może twoi kupcy chcą jeszcze jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.05.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 na weekend zapowiadają niezłe burze. Zabezpieczcie wszystko na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts