przemx 07.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Najtańsze bloczki na fundament mają w Agmarze, tylko należy zadzwonić i spytać o koszta transportu. Do Ciechocinka gdzie robimy teraz budowę domu, bynajmniej się opłacało W sprawie płyty betonowej zapraszam do kontaktu 721 596 626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 gdzie jest piotrulex bez niego spadamy w szybkim, tempie dluuuuuuuuuuuugi weekend sobie zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Betusia, my kupowalismy bloczki w Lubiczu, można sprawdzić Paprockiego i Szeflera. Kupowaliśmy w czerwcu ubiegłego roku, wiec nie mam biezących cen, ale na wtedy były konkurencyjne;) Ja kupowalem tez w Lubiczu zdaje sie na ul. Grebockiej. Taniej niz tam nie znalazlem. No i fv byla mi zbedna wiec vat w kieszeni zostal Jakosc wystarczajaca, terminy i slownosc ok, jak byla pateta z wieloma pokruszonymi to dowiezli. Moge polecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Przepraszam ale nie pamietam. Ktos pisal, ze ma znajomosci w hurtowni piwa. Pojawilo sie zapotrzebowanie na jedna, pusta beczuszke po piwie. Byc moze nazywa sie to KEG. Moze byc nieuurodziwa, przytarta, lekko obtluczona byle w atrakcyjnej cenie. Tylko tego nam brakuje do tajemnej aparatury . Moze byc na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Wielki smutek dzisiaj nastał. Tyle wybitnych osób pochłonęła ta tragedia. Słów brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 10.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Niepojęte, trudno było mi wyobrazić sobie że to możliwe. Podobnie z niedowierzaniem przyjąłem 11 września... Tego co się dzisiaj stało nie umiem nawet rozsądnie skomentować, to jakaś chora abstrakcja... Chociaż nie byłem sympatykiem strony ś.p. Lecha, to czuję wielki żal zarówno z powodu Jego smierci jak wszystkich innych pasażerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 No nienajlepiej sie ten dzien zaczal. Jak ginie prawie 100 osob to obojetnie czy to gornicy, pielegniarki, studenci, pisowcy czy lewicowcy to wielki smutek cala reszte ogarnia, nas oczywiscie rowniez. Wielka szkoda ( Takie tragedie utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze dobrze robie pokonujac autem dlugie, nawet kilkutysieczne dystanse. Boje sie i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 10.04.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Niestety, statystycznie autem wcale nie jest bezpieczniej. Codziennie ginie kilkanaście albo więcej osób. Ale życzę Ci jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.04.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 szok...po prostu szok:( Mieliśmy nawet obawę, że ksiądz odwoła dziś nam chrzciny Michaliny. A on nawet nie wspomniał o katastrofie!!!Piotr, keg kosztuje od 130 do 200 zł w zależności od pojemności i zaworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_i_wiesiu 11.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Taka strata musimy być silni i przetrwać razem, żyć dalej. (((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.04.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 szok...po prostu szok:( Mieliśmy nawet obawę, że ksiądz odwoła dziś nam chrzciny Michaliny. A on nawet nie wspomniał o katastrofie!!! Piotr, keg kosztuje od 130 do 200 zł w zależności od pojemności i zaworów. Czesc Na alledrogo ponizej 100 mozna zakupic wiec pewnie na tym sie skonczy Dzieki za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Niestety, statystycznie autem wcale nie jest bezpieczniej. Codziennie ginie kilkanaście albo więcej osób. Ale życzę Ci jak najlepiej. Oczywiscie masza racje ale ... ale podczas jazdy autem o wiele wiecej zalezy ode mnie, mojego auta itd a nie wszystko od obcych ludzi i samolotu linii lotniczych ktora na maksa ogranicza koszty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 12.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 nadal nie mogę w to uwierzyć, cały czas chodzi mi po głowie jak w momencie katastrofy czuli się ci ludzie, czy cierpieli, już nawet łzy nie chcą lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ax99 12.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Najtańsze bloczki na fundament mają w Agmarze, tylko należy zadzwonić i spytać o koszta transportu. Do Ciechocinka gdzie robimy teraz budowę domu, bynajmniej się opłacało W sprawie płyty betonowej zapraszam do kontaktu 721 596 626 Przemx! dzieki, ale..juz wylana;)))udało sie szybciej załatwic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.04.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Najlepszego przy tym nieciekawym, smutnym wtorku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zamowilem sobie na jutro 1 wywroteczke tzw. czarnoziemu. 20ton za 450 zeta. Ziemia sprawdzona przez znajoma, byla zadowolona. Zaraz mykam do ogrodeczka robic nieco porzadkow co bylo na co to rozsypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usckia 14.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć!Jestem na etapie wykonywania istalacji wod-kan oraz ogrzewania na budowie domu jednorodzinnego w Nowym Ciechocinku.Czy mozecie polecić jakieś firmy?PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć! Jestem na etapie wykonywania istalacji wod-kan oraz ogrzewania na budowie domu jednorodzinnego w Nowym Ciechocinku. Czy mozecie polecić jakieś firmy? Pozdrawiam Artur Jedynie elektryke i wszelkie inne kabelki moge polecic (rtv, alarm, sterowania) Jak zainteresowani to prosze 0-791 779-269 Waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabartek 14.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 czy wiecie gdzie moge dostac potluczony asfalt bo musmy utwardzic droge ?????okolice lysomic.Aha jeszcze jedno pytanko ktora hurtownia jest najtansza w toruniu lub okolice lysomic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 15.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 czy słyszeliście moze coś na temat firm Altom i Szympol, naszych lokalnych producentów okien? Mam od nich niezłe ceny (niezłe w porownaniu z Oknoplastem, Oknowidem czy MS), zastanawiam sie tylko jak u nich z jakością A swoją drogą, wiecie moze jakiego rzędu upustu od pierwszej ceny mogę spodziewać się w Oknoplaście czy MS właśnie? Wartość w O. i MS to ok. 20-22 tys, w Altomie i Szympolu 13-14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts