pazurra 01.08.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam ponownie - powracam z dobrą dla siebie nowiną- kupiłem projekt i jestem na etapie adaptacji - finalnie to projekt LENO http://www.archigraph.pl/?co=projekt&n=488.Na późną jesień powinienem poradzić sobie ze stanem 0 dlatego proszę was o namiary na tanich acz rzetelnych wykonawców, jeśli sie sprawdzą od wiosny mury i dach. Będę wdzięczny też za informację z namiarami na Pana od studni wierconej- wiem że standardowo robi to za ok 1tys zł ale nie mam namiarów....Poza tym może ktoś z was wie o odsprzedaży jakiegoś kontenerka na graty?Zgóry dzięki i pozdrowienia dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 02.08.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Daga&Tom, nie wiem niestety skad brac ziemie, ale chcialam Was przywitac;) A gdzie dokladniej sie budujecie? Moze w Młyńcu? Mialam tam piekna dzialke kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Piotrulex w która strone sie wybierasz jezeli nie znajdziesz nic w toruniu to miedzy swiebodzinem a swieckiem sa takie miejsca kiedys napełniali panowie w czernikowie na stacji LPG tylko sie wycofali z tego ALE JEST KOLES co przelewa z duzej do małej Podobno w Geofizyce napelniaja. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Pochwale sie, ze pierwszy raz w zyciu bylismy na "splywie" kajakowym gdzis tam za Tuchola i powiem Wam szczerze, ze bardzo mi sie spodobalo . Prawie 3 dni bez zasiegu gsm, i odglosow zycia codziennego ... POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 02.08.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witaj "basbur". Nasza działeczka jest w Nowej Wsi koło Lubicza, widok z działki jak i spokój jaki nas otacza - super,ale wiadomo, jak w życiu, nie ma nic za darmo i trzeba dolinkę zgrać z fundamentami. Dziękjemy za powitanie i nadal ponawiam prośbę o ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 03.08.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Daga, witaj w gminie, my budujemy w Lubiczu , dzialki w Nowej Wsi ogladalismy, pieknie tam, cicho, spokojnie... Jesli tylko dowiem sie czegos o ziemi to dam znac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieq 03.08.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. To jest mój pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni post. Za jakiś czas, bliżej jeszcze nie określony, planujemy z małżonką budowę małego domku pod Toruniem . Z uwagi na bliskość do centrum prawdopodobnie będzie to Mała Nieszawka. Czy zna ktoś może jakąś ciekawą działkę w cichej okolicy (po lewej stronie patrząc od Torunia) lub też jakiś starszy domek do remontu. Pozdrawiam misieq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.08.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Daga (sąsiadko:)), w Nowej Wsi po prawej stronie jadąc w stronę Złotorii mieszka koparkowy. On kiedyś zbierał starą ziemię i sprzedawał za bezcen. Z przodu jest stary domek z czerwonej cegły, a z tyłu jego nowy dom. Chyba z zielonym gontem, ale tego nie jestem pewna. Gdybyś nie mogła znaleźć to daj znać to spróbuję odnaleźć jego numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 03.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, jestem tu po raz pierwszy z nadzieją, ze polecicie nam produkty lub wykonawców. Budujemy się w okolicach Szembekowa. Jesteśmy na etapie kładzenia dachówki i montowania okien. Stąd moje pierwsze pytanie-jakiej firmy i gdzie kupić dobre okna w okolicy i czy znacie jakąś ekipę do ocieplenia budynku i stropu? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.08.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja chyba mam numer do tego koparkowego: 608 043 929. My braliśmy od niego ziemię na podniesienie terenu, ale ta ziemia nie nadaje się pod rośliny. Ostatnią warstwę dawaliśmy lepszej (i oczywiście droższej) ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Zurii, namiary wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dzień dobry:) Chociaz nie wiem czy dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.08.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Moj dobry z zalozenia. Co nie teges, ze taka nie w sosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaTom 04.08.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzieki za wskazanie namiarów, tak się składa, że ten koparkowy (p. Rogowski) to praktycznie mój przyszły sąsiad (dwie dzałki obok wlaśnie stawiamy nasz domek). Faktycznie udało się kilka wywrotek zakupić od niego w dobrej cenie, ale tak jak pisała "nastka79" ta ostatnia warstwa pod rośliny musi być przykryta droższą (znaczy lepszą) ziemią.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 04.08.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 A może znacie i wiecie kto robi stolarkę okienną na profilach veka w Toruniu czy okolicy? Możecie kogoś polecić?Agnieszka-dzięki bardzo za news-a na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 04.08.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Slyszeliście może o firmie Baiński z ul. Mazowieckiej w Toruniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Piotr, firma się rozpada i za chwilę wyląduję na kuroniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_A 04.08.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich!Gdzie ludziska kupiliście szambo? Może ktoś poleci solidną firmę. Słyszałam, ze dużo ludzi zamawia zbiorniki z okolic Radomia. A wy skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 05.08.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 zurii, oknoplast krakow (na Sienkiewicza) i Liebner (na Curie-Skłodowskiej) mają okna naprofilach veka. Byc moze są jeszcze inne firmy, ale ja bylam akurat w tych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts