zurii 07.06.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witajcie- poszukuję dobrego i w miarę taniego (tak ok. 40 zł za metr) kafelkarza. Znacie kogoś? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 07.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 W miarę taniego - to pojęcie względne, ale podam Ci nr do Bartka, pogadajcie sobie co do zrobienia i może jakieś porozumienie nastąpi: 509 108 419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 08.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dzięki Wihajster-będę dzwonić! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam. Jutro na kilka dni wylatuje z rodzinka wiec niech tu ktos podnosi nasz temat pod moja nieobecnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 13.06.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie, dla mnie to ważne bo za 4 dni mam ruszać z budową, ale nie wiem czy gościowi nie podziękować. Zamierzam budować dom parterowy niepodpiwniczony z poddaszem użytkowym i garażem o pow. 113 m. Facet za stan SSO bez więźby chce 32 tysie, ale wydaje mi sie że to zbyt dużo. Co Wy na to ? Ile płaciliście za taki sam stan? Ewentualnie jeśli ma ktoś namiary na dobrego godnego polecenia murarza chętnie skorzystam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Madazlotko, a sprawdzałaś tych ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczakiel 13.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie, dla mnie to ważne bo za 4 dni mam ruszać z budową, ale nie wiem czy gościowi nie podziękować. Zamierzam budować dom parterowy niepodpiwniczony z poddaszem użytkowym i garażem o pow. 113 m. Facet za stan SSO bez więźby chce 32 tysie, ale wydaje mi sie że to zbyt dużo. Co Wy na to ? Ile płaciliście za taki sam stan? Ewentualnie jeśli ma ktoś namiary na dobrego godnego polecenia murarza chętnie skorzystam. Pozdrawiam Ja za sso bez więźby zapłaciłem 25tys. projekt Salsa ale słyszałem że w tym roku ceny sa wyższe robi się mały boom, moi budowlańcy mają ten rok cały zajęty ale 32tys. za taki mały domek to dość sporo zawsze możesz negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 14.06.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Mamy "lekki" boom budowlany. Ceny lecą w górę jak szalone. Oddawanych jest mnóstwo domów i mieszkań. Fachowcy są rozchwytywani i dzięki temu znów zaczyna się drastyczny wzrost stawek ...Nie ma się sensu pytać ile ktoś kiedyś za coś płacił , bo te ceny są już nie aktualne ...Najważniejsze jest wybrać sprawdzoną dobrą ekipę , nawet droższą niż inne nie sprawdzone ...Nie ma co oszczędzać , bo potem może okazać się że poprawki po "taniej" ekipie wyjdą duuużo drożej ...A nie wszystko da się potem naprawić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaToruńBrzozówka 14.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Kochani!!!Czy możecie mi pomoc w wyborze okien?Jakie wy wybraliście do swojego domku?czym się kierowaliście i czy jesteście zadowoleni?Ja póki co rozważam okna 3 szybowe z Adamsa Passiv-line i z M&S tytanowe termo.czy ktoś je zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.06.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Na temat Adamsa nie wypowiem się, bo nie wiem, ale na M&S uważej, bo podobno mają problem z serwisami, a to bardzo ważne.Jeśli bierzesz pod uwagę Vekę to zapraszam do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.06.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Ja mam M&S od prawie 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Również z serwisu. Co prawda dawno z niego nie korzystałam, ale pewnie niedługo znowu zaprosze Panów do siebie na regulację. Kupowałam w Bydgoszczy , tutaj http://www.oknoplus.pl/ PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie, dla mnie to ważne bo za 4 dni mam ruszać z budową, ale nie wiem czy gościowi nie podziękować. Zamierzam budować dom parterowy niepodpiwniczony z poddaszem użytkowym i garażem o pow. 113 m. Facet za stan SSO bez więźby chce 32 tysie, ale wydaje mi sie że to zbyt dużo. Co Wy na to ? Ile płaciliście za taki sam stan? Ewentualnie jeśli ma ktoś namiary na dobrego godnego polecenia murarza chętnie skorzystam. Pozdrawiam Wedlug mnie w obecnym czasie nieco drogo 669-406-224 Pawel Jak co to powiedz, ze namiar od Piotra z Pieknej To ekipa z 6-8 osob, jak widze ich prace to wedlug mnie jest niezle i szybciutko bez przeciagania i pijanstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Drogi Forumowiczu,Forum Muratora chce pomagać. Od początku tak właśnie widzimy rolę tego miejsca. I to się udaje, a jedną z form wymiany dobrych usług są Grupy Budujące. Przygotowuję artykuł do „Muratora” o fenomenie jakim są Grupy. Stąd prośba o podzielenie się swoimi doświadczeniami z forum: - W czym pomocna okazała się Grupa? (nazwa grupy)- Ile osób działa aktywnie w Grupie?- Czy w okolicy mieszkają Forumowicze? Ilu? Może nawet sąsiad okazał się forumowiczem?- Czy korzyść z grupy dotyczyła pozyskania wykonawców, dobrego adresu, tańszego odkupienia materiałów?- Czy były spotkania Grupy? Czy są to więzy także towarzyskie, wręcz przyjaźnie?- Jakie anegdoty wiążą się z forum i Grupami – może są jakieś? Bardzo proszę o wypowiedź, będę prosił o zdjęcie osoby albo domu. Ta prośba jest podyktowana chęcią jak najlepszego opisania tego co działa i służy pomocą innym. Liczę na współpracę. A może proszę podać nr telefonu – zadzwonię, zapytam. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Andrzej Papliński Dział Publicystyki miesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358e-mail: [email protected] -----------------------------------------------MURATORul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawatel. (+4 (22) 59 05 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 WITAM SERDECZNIE Weekend minal jak z bicza strzelil. Samoloty sie nie porozbijaly, zyjemy wiec i spamowanie czas zaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.06.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Czy ktoś z Was ma może do pożyczenia "trumienkę" na dach samochodu? W lipcu szykuje się wyjazd i chyba nie damy rady finansowo, żeby kupić. A może w Toruniu jest jakaś wypożyczalnia?Piotr, nareszcie:) Opowiadaj gdzie byliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.06.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Czy ktoś z Was ma może do pożyczenia "trumienkę" na dach samochodu? W lipcu szykuje się wyjazd i chyba nie damy rady finansowo, żeby kupić. A może w Toruniu jest jakaś wypożyczalnia? Piotr, nareszcie:) Opowiadaj gdzie byliście:) No niegadaj ze tesknilas Trumienki niestety nie mam i nie znam wypozyczalni, zerknij moze z 2 reki na alledrogo cos wpadnie w oko. Moge jedynie pomoc w transporcie gdyby kurier byl drogi - pytaj jak co Zamiast trumienki polecam koooooooooombi. Nie przytrafilo sie nam abysmy latem nie mogli sie zabrac. Jezdzimy w skladzie 2 + coraz wieksze 1 Ja musze przerobic baraznik rowerowy na relingi (mam taki stary z bezrelingowego auta) aby w tym roku jakies rowerowe nadmorskie weekendy pozaliczac. My tez sie z kasa nie wyrobimy aby jakies mlodesze autko kupic a naszego w kilkutysiecznych trasach w upalach i wjazdach na ponad 2000mnpm juz nie chcemy meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 15.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Wedlug mnie w obecnym czasie nieco drogo 669-406-224 Pawel Jak co to powiedz, ze namiar od Piotra z Pieknej To ekipa z 6-8 osob, jak widze ich prace to wedlug mnie jest niezle i szybciutko bez przeciagania i pijanstwa ... Piotrze, dzięki za namiary, popytam jeszcze. Z tego co wydzwoniłam na początku tygodnia, ceny są wyższe od stawki mojego majstra. Chyba jednak coś zdrożało. Z moim trochę negocjuję i widzę, że się ugina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 15.06.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Na temat Adamsa nie wypowiem się, bo nie wiem, ale na M&S uważej, bo podobno mają problem z serwisami, a to bardzo ważne. Jeśli bierzesz pod uwagę Vekę to zapraszam do siebie:) Hej Aga, przypomniało mi się, nie wiesz co tam z klamkami do moich okienek? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 15.06.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Piotrze, dzięki za namiary, popytam jeszcze. Z tego co wydzwoniłam na początku tygodnia, ceny są wyższe od stawki mojego majstra. Chyba jednak coś zdrożało. Z moim trochę negocjuję i widzę, że się ugina. Pozdrawiam Ja za SSO z położeniem dachu płaciłam ok. 27.000 zł netto, ale z tego co wiem, są oni mocno zajęci (zapracowani) i nie ma szans w tym roku... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts