Maciej14 14.07.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Wczoraj rozmawiałam z panem poleconym przez Basbura - cena za robociznę - 12 zł za m2 plus materiał ( tu trzeba by wyliczyć ile cementu - u mnie 1,4 tony, wywrotka piachu plus siatka zbrojeniowa ) Ja mam gościa za 11zł za m2 plus materiały i zastanawiam się czy cena jest ok. Facet też z polecenia, robił u dwóch moich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 15.07.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ja mam gościa za 11zł za m2 plus materiały i zastanawiam się czy cena jest ok. Facet też z polecenia, robił u dwóch moich znajomych. Podaj poproszę namiary zadzwonię i pogadam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej14 15.07.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Podaj poproszę namiary zadzwonię i pogadam Pozdrawiam P.Andrzej 509 645 211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 16.07.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dziękuję bardzo ( P. Krzysztof - 501123525 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.07.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 W końcu mając nieco wolnego czasu wykończyłem istalację CO z jednostka z mało znanej firmy za około 1/2 ceny beama. Na razie jestem zadowolony. Jakby co służę opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 19.07.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witajcie - sporo nowych osob. Budowe mialem w Jarkach gmina Rojewo, dla tych ktorzy doszli - Piotrulex wierny forumowicz tematu Mam pytanie do wlascicieli tarasow, czym malowaliscie/olejowaliscie drewno ? To wlasnie sa moje plany na tegoroczne lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.07.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 ...Mam pytanie do wlascicieli tarasow, czym malowaliscie/olejowaliscie drewno ? To wlasnie sa moje plany na tegoroczne lato. Niestety nie ma u nas opcji na drewno na tarasie. Gdybym miał takowe to zapewne było by solidnie "malowane" Patrzac za okno to lato chyba sie już skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.07.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie będzie tak źle, w tym tygodniu znowu 30 stopni:) w lesie pojawiły się grzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Nie będzie tak źle, w tym tygodniu znowu 30 stopni:) w lesie pojawiły się grzybki Pierwszego grzybka znaleźliśmy w ostatni weekend podczas kilku wycieczek rowerowych Oby pogoda utrzymała się choć do najbliższej niedzieli wieczorem W tym tygodniu popołudniami mam zamiar dalej murować grillo wędzarenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.07.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 my już suszymy 4 sznurki borowików:)Piotr, możesz potem wstawić zdjęcie tej wędzarenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.07.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 my już suszymy 4 sznurki borowików:) Piotr, możesz potem wstawić zdjęcie tej wędzarenki? Robi się dopiero. Jest już większość murów ale niedoczyszczone to, bez fug itd więc efektu brak. Zawsze można na zywca oblukać No i nie wedzarenka tylko grill i wędzarenka. Ma to chyba prawie 3m długości a tam miejsce na wędzarnie, grilla i stół roboczy pod spodem z paleniskiem wędzarni i miejscem na drewno itp. Zużyje na to jakieś 400 cegieł więc nie jest to takie super małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madazlotko 23.07.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam, przygotowuje się do ocieplania elewacji. Powiedzcie jakie są ceny robocizny od metra, mam jedną ofertę na 36 zł. warto?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 23.07.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam ! Macie jakieś namiary na taniego a dobrego fachowca od adaptacji poddasza ? Mam do ocieplenia dach (dwuspadowy). Trzeba ocieplić wełną (2 warstwy 15+10cm) , na to wieszaki i itd a na końcu płyty i "obróbka" i przygotowanie pod malowanie. Jak to wygląda cenowo za 1m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaMariusz 24.07.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witajcie.Macie może namiar na jakiegoś hydraulika? Ale facet musi być kumaty. Mam do zrobienia całe ogrzewanie i wodę, ale pierwszego wysłałem... w świat jak stwierdził, że "on mi tu nic nie będzie tłumaczył a poza tym to co sobie wymyśliłem i tak nie będzie działać". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.07.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Hydraulik 608-339-625 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 24.07.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 na stronach oknotestu pojawił się fajny artykuł dot. ciepłego montażu okien. http://oknotest.pl/1/news/artykuly/montaz-okien-pcv-szczelnie-i-profesjonalnie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 25.07.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam wszystkich starych i nowych. Piotruś, czyżbyś miał wolne? Może weźmiesz swoje Panie i wpadniecie na kawkę i ciasto marchewkowe - dawno nie piekłam. Aga, może też w końcu przyjedziesz? Masz tylko 10 minut do mnie? Uciekam dalej podlewać ogród, bo sucho strasznie. Niby w nocy ma padać, ale kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.07.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich starych i nowych. Piotruś, czyżbyś miał wolne? Może weźmiesz swoje Panie i wpadniecie na kawkę i ciasto marchewkowe - dawno nie piekłam. Aga, może też w końcu przyjedziesz? Masz tylko 10 minut do mnie? Uciekam dalej podlewać ogród, bo sucho strasznie. Niby w nocy ma padać, ale kto to wie. Wolnego to ja w tym roku mieć nie będę, musieliśmy nawet z urlopu zrezygnować gdyż mojej żonie też się zmian zachciało Ciasto brzmi kusząco ale kilka najbliższych weekendów najprawdopodobniej całkowicie zajętych mamy ... Jak Wy byście mieli ochotę kiedyś po basenie wpaść na pomidorówkę to zaproszenie cały czas aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.07.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Magda, ja to nawet nie mam pięciu minut wolnego:( Miałaś wpaść do mnie do biura w drodze do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 26.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziękuję Gdyby ktoś potrzebował na szybko murarza, tynkarza (tradycyjnego) to mam akurat znajomego, który za dwa tygodnie będzie miał przerwę w pracy. Robił u mnie tynki więc mogę go polecić. To starszy facet, ale ma głowę do roboty. Przez wiele lat pracował w Erbudzie. A fundamenty tez robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts