iti19 23.07.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 cześć stoję przed wyborem drzwi wejściowych i mam nieżły metlik. Polecacie jakieś? Gdzie kupowaliście, jakiego producenta? Rany im dalej w las tym gorzej z tą budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniusiaa20 24.07.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam. Czy możecie polecić mi inspektora nadzoru we w miarę rozsądnej cenie z Torunia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti19 25.07.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Moniusia u nas mamy Ewę Karpę - płacimy 1tys zł za to że jest naszym kierownikiem budowy, ogólnie to bierze 2tys ale z nią ponegcjowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodebert 25.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 HejkaMam pytanie: w związku z tym , że zastanawiam się nad ścianą jednowarstwową czy ktoś mógłby się podzielić doświadczeniami posiadacza takiego domku? (Czy można by było również odwiedzić i zobaczyć na żywo?)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti19 25.07.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Rodebert u nas suporex do tego styropian bedzie, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.07.2013 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Rodebert, moi sąsiedzi mają takie ściany. Nie skarżą się Poza tym od 7 lat nie widzę, żeby próbowali to docieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.07.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Agnieszka, mogłybyśmy porozmawiać o tej regulacji okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.07.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Natalia, zadzwonię do Ciebie i się umówimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.07.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Najlepszego dla Was wszystkich na okoliczność lata, wakacji i kapitalnych temperatur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.07.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 witam wakacyjnie;) po 2 latach od wprowadzenia sie przyszedl czas na podbitkę - pamiętacie gdzie kupowaliscie swoje? macie drewno czy pcv? na co zwrocic uwagę? Nam stuknęło chyba 5 lat od wprowadzki ale podbitka i finalna elewacja jeszcze nie w tym roku ... Bardziej celujemy w PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti19 30.07.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 cześć Wadus jak postępy na budowie? Pytanko mam: wiecie jak jest z transportem z Castoramy? Jak cena, dowóz jakies 20-25 km od ich sklepu. W Leroy chcą 25zł. U nas w końcu zamówiliśmy drzwi i bramę garażową, montaż wszystkiego, łacznie z oknami pod koniec września. Za 3 tyg startujemy z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodebert 02.08.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Rodebert, moi sąsiedzi mają takie ściany. Nie skarżą się Poza tym od 7 lat nie widzę, żeby próbowali to docieplić Dzięki, zawsze jakaś informacja. Właśnie z tego założenia z żoną wychodzimy, że jak już będzie zimno to zawsze będzie można cieńszą niż zwyczajnie warstwą styropianu walnąć (niekoniecznie zaraz po budowie - rozłożenie kosztów na później). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek1980 06.08.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 WitamCzy mogli byście polecić mi solidnego i w miarę taniego geodete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.08.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witam Czy mogli byście polecić mi solidnego i w miarę taniego geodete Nie ma takich . Też szukałam swego czasu i podejrzewam jakąś zmowę cenową. Do UOKiK się to nadaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika67 13.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Tez nie polecem Thermoprojektu - robilem u nich adaptacje gotowego projektu. gdy wybralem opcje zalatwiania niektorych spraw na własna rekę (np ZUDP) zeby wyszlo taniej jakies kilkaset złotych (!!!) to byli strasznie niemili, wręcz krzyczeli jak zadawałem jakieś pytanie. Swoja drogą to ludzie nie wiedzą ze czasem załatwienie na własną ręke niektorych rzeczy pozwala oszczedzic kupe kasy. Ja tak mialem z ZUDPem. Po drugie w Thermoprojekcie nie ma ustalonego cennika. Jeden pracownik mowi np ze to bedzie kosztowalo 1600, a przychodzisz nastepnego dnia (obsluguje Cie inna osoba) to to samo kosztuje 400 zl. Siostra tak miala. (Jak juz gadac z kims to z kierownikiem Winogrodzkim - on jest w tej firmie najtanszy ) Ja już "zbudowałam" dom i przypadkiem natknęłam się na tę nagonkę na Thermoprojekt. Wyczuwam jakiś czarny PR ze strony konkurencji. Na wszystkich innych portalach Thermoprojekt ma bardzo dobre oceny, tu znalazł się jakiś klub narzekających. Czasami widząc ile oni mieli takich domków jak mój "w toku" podziwiałam jak się w tym wszystkim łapali. Jak widać każdemu zdarzają się błędy. Oczywiście można wszystko zrobić samemu, jeśli ma się czas i ochotę, albo zapłacić za usługę i mieć święty spokój. Ja tak zrobiłam i dostałam wszystko do ręki, załatwione bez problemu. Obsługa była miła a Pan Jacek ma ogromną wiedzę i wyciągałam od niego tyle informacji ile to możliwe. Moje doświadczenia z tą firmą są więc bardzo pozytywne i polecam ją znajomym i wam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.08.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 U nas remont pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Marika, pojawiłaś się z pierwszym wpisem od razu wychwalającym Thermoprojekt....chyba coś nie takNastka, co za remont robisz? Jak moi zjadą z Gdańska to podeślę ich do Ciebie do tego balkonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Nastka, co za remont robisz? Jak moi zjadą z Gdańska to podeślę ich do Ciebie do tego balkonu. Malowanie całego domu. Ci budowlańcy moi chyba mi zrobią te okna, ale jakby mieli problem to jeszcze się odezwę. Dzięki za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.08.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 witam wakacyjnie;) po 2 latach od wprowadzenia sie przyszedl czas na podbitkę - pamiętacie gdzie kupowaliscie swoje? macie drewno czy pcv? na co zwrocic uwagę? Hej Basiu - ja mam podbitkę z PCV z Gamratu - kolor ciemny dąb - wygląda bardzo ładnie, a kupowałam w Lubiczu, w jakiejś firmie ALFA coś tam .... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betusia35 14.08.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam Czy mogli byście polecić mi solidnego i w miarę taniego geodete Hej, ja znam stosunkowo niedrogiego, ale niestety nie jest zbyt terminowy, a teraz z tego co wiem, to na ulopie jest ... jeśli nie zależy na czasie, to dam na niego namiar, ale dopiero, jak zrobi dla mnie to co ma zrobić ). Jako, że nie pierswszy raz korzystam z jego usług to wiem, że niektóre rzeczy u niego się ślimaczą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts