nastka79 06.02.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 No tak na logikę, to wg mnie też tarasy powinni najpierw zrobić, ale z budowlańcami to ciężko coś na logikę brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 w razie czego wiecie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 06.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 no żesz piec coś sie po przestawieniu na pogodówkę chrzandoli i trzebabyło go wyłączyć, bo serwisant radośnie na wczasach na szczęście pogoda "istnie" lutowa. chłopaki zaczynaja ocieplenie zew, z boniowaniem, no jestem ciekawa jak to wyjdzie. gdzie zamawialiście/zamawiacie drzwi wew? macie jakieś namiary na stolarzy? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 06.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a ja chciałbym zapytać o okna, jaką firmę w Toruniu/okolicach możecie polecić. Chodzi o okna PCV w okleinie. Mile widziane ładne wzory drzwi wejściowych z PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 06.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dostałem kolejną ofertę na PC - z THERMOGOLV - w sumie też wyszło ok 60 tys za komplet z tym że tutaj kolektory poziome. Sama pompa ciepła 28 tysięcy, podłogówka - 200m - 20tys (co 7,5cm) + rózne inne Bardziej mi odpowiada chyba NIBE. Trochę mnie denerwuje , że już minęły 4 dni a jakoś nie chce się nikomu zrobić oferty. To dopiero 2 firma z 10. Za dużo pracy mają ? Jak duże macie czy planujecie zbiorniki na ciepłą wodę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.02.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a ja chciałbym zapytać o okna, jaką firmę w Toruniu/okolicach możecie polecić. Chodzi o okna PCV w okleinie. Mile widziane ładne wzory drzwi wejściowych z PCV My zdecydowaliśmy się na okna MS (punkt sprzedaży w Kwadracie na Rubinkowie I), tzn. pewnie w przyszłym tygodniu pomiar, ale jest w Toruniu przynajmniej kilka firm godnych polecenia: wielu forumowiczów wybiera Oknovid, jest też Ferrum itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 07.02.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 gdzie zamawialiście/zamawiacie drzwi wew? Dziadek na Mazowieckiej. Zamawiałwm drzwi surowe a później sam dobierałem kolor. Można oczywiście zamówić wykończone. a ja chciałbym zapytać o okna, jaką firmę w Toruniu/okolicach możecie polecić. Chodzi o okna PCV w okleinie. Oknovid (sprzedawcy podają różne ceny, szukaj takiego, który daje największy upust) Altom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 a ja chciałbym zapytać o okna, jaką firmę w Toruniu/okolicach możecie polecić. Chodzi o okna PCV w okleinie. Mile widziane ładne wzory drzwi wejściowych z PCV Robiliśmy wyceny w kilku firmach i ceny były bardzo zbliżone. Ostatecznie zamówiliśmy w Ferrum na Skarpie. Nie ma szalonej różnicy no chyba, że wyceniać Ci będzie firma Oknoplast z Krakowa (ul. Sienkiewicza). Tam to ceny są wysokie. Ale okna podobo dobre. Chociaż ja tam na oknach się nie znam więc nie będe się wymądrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 dzis nawet nie wiem co sie dzialo u nas. ialem wyjazd sluzbowy do Lodzi i znalazlem czs na odrobine przyjemnosci. Otworzylo po latach wyremontowany na tip top aquapark "Fala" basen jest na poziomie, swietny kompleks saunowy z super duzym jakkuzi w ktorym idzie nawet swobodnie poplywac. podgrzewane lezanki i takie tam minimalnie 3 godziny basen oraz sauny to 55 zeta - raczej nie malo ale mysle ze odrobina relaksu kazdemu sie nalezy tym bardziej ze z torunia to ze 160-170km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Mam nadzieje, ze jeszcze ktos mnie pamieta. Zatem korzystajac z okazji pozdrawiam starych i nowych forumowiczow. Od dzis mam znowu kontakt ze swiatem - brawo dla TPSA, przemielenie dokumentow zajelo im tylko 2 miesiace. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 No Madzialenka w końcu wróciłaś do nas http://forum.tkk.pl/engine/images/smiles/clap.gif Dłuuuugo Cię nie było.Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 07.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 A jednak ktos pamieta. Mieszka sie cudownie. Chopcy szaleja na podlodze, wreszcie moga rozrzucac zabawki, a my na nie nie wpadamy. No i po zrobieniu zakupow nie trzeba ich taszczyc na 3 pietro. Do tego jeszcze kominek i oblednie wygodna kanapa. Za nic w swiecie nie wroce juz do bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.02.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Oj jak ja Ci zazdroszczę, choć to nieładnie zazdrościć My właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania kupca naszego mieszkania. Efekt nieciekawy Boziu jak już nie mogę się doczekać przeprowadzki do domu. A choć jeszcze daleko do finiszu to ja już w swoich myślach mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Madzialenka, pisz co z tym twoim ogrzewaniem, bo Agnieszka mówiła, że ni za ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 drooooooooooooooooogo.... Nastka, ziemię też mamy jak byś potrzebowała. Jak będziecie jechać jutro na budowę to podjedźcie do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Agnieszka, podjedziemy na pewno, przecież Krzysiek Wam naobiecywał cuda, wianki, więc będziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.02.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Agnieszka, widzę, że my tylko takie ranne ptaszki, bo Ola i Madzialenka to raczej takie nocne marki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.02.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 eeeee....jakie cuda, wianki? Nic nie pamiętam...a to nie ja piłam Widzisz, bo tylko my tak mocno pracujemy Magda pewnie odwozi teraz Antosia do przedszkola, Ola daje śniadanko Zuzi...ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moje miłe o 8:48 to ja dopiero wstawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 No Ola...nie masz za dobrze? ja o 5.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts