agnieszkakusi 21.02.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Magda, chętnie wpadnę popodziwiać, może w przyszłym tygodniu któregoś popołudnia, a może z Agnieszką razem, jak Piotr by poszedł do pracy, to bym nie miała problemów z trafieniem, po Ciebie Agnieszka bym podjechała, napiszcie dziewczyny co o tym sądzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, no jak nie masz prawka, to faktycznie byłby problem, ale ja i mąż mój oboje mamy samochody, więc dla nas to żadna przeszkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 nie ma problemu, jestem jak najbardziej ZA Piotr idzie do pracy 29.02. Teraz jest na urlopie. Acha, Nastka potwierdzam sobotę A fugi niech robi fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, no jak nie masz prawka, to faktycznie byłby problem, ale ja i mąż mój oboje mamy samochody, więc dla nas to żadna przeszkoda. Prawko mam i auta tez mamy dwa. Jednak jak tam zasypie sniegiem, albo mocniej popada... Troche sie tego obawiam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No to jeszcze niech Magda napisze, czy w piątek przyszły by jej pasowało, chociaż piątek to może taki za bardzo rodzinny, początek weekendu, te sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Prawko mam i auta tez mamy dwa. Jednak jak tam zasypie sniegiem, albo mocniej popada... Troche sie tego obawiam. Pozdrawiam Hihi, no to byśmy jechały razem z łopatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 21.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? 8 lat i prawie 5 - chlopcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 W takim razie czekam na Was w piatek. Moze i Ola sie dolaczy - oczywiscie dzieci mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 21.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a tak z ciekawości, w jakim wieku masz dzieci? 8 lat i prawie 5 - chlopcy. To moj Tosiek bedzie mial towarzystwo - we wrzesniu konczy 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Oooo...to się zapowiada miły babski wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 już widzę te letnie grille...Ola Krobia, Ola Osiek, gdzie jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.02.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 już widzę te letnie grille...Ola Krobia, Ola Osiek, gdzie jesteście wlasnie grille stawiacie murowane? my planujemy taki razem z wedzarenka postawic wedzony pstrag to jest to http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Nam też marzy się murowany, ale nie wiem czy od razu go stawiać będziemy, czy z czasem dopiero powstanie (mąż też by chciał wędzarnię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 chcieliśmy murowany, ale udało nam się kupić fajny, duży, okrągły z półkami z boku i na dole za 120 zł i na razie będzie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Oooo...to się zapowiada miły babski wieczór No ale to nie jutro tylko za tydzień, żebyśmy się dobrze dogadały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 za tydzień, za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 21.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Renata, no jak nie masz prawka, to faktycznie byłby problem, ale ja i mąż mój oboje mamy samochody, więc dla nas to żadna przeszkoda. Prawko mam i auta tez mamy dwa. Jednak jak tam zasypie sniegiem, albo mocniej popada... Troche sie tego obawiam. Pozdrawiam Witam, witam kolejną osobę planująca budowę z "tej" strony Torunia My jeszcze dalej niż dziwczyny bo w Osieku i chociaż jeszcze nie mieszkamy to z dojazdem nie ma problemu - odśnieżanie. Powiem więcej w naszej wioseczce czasem lepiej niż na osiedlu na olsztyńskiej. Poza tym jeszcze trochę i zim nie będzie Co do przszedszkola to zapadła u nas decyzja że od września będzie to w Osieku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 21.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 już widzę te letnie grille...Ola Krobia, Ola Osiek, gdzie jesteście jestem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 21.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 już widzę te letnie grille...Ola Krobia, Ola Osiek, gdzie jesteście wlasnie grille stawiacie murowane? my planujemy taki razem z wedzarenka postawic wedzony pstrag to jest to http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1503 Piotr mnie się marzy, ale jakoś tak narazie to mnie zajmuje chałupka coby się juz jako tako wykończyła, mniiiiiiiam pstrąg proszę Was na grila to ja już poprostu doczekać się nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts