madzialenka 22.02.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nastka, patrzac na nasze perypetie z ogrzewaniem ciesze sie, ze zakladala nam je firma. Dopiero od kilku dni wszystko dziala jak powinno. Poczatkowo tez szukalismy jakiego "Pana Jozia", ale doszlismy do wniosku, ze to jedna z najwazniejszych instalacji w domu i nie bedziemy oszczedzac. Jak sie spotkamy to opowiem Ci, co sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Ja jednak liczę na to, że dogadamy się ze znajomym, on też ma firmę i jest naprawdę dobry. Nie wiem tylko jaką cenę nam rzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.02.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A kto bedzie robil wyliczenia i projekt? No i jeszcze kwestia odbioru. Nam na odbiorze domu zakwestionowali brak kotlowni i kazali doniesc odbior instalacji grzewczej. I tu pojawil sie problem, bo potrzebny byl ktos z uprawnieniami i ... sama wiesz, jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 22.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 dziewczyny jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 już się robi. Zresztą dziewczyny, możemy się umówić np. przy Kościele w Złotorii i stamtąd sznureczkiem pojechać do Magdy Ona się chyba załamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 22.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 kościół w Złotorii mam namierzony, heheh mam lekkie wyrzuty sumienia że się Wam tak wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 22.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie zalamie, nie zalamie i bardzo sie cieszy. Tylko wezcie dzieci, zeby Tosiek mial towarzystwo. Maya, ty nie marudz, tylko przyjezdzaj, bo sie pogniewam. Zapraszalam wszystkie. Zawsze wiedzialam, ze moj 65m podjazd na cos sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Nie łam się Maya, to się nazywa integracja grupy toruńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Maya, zresztą możemy następnym razem umówić się u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ale się cieszę na to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 22.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 no juz nie marudze to w takim razie następnym razem spokojnie moze być u mnie - musimy się tylko wstrzelić w jakąś pogode coby chociaż grila odpalić napoje się jakieś załatwi i ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej4000 23.02.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ja jednak liczę na to, że dogadamy się ze znajomym, on też ma firmę i jest naprawdę dobry. Nie wiem tylko jaką cenę nam rzuci... witam nastka i jak z tym ogrewaniem, mozesz mi podac jakis namiar na dobra firme, ktora zaklada ogrzewania na prad grzejniki akumulacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 24.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Maciej, wiesz kontakty mogę Ci podać, ale jeszcze czekam na wyceny. W przyszłym tygodniu się wszystko wyjaśni, to napiszę Ci jak to cenowo wyszło od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 z checia bym dostal namiar na jakiegos kafelkarza chociaz na lazienke. przyzwoity no i oczywiscie nie za drogi. ktos cos podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Mojego kafelkarza nie polecę Nastka, jak tam Krzysiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 mamy w rodzinie za 30 zeta ale zarobiony strasznie zreszta nie robi powyzej 1,50m wiec lazienka odpada Jutro nam montuja brame hormana z nalazka - juz sie nie moge doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 a ja uczulam wszystkich, którzy mają domy postawione przy drodze gminnej. Sprawdzić czy nie macie w pozwoleniu wpisanego czegoś o projekcie zjazdu z drogi! Jeśli tak róbcie projekt póki są aktualne mapki (termin ważności pół roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.02.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 a ja uczulam wszystkich, którzy mają domy postawione przy drodze gminnej. Sprawdzić czy nie macie w pozwoleniu wpisanego czegoś o projekcie zjazdu z drogi! Jeśli tak róbcie projekt póki są aktualne mapki (termin ważności pół roku). acha cos mamy o zjezdzie z drogi gminne ale o projekcie nic nie wiem ... teraz i tak za pozno wiec zostawiamy temat na pozniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 25.02.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 tyle, że bez tego nie zrobisz odbioru budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Agnieszka, Krzysiek zdychał wczoraj cały dzień. Przewegetował na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts