madzialenka 29.02.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 No, to ma szanse zostac zaakceptowane. Tylko on ma dobra pamiec i jak sie przeprowadzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla wszystkich zainteresowanych zjazdami i wjazdami na obwodnicę toruńską na wysokości Grabowca. ZAPOMNIJCIE O NICH Dziś obdzwoniłam wszystkich świętych w tym temacie i dowiedziałam się że to bylo wybudowane tylko i wyłącznie w celu budowlanym. Do dróg typu autostrada nie można włączać wjazdów/zjazdów bo jest to kolizyjne i nie do tego były one przeznaczone. Czyli tak jak pisał Piotrulex. Może to być ewentualnie użyte w przypadku jakiś awaryjnych sytuacji lub w późniejszym czasie dla pojazdów uprzywilejowanych (jak to się pan wyraził mają glejt). Czyli drodzy objeżdzający będziemy nadrabiać km dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hej! Agnieszka chyba bedziemy sasiadkami. Dzialka w Kopaninie niedlugo bedzie nasza - po dlugich perypetiach za tydzien podpisujemy umowe przedwstepna.A teraz prosze Was o pomoc i pewnie bede bardzo czesto prosic. Nie mieszkamy w Toruniu (jeszcze w Niemczech) wiec na poczatek bedziemy robic co sie da "na odleglosc". Domek bedzie nam budowac tesc ktory jest doswiadczonym "budowlancem" - tez nie z Torunia.Czy moge Was prosic o namiary na biuro projektowe, ktore przede wszystkim jest dobre ale tez zalatwia wszystkie formalnosci, papierki zwiazane z budowa. Wogole to jak dlugo w Toruniu trwaja formalnosci zwiazane z rozpoczeciem budowy - adaptacja projektu, pozwolenie na budowe itd? Bylismy w jednym biurze projektowym (chyba nie cieszacym sie na tym forum dobra opinia) - powiedziano nam 3 m-ce. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Renata, w którym miejscu ma być ta działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla wszystkich zainteresowanych zjazdami i wjazdami na obwodnicę toruńską na wysokości Grabowca. ZAPOMNIJCIE O NICH Dziś obdzwoniłam wszystkich świętych w tym temacie i dowiedziałam się że to bylo wybudowane tylko i wyłącznie w celu budowlanym. Do dróg typu autostrada nie można włączać wjazdów/zjazdów bo jest to kolizyjne i nie do tego były one przeznaczone. Czyli tak jak pisał Piotrulex. Może to być ewentualnie użyte w przypadku jakiś awaryjnych sytuacji lub w późniejszym czasie dla pojazdów uprzywilejowanych (jak to się pan wyraził mają glejt). Czyli drodzy objeżdzający będziemy nadrabiać km dalej. pozdrawiam Ku.wa żeby to chociaż autostrada była. Przecież w tej chwili to nie jest żadna autostrada, więc do czasu zbudowania drugiej nitki mogliby otworzyć te wjazdy. Co do opinii, że na autostradę nie może być co kawałek wjazdów to oczywiście się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Trudno mi wytlumaczyc - pod laskiem jest taka polana, naprzeciwko zabudowan (widzialam tam ladne drewniane domki). Blisko petli autobusowej, droga prowadzi sie na Obory. Nie wiem czy dobrze Ci opisalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Ale jak jedzie się od strony Torunia za pętlą po prawej stronie? Przy głównej drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dla wszystkich zainteresowanych zjazdami i wjazdami na obwodnicę toruńską na wysokości Grabowca. ZAPOMNIJCIE O NICH Dziś obdzwoniłam wszystkich świętych w tym temacie i dowiedziałam się że to bylo wybudowane tylko i wyłącznie w celu budowlanym. Do dróg typu autostrada nie można włączać wjazdów/zjazdów bo jest to kolizyjne i nie do tego były one przeznaczone. Czyli tak jak pisał Piotrulex. Może to być ewentualnie użyte w przypadku jakiś awaryjnych sytuacji lub w późniejszym czasie dla pojazdów uprzywilejowanych (jak to się pan wyraził mają glejt). Czyli drodzy objeżdzający będziemy nadrabiać km dalej. pozdrawiam Ku.wa żeby to chociaż autostrada była. Przecież w tej chwili to nie jest żadna autostrada, więc do czasu zbudowania drugiej nitki mogliby otworzyć te wjazdy. Co do opinii, że na autostradę nie może być co kawałek wjazdów to oczywiście się zgadzam. eeee ja to się w ogóle nie zgadzam!!!! ale co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Petla autobusowa w Kopaninie po prawej stronie. Dzialki sa na polance pod lasem po prawej stronie od strony Torunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Agnieszka, a mówiłaś, że ten gość nie chce sprzedawać tych działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Agnieszka, a mówiłaś, że ten gość nie chce sprzedawać tych działek ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Hihi, tam na tej wsi to już różne plotki krążyły . A ja wcale ich nie chciałam kupować, tylko kiedyś wspominałam, że jakiś znajomy był zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Jakie plotki??? Moze byc na priv. Jestem ogromnie ciekawa- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 no teraz to mnie Renata zaskoczyła..to są te działki przed górką? Z dwóch stron ściana lasu, a po prawej pętla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Chyba tak.... A dlaczego zaskoczylam...Napiszcie mi prosze. Dzialke kupujemy przez biuro nieruchomosci. Moze powinnam cos wiedziec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 bo tam jest teren, który podobno nie był na sprzedaż. Podobno właściciel nie chciał nawet słyszeć o sprzedaży. Renata stamtąd do mnie, 3 minuty pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Widocznie go przycisnął brak gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Renata, kiedy przyjeżdżasz podpisac umowę na działkę? Możemy wtedy się spotkać i pogadać co i jak z papierologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 29.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bede w Toruniu od 18.03 - 27.03. Umowe podpisuje szybciej moja mama - jest upowazniona. Spotakam sie bardzo chetnie. PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.02.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Piotr a ile dałeś za robocizne? jeśli możesz powiedzieć oczywiście Duże te parapety? czemu nie jesteś zadowolony? parapety szerokie na 2m i glebokie na okolo 70cm + trojkaty po bokach 1 sztuka to 125 zeta - wyginanie, montowanie Dekarze niby dobrze ogolnie robia lecz moanz sie przyczepiac do drobiazgow tych drobiazgow jednak jest na tyle duzo ze tak jak mowilem nie jestem do konca zadowolony jednak ukladnia dachowki, laty, kontrlaty, obrobki blach., orynnowanie, 2 veluxy, wylaz 5 stopni i 1 lawka koniniarska za 30 zeta to nie jest wysoka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts