Ola i Krzysiek 29.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 A ja dopiero usiadłam do kompa. Ładna dyskusja się tutaj dzisiaj toczyła No no, żeście nadziergali wszyscy A wracając do wczorajszego dnia, Zuzia po powrocie opowiadała jak fajnie było z dziećmi i jaki Tosiek miał fajny domek dla samochodów (czyt. garaż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzis do poludnia wyzozilem smieci do kontenerow w celu segregacji (makulatura i tworzywa sztuczne) a po poludniu szlifowalismy sciany w swojej 21 metrowej sypialni ....... Trzeba bylo teren posprzatac gdyz wiatr zapowiada sie dosc mocny -mam nadzieje ze szkod nie narobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 01.03.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No właśnie ten wiatr my mamy obok działki przebrzydłą topolę wygiętą w naszą stronę więc mam nadzieję zę nie powieje za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 01.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ola, mam nadzieję, że to drzewo "Wasze" wytrzyma! Teraz dopiero wiatrzysko się rozkręca. Jutro jedziemy na inspekcję naszego dachu czy nic nie pospadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 01.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ola, mam nadzieję, że to drzewo "Wasze" wytrzyma! Teraz dopiero wiatrzysko się rozkręca. Jutro jedziemy na inspekcję naszego dachu czy nic nie pospadało Kurde to drzewo to w cholere by się mogło przewalić tylko nie na naszą działkę!!!!, tfu tfu. My jutro też lecimy żeby zobaczyc czy nic nie odpadło (i znowu tfu tfu ) co prawda to nie pierwszy wicher dla naszego dachu, ale sprawdzic trzeba. No i aż się boję tych latjaących śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 wiatru wielkiego nie bylo i wsystko dobze sie skonczylo. oby tak dalej. my caly czas szlifujemy gladzie a dzis jedynie mala przerwa na targi budowlane w parku. caly czas nie mamy zaklepanego kogos do polozenia toszku kafelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no faktycznie skończyło się na obawach u nas światło w domu hehe śmiesznie, tak długo było na reflektorach, zaczęli robić 2-gą łazienkę no i elektryk rządzi z kabelkami wszelkimi. Dziewczyny z kim tam trzebaby było gadać w tym vox-ie w sprawie drzwi? i ile dają sobie rabatu wyrwać? może się ktos orientuje, drzwi z pol-skone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 02.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no faktycznie skończyło się na obawach u nas światło w domu hehe śmiesznie, tak długo było na reflektorach, zaczęli robić 2-gą łazienkę no i elektryk rządzi z kabelkami wszelkimi. Dziewczyny z kim tam trzebaby było gadać w tym vox-ie w sprawie drzwi? i ile dają sobie rabatu wyrwać? może się ktos orientuje, drzwi z pol-skone. polecam vox na bema mariusz zeremba nas obslugiwal wszedzie na pol-skone dawali nam 5 a w maksie 7% rabatu oni zaproponowali 10% na miejscu wytargowalismy 13% 13 jest pechowa wiec finalnie i ostatecznie zaplacilismy z 14% rabatem Bralismy Dynamic VARIO olcha z lakomatem - 7 sztuk razem z oscieznicami regulowanymi wszedzie 4 szyby od gory do dolu wlacznie z lazienkami zamawialismy dokladnie 1,5 miesiaca temu i jeszcze chyba nie ma tak samo z wejsciowymi natomiast tak jak juz pisalem brama hormann z nalazka zamiast po 7 tygodniach przyszla nieco ponad po 3 tygodniach i od kiku dnie sie nia ciesze PS. znajomy zamawial w polowie listopada 2 sztuki porty, takie wynalazki za 1350 zeta z oscieznica - dopiero w zeszlym tygodniu przywiezli jego drzwi - czekal prawie 3,5 miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no faktycznie skończyło się na obawach u nas światło w domu hehe śmiesznie, tak długo było na reflektorach, zaczęli robić 2-gą łazienkę no i elektryk rządzi z kabelkami wszelkimi. Dziewczyny z kim tam trzebaby było gadać w tym vox-ie w sprawie drzwi? i ile dają sobie rabatu wyrwać? może się ktos orientuje, drzwi z pol-skone. W VOX-ie rozmawiaj z Mariuszem lub Andrzejem. Co do rabatow sie nie wypowiadam, bo u nas bylo mocno zamieszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 dzięki wielkie za odzew jezussssssss 3,5 miecha to mnie teraz nastraszyłeś!!!! no to dobrze kojarzyłam, w poniedziałek ma się do nas odezwac p.Mariusz, ciekawe ile uda się wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Olu, ja czekalam u nich 6 tygodni. Nie martw sie, do kwietnia jeszcze duzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no ja mam nadzieję że to będzie jakoś w tempie, najwyżej goście będą z łazienki bez drzwi korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zawsze mozna powiesic zaslonke prysznicowa, byle malo przezroczysta. A powaznie, zapytaj, ile wezma za montaz - nam montowali te z regulowana oscieznica, bo nie bardzo wierzylam w zdolnosci mojej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 02.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 bez regulowanej ościeznicy to ani rusz, o innych naewt nie marze hehhe. Z tym montażem to trzeba faktycznie uważać bo zdzierają, Magda a ile wzięli od Was za montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jesli dobrze pamietam 140 za sztuke bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jesli dobrze pamietam 140 za sztuke bez faktury. ja mam jedynie 7 sztuk wiec wychodzi prawie 1000 zeta z majstrem sami to zrobimy w pol dnia a wierzcie mi, ze wielkiej filozofii tu nie ma - pare lat temu w domu gdzie teraz mieszkam tez wstawialismy sami i do dzis jest wszystko OK Pianka nisko rozprezna, kilka docietych rozporek tak w razie czego , poziomica i jazda ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.03.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 U nas wiater przewrócił komin . Dziś jadę do ubezpieczalni zgłosić. Mam nadzieję, że nie będziemy za długo czekać na rzeczoznawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 U nas wiater przewrócił komin . Dziś jadę do ubezpieczalni zgłosić. Mam nadzieję, że nie będziemy za długo czekać na rzeczoznawcę. o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 03.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 U nas wiater przewrócił komin . Dziś jadę do ubezpieczalni zgłosić. Mam nadzieję, że nie będziemy za długo czekać na rzeczoznawcę. co to za komin, ze taki ruchawy? pewnie jakis super systemowy choc to moze lepiej bo jak by polecial murowany z cegly to jeszcze mogly by stropy popekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.03.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 murowany z cegieł też może się przewrócić. A u nas chyba wyszedł kolejny babol....w kuchni mamy w jednym miejscu mokre fugi...najprawdopodobniej lut puścił pod posadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts