kosiu 14.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 My konczymy adaptacje i architekt wkrotce zlozy papiery w starostwie... Mamy nadzieje zaczac kopac fundamenty gdzies w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Tak u Kalinowskiego. Chcieliśmy kupować w jednej hurtowni i zdecydowaliśmy się na niego. Pewnie jedno wychodzi taniej drugie drożej, ale nie mamy czasu na wieczne poszukiwania tańszych materiałów mnie wykolowal z bloczkami mialem uzgodnione po 2,20 a jak dzwonilem ze jade z kasa to po 2,60 juz byly dla mnie slowo jest drozsze pieniedzy a dla Pana Kalinowskiego bylo najwazniejsze ze nic nie podpisal i dostawca go zaskoczyl i on do interesu dokladac nie bedzie no co, musialem szukac dalej i kupilem po 2,20 w firmie Bettor jestem handlowcem lecz jestem uczciwym handlowcem - pewnie dlatego ze mam spora konkurencje a budowlany rynek wszystko pochlonie - pewnie i bloczki po 3,20 takiego postepowania nie lubie wiec musialem sobie znalezc innego dostawce aczkolwiek budowa wedlug planow bedzie trwala 1,5 roku wiec wszystko jest mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Piotrulex, trochę mu się nie dziwię. Nie znał Cię, więc nie mógł ich odłożyć (jeśli akurat miał na stanie), a jeśli dostawce przywiózł w nowej cenie to prawda jest taka, że nie będzie dokładał do interesu. Ale tak na marginesie to wzrost cen jest zatrważający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Piotr, to kupiłeś bloczki tam gdzie ja. Poza tym my jesteśmy umówieni z Kalinowskim, że zabierze nam te bloczki na swój koszt na naszą budowę. A tak w ogóle to transport wszystkich materiałów u Kalinowskiego mamy gratisowy i to mi się bardzo podoba Bo w innych hurtowniach może i były tańsze niektóre elementy, ale zawsze dochodził to tego transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Piotrulex, trochę mu się nie dziwię. Nie znał Cię, więc nie mógł ich odłożyć (jeśli akurat miał na stanie), a jeśli dostawce przywiózł w nowej cenie to prawda jest taka, że nie będzie dokładał do interesu. Ale tak na marginesie to wzrost cen jest zatrważający... jesli ktos mowi tak to znaczy tak jesli nie chce potwierdzic to niech powie, ze nie wie, prosze dzwonic, nie moge obiecac mial jeszcze cos z 200 zeta za transport calosci 1800 sztuk zjechac atu taki klops nie lubie nieuczciwosci aczkolwiek rozumiem czym jest ona spowodowana ja jestem uczciwy i jednym slowem od wszystkich tego oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Piotr, to kupiłeś bloczki tam gdzie ja. Poza tym my jesteśmy umówieni z Kalinowskim, że zabierze nam te bloczki na swój koszt na naszą budowę. A tak w ogóle to transport wszystkich materiałów u Kalinowskiego mamy gratisowy i to mi się bardzo podoba Bo w innych hurtowniach może i były tańsze niektóre elementy, ale zawsze dochodził to tego transport. czyli kalinowski bierze z bettoru nie swoje bloczki i Wam je za friko zawozi? - jesli tak to rewelacja my sie budujemy we wielkiej Nieszawce i niestety w okolicy brak hurtowni a za dowoz 20km w kazda strone to raczej wszyscy kasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 czyli kalinowski bierze z bettoru nie swoje bloczki i Wam je za friko zawozi? - jesli tak to rewelacja my sie budujemy we wielkiej Nieszawce i niestety w okolicy brak hurtowni a za dowoz 20km w kazda strone to raczej wszyscy kasuja Tak, Kalinowski podjedzie swoim samochodem i zabierze nasze bloczki z Bettoru! I to za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Tak, Kalinowski podjedzie swoim samochodem i zabierze nasze bloczki z Bettoru! I to za friko niestety nie wierze, ze nic z tego nie ma przyjmijmy, ze Ty nic za to bezposrednio nie placisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Tak, Kalinowski podjedzie swoim samochodem i zabierze nasze bloczki z Bettoru! I to za friko niestety nie wierze, ze nic z tego nie ma przyjmijmy, ze Ty nic za to bezposrednio nie placisz Po prostu do mnie na budowe jest blisko z jego hurtowni i do Bettoru też prawie po drodze. Upusty dostaliśmy+mamy transport gratis - nie doszukujemy się drugiego dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kalinowski kupuje w Betorze i ma z tego odpowiednie upusty. Bierze tez z Lubicza i Golubia-Dobrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kalinowski kupuje w Betorze i ma z tego odpowiednie upusty. Bierze tez z Lubicza i Golubia-Dobrzynia jesli mowimy o tym samym to jest to Bettor (Lubicz, ul.Grębocka) a nie Betor i z tego co mi mowil to tam nie kupuje bloczkow mowil ze ma tylko z Ciechocina i Golubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.03.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 teraz to ma z każdego miejsca, w którym cokolwiek mu sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Chodzi o Bettor przez dwa "t". Kupuje czy nie kupuje tam, guzik mnie to obchodzi, ma tylko te bloczki stamtąd zabrać i tyle. A inna sprawa, Piotr każdy sprzedawca w hurtowni mat. budowlanych (i nie tylko) na Tobie zarobi! Nie bądź naiwny, prowadzenie interesu bez zysku nie ma żadnego sensu. PozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Chodzi o Bettor przez dwa "t". Kupuje czy nie kupuje tam, guzik mnie to obchodzi, ma tylko te bloczki stamtąd zabrać i tyle. A inna sprawa, Piotr każdy sprzedawca w hurtowni mat. budowlanych (i nie tylko) na Tobie zarobi! Nie bądź naiwny, prowadzenie interesu bez zysku nie ma żadnego sensu. Pozdrawiam Ola dla mnie jest normalne, ze wszyscy na wszystkich zarabiaja tylko niech robia to uczciwie skoro ja z kims uzgadniam patrzac mu w oczy cene to nie mowie pozniej ze niestety jest drozej i to ze nie napisalkismy tego na kartce bedzie Pan musial zaplacic o 720 zeta wiecej facet wprost powiedzial, ze owszem dogadalismy sie ale nic nie podpisalem i nie ma tematu jest cos takiego ja umowa ustna ale widocznie niektorzy moga patrzec pozniej w lustro jak nic sobie z tego nie robia widze, ze sie nie rozumiemy ....... papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 16.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jak się dowiesz to daj znać. Zaraz wysylam priv z numerem Dzis zaplacilem za stal 12-ke i 6-ke W innych hurtowniach juz dochodzi do 3000 brutto za 12-ke ................... Jeśli to nie jest problem, to ja też poproszę o namiary na tą stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Siporex 12 w cenie kosmicznej - 6 zł. Toż to zdzierstwo w biały dzień! No i dostałam dzisiaj piany, bo nasz Pan hurtownik zrobił nas w bambusa z tym siporexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.03.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a gdzie zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 19.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Siporex 12 w cenie kosmicznej - 6 zł. Toż to zdzierstwo w biały dzień! No i dostałam dzisiaj piany, bo nasz Pan hurtownik zrobił nas w bambusa z tym siporexem Suporex 12 był zawsze w cenie połowy 24 (chyba że coś się zmieniło), a dzisiaj np. w Agadzie 24 jest po 9,40 brutto. Twoja cena jest faktycznie kosmiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Udało nam sie znaleźć siporex 12 po 4,7. Trochę się naszukaliśmy, ale jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jeśli to nie jest problem, to ja też poproszę o namiary na tą stal no problem poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts