madzialenka 07.03.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 agnieszkakusi - jeżeli pracujesz w na Polnej to niedaleko mnie ( Polna/Chrobrego) Pozdrawiam To widze, ze wszyscy pracujemy po sasiedzku. Ja, jak nie jestem na wychowawczym , pracuje na Towarowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 07.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Powoli ruszam z budową. Mam problem z rekuperatorem. W Toruniu widzę jest z tym kiepsko. Pan z Żwirki Wigury nie odbiera tel . Skontaktowałem sie z centralą rekupertaory.pl . Powiedzieli mi że ofertę dostanę za .... 3-4 tygodnie !!!!!! SZOK!. Ponarzekałem , posłodziłem i dostałem ofertę na .... 25 tys bez GWC. Przesadzili. Czy ktoś z Was ma inne "tańsze" namiary ? Skad ja znam te problemy. Tez zaczelismy poszukiwania rekuperatora od Pana ze Zwirki i Wigury. My dostalismy wycene na 24.000 rekuperator i 12.000 GWC Z GWC zrezygnowalismy od razu, bo wyliczylismy, ze to sie zwroci po kilkunastu latach. Rekuperator zamowilismy w Bydgoszczy w firmie EKOWAT - pracuja na Bartoszu. I za model odpowiadajacy najlepszemu wariantowi proponowanemu przez rekuperatory.pl zalpacilismy 15.000. Tu masz telefon do nich - Zbigniew Landowski 502 599 100. Powiedz, ze masz telefon od Magdy ze Zlotorii. Na wycene pewnie poczekasz z tydzien, bo sa zawaleni robota. Nam robili jeszcze odkurzacz centralny, ale robia tez PC itp, wiec mozesz popytac. Daj znac, jak bedziesz po rozmowie. Swoja droga, chyba wystapie do nich o premie za naganianie klientow. Ale sa tego warci. Kontaktowałem sie z Bydgoszczą juz 3 razy . Robi mi ofertę od 2 tygodni. Dzisiaj jest kolejny termin .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 07.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 07.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Rozmawiałem z Panem z B. ok 15. Obiecał ofertę do 21. I nie ma ...... Czy naprawdę jest taki problem z rekuperatorami ??? A pozatym do dzisiaj podpisaliśmy umowę na budowę naszego domku W marcu jeszcze zrobią fundamenty i będą czekali na pozwolenie na budowę. W weekend mam plan zaprojektować instalację elektryczną ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.03.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Świat jednak jest mały . Pozdrowienia dla Piotrulexa (i Bożenki). Można budować w sąsiedniej wsi - a spotkać się i przełamać płytą kartonowo-gipsową w OBIm. PS. Miałem małe trudności w zmieszczeniu mojej płyty w samochodzie ale się udało. Pozdro Thomass28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 07.03.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Rozmawiałem z Panem z B. ok 15. Obiecał ofertę do 21. I nie ma ...... Czy naprawdę jest taki problem z rekuperatorami ??? A pozatym do dzisiaj podpisaliśmy umowę na budowę naszego domku W marcu jeszcze zrobią fundamenty i będą czekali na pozwolenie na budowę. W weekend mam plan zaprojektować instalację elektryczną ......[/quote no szacunek .... przyszła oferta - 23.45 . Ważne że jest i na 16 tys Co prawda nie ma opcji GWC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 08.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa skończyli kafle w łazienkach od poniedziałku kafle na podłogach w holu i kuchni!!!!! od poniedziałku wchodzi też pan od kominka oby tak szło dalej, tfu tfu. pomóżcie!!!!! ile może kosztowac robocizna - położenie sztukateri za mb??? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Świat jednak jest mały . Pozdrowienia dla Piotrulexa (i Bożenki). Można budować w sąsiedniej wsi - a spotkać się i przełamać płytą kartonowo-gipsową w OBIm. PS. Miałem małe trudności w zmieszczeniu mojej płyty w samochodzie ale się udało. Pozdro Thomass28 Swiat jest bardzo maly i kilka podobnych pzykladow moge opowiedziec koledze podczas nastepnego spotkania dzis w oBI kupowalismy troche kafli do kuchni gdyz niestety na zakupy w innych miejscach nie ma czasu jak kolega wspomnial razem cielismy plyte i tak sie poznalismy. nasza zmiescila sie idealnie - nie ma to jak kooooombi. dzieki plycie kibelek mamy juz zabudowany oraz slicznie obrobione okna dachowe oczywiscie caly czas szlifujemy ale nie pisze bo to juz nudne majstra na kafelki juz mamy. chyba moze byc. cene usrednilismy na 35 zeta/m2 od wtorku do nas wchodzi na kuchnie wiec musielismy sie nieco spiac abo podolac przyspiesonemu terminowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ludziska, jeszcze raz, jakie farby tak jakie nie? Wiem dziewczyny, że juz mi to mówiłyście ale skleroza i rozkojarzenie ciążowe daje się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ludziska, jeszcze raz, jakie farby tak jakie nie? Wiem dziewczyny, że juz mi to mówiłyście ale skleroza i rozkojarzenie ciążowe daje się we znaki piszcie, piszcie chetnie poczytamy u nas etap farb rozniez sie zbliza wielkimi krokami dzis trosze poszlifowalismy gladzie oraz posprzatalismy lazienke przed szpachlowaniem i kuchnie przed kafelkowaniem kafelki na mala lazienke juz mamy wybrane - pozostalo tylko gdzies je zamowic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Piotrulex, jak tam nastawienie przed nadchodzącym nowym tygodniem? Rozumiem że w planie zamawianie kafli? no i szlifowanie? :)dużo Wam tego zostało?my dziś byliśmy po kuchnie, z ikei wyszło bardzo tanio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Piotrulex, jak tam nastawienie przed nadchodzącym nowym tygodniem? Rozumiem że w planie zamawianie kafli? no i szlifowanie? :)dużo Wam tego zostało? my dziś byliśmy po kuchnie, z ikei wyszło bardzo tanio!!! tydzien ciezki gdyz 2 piewsze dni musze spedzic w warszawie wiec nic nie pomoge. urlopu tez nie wezme nawet 1 dnia wiec nic nie poszlifuje. zona sama kupi kafle na mala lazienke. szlifowania jeszcze na gorze 1,5 pokoju, sufit w gornej i dolnej lazience, kuchnia to co bez kafelek, spora czesc klatki schodowej no i calusienka piwnica ....... ide na kolacje paap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 09.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ja mam Nobiles - jesien lniana - wiekszosc domu, wiosna gruszkowa - sypialnia, bialy DYRUP - wszystkie sufity i sciany w pokojach chlopcow. NOBILES jest szorowalny - sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 10.03.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Na pewno nie dulux. Miałem go ze trzy kolory i wszystkie nędznie się malowały a teraz się łuszczą.Najlepsza, ale droga jest tikurilla.Następnie akrylit W - zmywalny i szorowalny do łazienek i kuchni.Dobre są też inne dekorale i nobilesy.Na zewnątrz duralit. Nie jest to emlsja wodna, rozpuszczalnik jest śmierdzący. Jest jednak bardziej trwała. Uważajcie na dobór koloru. Niezależnie od firmy gorzej kryją kolory ciemne. Bardzo źle jest z intensywnymi pomarańczami, czerwieniami i niektórymi brązami. Związane jest to z bazą, na której muszą być robione te kolory. Piszę to na bazie własnych doświadczeń - kiedyś malowałem duże powierzchnie na powietrzu, następnie własne mieszkanie i dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 10.03.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ola, u Magdy odradzałyśmy Dulux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja mam w mieszkaniu Tikkurilę i nie narzekam, ale podobno droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.03.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dziewczyny, wrzucam zdjęcia co robiłam u Madzialenki...tadam http://images33.fotosik.pl/173/018473a71117c9a6.jpg http://images28.fotosik.pl/174/b85df49d35c9d021med.jpg http://images27.fotosik.pl/173/3613d3193096bab4med.jpg http://images26.fotosik.pl/174/d2605ca434a40883.jpg http://images25.fotosik.pl/172/fa09a25db786b536med.jpg http://images32.fotosik.pl/173/94ef30506fdf0e46med.jpg http://images32.fotosik.pl/173/65411547cfcb3584med.jpg http://images33.fotosik.pl/173/ce3370f140b2a2e0med.jpg http://images31.fotosik.pl/173/6a1d7ff73a1482c1.jpg Zdjęcia wrzucone bez zgody właścicielki domu i uczestników spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cayman 10.03.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Przemierzam ostatnio okolice Torunia w poszukiwaniu działki budowlanej w rozsądnej cenie (do 100pln/m2), przyzwoitej lokalizacji (las, nowe domy, komunikacja w pobliżu lub planowana) o powierzchni około 1000 - 1200m2. Zastanawiam się nad Kopaninem, ewentualnie kawałek dalej - Obory. Z drugiej strony Łysomice, Lulkowo, Papowo. Wiem, że działki w Oborach są w dobrej cenie, jednak oferty sprzedaży biur nieruchomości obejmują jedynie olbrzymie działki (5000m2). Czy ktoś z forumowiczów posiada jakieś cenne informacje? Z góry dziękuję za pomoc PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jak jesteś zainteresowany działką 3000m w Oborach, to odezwij się na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 tydzien ciezki gdyz 2 piewsze dni musze spedzic w warszawie wiec nic nie pomoge. urlopu tez nie wezme nawet 1 dnia wiec nic nie poszlifuje. zona sama kupi kafle na mala lazienke. szlifowania jeszcze na gorze 1,5 pokoju, sufit w gornej i dolnej lazience, kuchnia to co bez kafelek, spora czesc klatki schodowej no i calusienka piwnica ....... ide na kolacje paap no to jeszcze Ci trochę tego szorowania zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts