daniel_torun 13.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nie widzę problemu w tym , że chce teraz ustalić cenę za ogrodzenie. Wg mnie to w ciągu roku cena na pewno nie spadnie w wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nie widzę problemu w tym , że chce teraz ustalić cenę za ogrodzenie. Wg mnie to w ciągu roku cena na pewno nie spadnie w wręcz przeciwnie. No pewnie, ze nie ma problemu Tylko ze wycena z poczatku zeszlego roku na podany wczesniej konkretny przyklad na BK24 byla na 7800 a w szczycie ludzie za to samo placili 26650 - to nie abstrakcja, to zycie PS. Chyba tu nie ma ludzi, ktorzy sadza, ze ceny spadna ... nie wydaje mi sie aby w Twoim przypadku roznice byly podobne lecz cement i zwir bedzie drozal. w zeszlym roku stal podrozala kilku/kilkunastokrotnie a w tym z pewnoscia nie stanieje Jak ma Cie uspokoic to rob wycene i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 13.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. nikt nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A ja się muszę pochwalić, ze wczoraj na dobre zaczęli tynki kłaść. Nasza sypialnia już zrobiona Chyba dzisiaj pojade osobiście na inspekcję Ola jak tam inspekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cd pytań odnośnie farb Jak biora za mb malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy.Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszmy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A ja się muszę pochwalić, ze wczoraj na dobre zaczęli tynki kłaść. Nasza sypialnia już zrobiona Chyba dzisiaj pojade osobiście na inspekcję Ola jak tam inspekcja? Maya, bylam i widzialam Ale było ciemno więc muszę teraz po jasności zobaczyć. To co widziałam podobalo mi się. Ekipa sprawna i czysta. Myślalam, że będzie od cholery wszystkiego na podłodze, a tu niespodzianka. Tam gdzie zrobione to pięknie sprzątnięte. W niedzielę będę po jasności to wtedy będzie prawdziwa chwila prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. nikt nie wie? Niestety, chyba trochę za daleko dla nas - stali bywalcy budują się trochę w innych rejonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a ja sie musz pochwalic, ze kafelkarz sciaga wszystkie kafle w kuchni ktore kladl przez ostatnie 3 dni gdyz przegapil jeden najwazniejszy punkt odniesienia i cala reszta z automatu poleciala zle co zrobic ... trzeba kontrolowac prace i zyc dalej a my juz sie cieszylismy na mysl o slicznie wykafelkowanej lazience, teraz nasza radosc zamienila sie na niepokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 14.03.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. Ja brałem bloczki z Łubianki, ale firma nazywała się AGMAR. Jakość bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.03.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ah sorry Cemik, zapomniałam, że ty niedaleko trasy Toruń-Bydgoszcz się budujesz. Mam nadzieję, że wybaczysz mi to przeoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 14.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. Ja brałem bloczki z Łubianki, ale firma nazywała się AGMAR. Jakość bez zastrzeżeń. dziękuję , dobrze, że chociaż jedna osoba buduje się po właściwej stronie Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 dziękuję , dobrze, że chociaż jedna osoba buduje się po właściwej stronie Torunia hmmmmmmm jesli to jest "wlasciwa" strona to ciekawe dlaczego wiekszosc forumowiczow buduje sie po tej "drugiej" stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 dziękuję , dobrze, że chociaż jedna osoba buduje się po właściwej stronie Torunia hmmmmmmm jesli to jest "wlasciwa" strona to ciekawe dlaczego wiekszosc forumowiczow buduje sie po tej "drugiej" stronie znaczy się ta druga strona jest niewłaściwa Hmmm, w złym miejscu się budujemy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 znaczy się ta druga strona jest niewłaściwa Hmmm, w złym miejscu się budujemy?! wedlug mnie rejon torunia (okolice) mozna podzielic na 4 czesci przedzielone wisla na lewo i prawo brzezna oraz miastem na wschod i zachod lubcz/kopanino itd to prawo-wschodnia czesc czerniewice itp to lewo wschodnia rozgarty itd to prawo zachodnia wielka nieszawka itd to lewo zachodnia kazda czesc jest wlasciwa tak samo jak i niewlasciwa dla mnie najwalasciwsza jest lewo zachodnia gdyz zasze mialem lewicowe poglady i kombinowalem cos na lewo oraz bywalem na zachodzie podczas swoich pierwszych zagranicznych wypadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Oj Piotruś, ale żeś zabłysnął z tym podziałem Ja cały czas myślałam, że jest tylko prawo i lewobrzeżna cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 14.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Oj Piotruś, ale żeś zabłysnął z tym podziałem Ja cały czas myślałam, że jest tylko prawo i lewobrzeżna cześć. nie. tak kiedys gdzies wyczytalem i podpasowalo mi to. tak jest latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 14.03.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mamy dzialke -Kopanino- tj. podpisalismy umowe przedwstepna. Mam nadzieje ze szybko wystartujemy. Ile trawja formalnosci zwiazane z dokumentami przed rozpoczeciem budowy?Mamy szanse aby w maju rozpoczac, jezeli umowe koncowa podpiszemy w polowie kwietnia? PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mamy dzialke -Kopanino- tj. podpisalismy umowe przedwstepna. Mam nadzieje ze szybko wystartujemy. Ile trawja formalnosci zwiazane z dokumentami przed rozpoczeciem budowy? Mamy szanse aby w maju rozpoczac, jezeli umowe koncowa podpiszemy w polowie kwietnia? Pozdrawiam Renata Formalności trochę trwają, samo pozwolenie na budowę z miesiąc potem 2 tyg na uprawomocnienie. Po drodze jeszcze trzeba zdobyć kilka papierów, na które też się czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 14.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam budowniczych z Torunia i nie tylko.....Miesiąc temu kupisliśmy działkę. Jesteśmy na etapie załatwiania przyłączy, papierów do pozwolenia i zakupu projektu. Najwięcej problemów jak na razie mam z wyborem projektu. Podoba mi się Agnieszka II z MG Projekt, czy ktoś buduje, budował lub planuje budowę tego domku? PozdrawiamIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts