madzialenka 14.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ogrodzenie robi nam w koncu ta sama ekipa, ktora budowala nam dom. Przy naszej dlugosci ogrodzenia - prawie 200m - jedynym nierujnujacym rozwiazaniem byla siatka na podmurowce + bardziej efektowna brama i furtka (te ciagle poszukiwane). A i tak cena niezle nas zaskoczyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 no właśnie, dlatego że cena też nas zaskoczyła mamy panele siatkowe a frontu z furtką jeszcze brak, no i pewnie długo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Przy cenie za panele dostalam prawie zawalu, stad siatka. Ale ja musze sprawnie znalezc brame i furtke, bo inaczej nigdy nie pozbede sie gratisow pozostawianych przez okoliczne psy. Zachcialo mi sie wsi, to teraz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 ja mam psy i w gratisie krowy Od gospodarza takie prezenciki i o ile psy są notorycznie tak krówki jak pędzą z pastwiska to jakaś wleci czasem na rundke dookoła domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Przypomniala mi sie piosenka "Chodza krowki po lace no i trawke zraale wkrotce napewno oddadza nam jato sie zbiera na kupki i kladzie u drzwina tym rosnie cebulka, ktora jemy my" Moze warto sprobowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.03.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 właśnie się kulamy ze śmiechu z kolegą małżonkiem BBBBBBBaaaaaaaaaaardzo ładna pioseneczka chyba będę się musiała naumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.03.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Ona ma jeszcze kilka zwrotek, glownie o krowkach. Jak ladnie poprosicie to moze przy jakims spotkaniu zaspiewam. A teraz uciekam do lozka, bo Jas ma dzis znowu gorsza noc. Niestety alergia objawia mu sie dusznosciami i kaszlem, a ja troche sobie pofolgowalam z dieta. No to teraz mam za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 14.03.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 trzymam za słowo spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 no ludziska trzymajcie kciuki!!!! dziś składaja kuchnie od 9 ciekawe ile im to zejdzie po południu inspekcja jak wyszło składają w 4 chłopa hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 15.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 no ludziska trzymajcie kciuki!!!! dziś składaja kuchnie od 9 ciekawe ile im to zejdzie po południu inspekcja jak wyszło składają w 4 chłopa hihihi zapodaj zdjecia nam maja kuchnie skladac 29.04. najpozniej. powoli koncze gladziowac pieterko i zostaje coraz mniej mamy do odbioru kafle na mala lazienke z cersanitu zdaje sie almeria bardzo spodobaly sie mojej zonie w jakims salonie przy mazowieckiej w okolicach US. na podlogowe/scienne dali jej tam cene odpowiednio 41/48. kupilismy w zaprzykjaznionej hurtowni pod Toruniem za 31/36 ceramike z cersanitu kupujemy u nich doslownie w cenach jak na allegro a czesto taniej niz w sklepach internetowych jeszcze maja w gatisie przywiezc w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 15.03.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 zapodaj zdjecia nam maja kuchnie skladac 29.04. najpozniej. powoli koncze gladziowac pieterko i zostaje coraz mniej mamy do odbioru kafle na mala lazienke z cersanitu zdaje sie almeria bardzo spodobaly sie mojej zonie w jakims salonie przy mazowieckiej w okolicach US. na podlogowe/scienne dali jej tam cene odpowiednio 41/48. kupilismy w zaprzykjaznionej hurtowni pod Toruniem za 31/36 ceramike z cersanitu kupujemy u nich doslownie w cenach jak na allegro a czesto taniej niz w sklepach internetowych jeszcze maja w gatisie przywiezc w przyszlym tygodnurtownia pod toruniem - iu powrót o 20 zdjęc nie dało się zrobić bo musiałam gonić za dzieciem co by łapek do gniazdek nie pchało wow co to za hurtownia pod Toruniem - podziel sie namiarem plisss składanie masz wliczone w cene kuchni czy dopłacasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 15.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 A u nas znowu byli oglądający. Po malutku zaczynam mieć tego serdecznie dość. Czy ktoś w końcu kupi to nasze mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 A u nas znowu byli oglądający. Po malutku zaczynam mieć tego serdecznie dość. Czy ktoś w końcu kupi to nasze mieszkanie? Kupi, kupi, głowa do góry, w końcu każda potwora znajdzie amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 16.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witajcie Centralne ogrzewanie - podłogówka 38 m2 + 10 grzejników płytowych + wszystko co jest potrzebne by działało + robocizna 15000 PLN gdzie uzyskałeś taką wycenę,z której firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ........ co to za hurtownia pod Toruniem - podziel sie namiarem plisss składanie masz wliczone w cene kuchni czy dopłacasz? jesli chodzi o kuchnie to oczywiscie razem ze skladaniem i montazem wszelkich kuchennych sprzetow pod zabudowe hurtownia nazywa sie ADA i jest w Lubiczu tematy rurowe, grzejnikowe, kotłowe to Jarek 0-509-249-021 tematy plytek, armatury, ceramiki to Krzysztof 0-509-249-022 To jest hurtownia gdzie generlnie zaopatruja sie wykonawcy. Wielu art. nie maja ale pokaz zdjecie, nazwe czy numer katalogowy a sa w stanie wzystko sciagnac i dac uczciwa cene grzejniki purmo zaoferowali mi najtaniej w toruniu lecz nieco drozej niz na allegro. wydrukowlem najtansza lecz pewną aukcje na allegro o sprawdzonego sprzedawcy i im zanoslem - dali mi 1 grosz taniej niz na allegro , podobnie z kociolkiem i innymi tematami hurtownia miesci sie na gorce kolo zagloby zaraz za poczatkowymi ekranami jadac na Warszawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 jesli chodzi o bloczki AGMAR to kolega 4 dzialki kolo mnie zakupil wlasnie od nich. wygladaja bardzo ladnie i rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 16.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dobry wieczór! Ja w gościach... Czy ktoś brał beton lub bloczki fundamentowe lub cokolwiek z wytwórni "AGRAM" w Łubiance? Mają fajną cenę bloczka fundamentowego, ale nie wiem jak z jakością. Pytam, bo ode mnie na budowę nie mają daleko - budować będę za Ostromeckiem. Ja brałem bloczki z Łubianki, ale firma nazywała się AGMAR. Jakość bez zastrzeżeń. dziękuję , dobrze, że chociaż jedna osoba buduje się po właściwej stronie Torunia Witam, ja buduje sie w Łubiance i bralem bloczki z firmy AGMAR - bez zastrzezen Pozdrawiam wszystkich Andrzej Już kupiłam Cieszę się, że bez zastrzeżeń A właściwa strona Torunia, to dlatego (bo widzę, że niektórzy się zastanawiali), że jestem świeżym fanem terenów między Bydgoszczą a Toruniem położonych na północ od Wisły A pozostałych nie jestem fanką, dlatego, że nie znam i dlatego, że mieszkać muszę jednak pod Bydgoszczą Andrzej, Łubianka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 17.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 witam wszystkich po przerwie poszukuję baraku na budowę, może macie jakieś info albo komuś już jego nie jest potrzebny? ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? nasza budowa już się zaczęła, cieszymy sie bardzo z postępu prac, choć to dopiero fundamenty nasza ekipa troche nas pogoniła, umowę mieliśmy spisaną na rozpoczęcie prac w kwietniu, dokładnie 15, a tymczasem fundament już prawie skończony, dobrze, że przesunięcie w tą stronę a nie w drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 17.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 A u nas znowu byli oglądający. Po malutku zaczynam mieć tego serdecznie dość. Czy ktoś w końcu kupi to nasze mieszkanie? Olu, jeszcze miesiąc temu byłam w podobnej sytuacji. Też tylko chodzili i oglądali i to glównie z pośrednictwa. Doła załapalismy, głównie mąż, jak się rozmyslił klient zdecydowany na 99% ale przyszedł inny i sie udało więc głowa do góry Będę trzymała za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Szukam dobrego kierownika budowy.Mój potencjalny wykonawca zaproponował mi swojego znajomego kierownika(taki tylko od podpisu ) a ja mam wziąść nadzór budowlany.Wolałabym raczej porządnego kierownika mieć,bo układ ekipa-kierownik znajomy mi nieodpowiada.Jak często wasi kierownicy zaglądali na budowę i ile sobie teraz życzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts