piotrulex 17.03.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? kupilismy pare drągów, desek, papy, gwozdzi, 2 zawiasy, zamkniecie i klodke oraz kilka platow starego eternitu na dach w ciagu jednego popoludnia mielismy piekny barak pod wymiar ktory juz prawie rok stoi i ma sie dobrze niebawem drewno pojdzie do pieca, papa na smietnik a eternit do utylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Szukam dobrego kierownika budowy.Mój potencjalny wykonawca zaproponował mi swojego znajomego kierownika(taki tylko od podpisu ) a ja mam wziąść nadzór budowlany.Wolałabym raczej porządnego kierownika mieć,bo układ ekipa-kierownik znajomy mi nieodpowiada.Jak często wasi kierownicy zaglądali na budowę i ile sobie teraz życzą? bardzo dobrze ze szulac niepowiazanego z ekipa kierownika moj jest swietny i bierze: 150 - rozpoczecie 70 - kazdorazowy dojazd (max. 10 w ciagu budowy) 150 - zakonczenie maksymalny koszt to 1000 zeta robi wszelkie dokumenty do banku, kosztorysu do rozliczenia transz i nawet dzwoni wieczorami bo mam darmowe wieczory cena ustalona na wiosne 2007 przed tzw. boomem choc juz wtedy byly to malutkie pieniadze jak jest jakis problem to w necie poszuka, wydrukuje i doradzi byl we wszystkich waznych momentach (lawy przed zalaniem, tak samo stropy, wykonanie wiezby itd) numeru nie dam bo ma problemy rodzinne i bardzo malo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? kupilismy pare drągów, desek, papy, gwozdzi, 2 zawiasy, zamkniecie i klodke oraz kilka platow starego eternitu na dach w ciagu jednego popoludnia mielismy piekny barak pod wymiar ktory juz prawie rok stoi i ma sie dobrze niebawem drewno pojdzie do pieca, papa na smietnik a eternit do utylizacji My mamy też taką drewnianą budkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelb 17.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 piotrulex dziękuje za odpowiedz,własnie chodzi mi o takiego kierownika ,żeby zawsze byl jak jest potrzebny i doradził co nie co ,szkoda tylko ,ze twój juz taki zajęty jest Więc szukam dalej poszukiwany kierownik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 no ludziska trzymajcie kciuki!!!! dziś składaja kuchnie od 9 ciekawe ile im to zejdzie po południu inspekcja jak wyszło składają w 4 chłopa hihihi Ola, jak kuchnia. Czy dobrze kojarze, ze tez wzielas z IKEI? Jaki wzor? czekamy z niecierpliwoscia na zdjatka. A jak krowki? Nauczylas sie juz tej zwrotki? Moge podsylac nastepna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 17.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? kupilismy pare drągów, desek, papy, gwozdzi, 2 zawiasy, zamkniecie i klodke oraz kilka platow starego eternitu na dach w ciagu jednego popoludnia mielismy piekny barak pod wymiar ktory juz prawie rok stoi i ma sie dobrze niebawem drewno pojdzie do pieca, papa na smietnik a eternit do utylizacji My mamy też taką drewnianą budkę dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? nasza budowa już się zaczęła, cieszymy sie bardzo z postępu prac, choć to dopiero fundamenty nasza ekipa troche nas pogoniła, umowę mieliśmy spisaną na rozpoczęcie prac w kwietniu, dokładnie 15, a tymczasem fundament już prawie skończony, dobrze, że przesunięcie w tą stronę a nie w drugą u nas do tej pory nie było baraczka, ale teraz to konieczność. musimy też coś nabyć z rozeznania wynika że można dostac używany za około 1000 lub nówkę za 1300-1500. Przy używanym koszt transporu dodatowo. Nic taniej nie udało mi się znaleźć i oczywiście nie mam już czasu żeby dłużej szukać, więc pewnie skończy się na zakupionym na allegro nowym juezzzzzuuuuu życzę Ci samych takich terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ola, jak kuchnia. Czy dobrze kojarze, ze tez wzielas z IKEI? Jaki wzor? czekamy z niecierpliwoscia na zdjatka. A jak krowki? Nauczylas sie juz tej zwrotki? Moge podsylac nastepna? No kuchnia stoi, co prawda w kawałkach. Tak z ikei- stadt- u nas do wiejskiego domku wczoraj było palenie kartonów i o zdjęciach znów zapomniała Dawaj resztę o krowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dziewczyny sprzedajecie mieszkania przez pośredników czy same? Ola i anika_dd??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 17.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ola, jak kuchnia. Czy dobrze kojarze, ze tez wzielas z IKEI? Jaki wzor? czekamy z niecierpliwoscia na zdjatka. A jak krowki? Nauczylas sie juz tej zwrotki? Moge podsylac nastepna? No kuchnia stoi, co prawda w kawałkach. Tak z ikei- stadt- u nas do wiejskiego domku wczoraj było palenie kartonów i o zdjęciach znów zapomniała Dawaj resztę o krowach No to bedziesz miala kuchnie prawie identyczna (fronty) jak ja w mieszkaniu. Bardzo mile ja wspominam. Z drewnianymi dodatkami dawala duzo ciepla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 no właśnie chce mnieć tak z drewnem bejcowanym i dla kontrastu ciemna ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 17.03.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dziewczyny sprzedajecie mieszkania przez pośredników czy same? Ola i anika_dd??? chcieliśmy sprzedać bez pośredników, bo to jednak zawsze trzeba im odpalic dolę, ale się nie udało... zainteresowanie było, można powiedzieć, żadne... tak więc korzystalismy z usług pośrednictwa co nas kosztowało 1% wartości mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a jak długo czekaliście na sprzedaż z pośrednikiem? możesz wysłac mi namiary na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 17.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Mayu04 pierwsze ogłoszenie o sprzedaży ukazało się 11 stycznia (później były jeszcze dwa) a akt notarialny podpisywaliśmy 21 lutego... poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.03.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzięki za namiar to poszło Wam piorunem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi126 17.03.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 ponawiam swoje pytanie skąd braliście baraki czy jakieś budy na budowę? kupilismy pare drągów, desek, papy, gwozdzi, 2 zawiasy, zamkniecie i klodke oraz kilka platow starego eternitu na dach w ciagu jednego popoludnia mielismy piekny barak pod wymiar ktory juz prawie rok stoi i ma sie dobrze niebawem drewno pojdzie do pieca, papa na smietnik a eternit do utylizacji Ja swoja zamowilem z allegro - bylo najtaniej 1500zl jakies pol roku temu z dostawa i montazem i nawet jednym wprawdzie skromnym ale zawsze zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 17.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy macie może namiary na lokalnych fachowców od układania kostki granitowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzis dostalem kabine prysznicowa z allegro pomylili adres i dostalem tam gdzie teraz mieszkam a nie gdzie niebawem bede ale podobno jest baaaaardzo ladna jak na 400,01zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy macie może namiary na lokalnych fachowców od układania kostki granitowej? Niedawno Agnieszkakusi dawała namiar na jakiegoś gościa od kostki, publicznie na forum, więc cofnij się może o jakieś 2-3 strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 dzis nasz majster od kafelek miedzy 8 a 14 polozyl dokladnie 6 kafelek o wymiarach 25,00x33,33cm czyli jak by nie patrzec wychodzi 1 kafelek na 1 godzine cos czuje, ze nic z tego nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts