Ola i Krzysiek 25.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ale reaktywacja po 12- tej U mnie jest po 11-tej, Maya masz inny czas u siebie czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 25.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 na oczy się mi rzuciło przez te słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi126 25.03.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Chcialbym poznac Wasze opinie odnosnie dachowki, czy macie betonowe czy moze ceramiczne, jaka jest roznica w cenie miedzy betonowa i ceramiczna i co polecacie? Nurtuje mnie jednak tez problem mchu na dachu, ostatnio jezdzilem po okolicy i zauwazylem ze czesc calkiem nowych dachow jest juz pokryta mchem od czego to zalezy i czym sie sugerowac przy zakupie?Producentem? Doradzcie cos prosze, wlasnie zamowilem wiezbe i musze sie na cos zdecydowac a zauwazylem,ze na Was mozna zawsze liczyc. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 skąd braliście stemple budowlane? Może ktoś chce sprzedać? kto może zrobić mi projekt przyłącza wodnego? Możecie kogoś polecić? od lesniczego - kilkadziesiat lezy na budowie we Wielkiej Nieszawce na projekt przylacza mam kogos - jak co to zglos sie na priv a podesle namiar- najpredzej jutro wieczorem - mam w lapie a teraz juz wlaczac nie bede Swieta swieta i po swietach. wlasnie wrocilismy po przejechaniu 400km w jedna strone w koncu troche relaksu bez myslenia o budowaniu bylo tylko picie piwa, domowego wina i nalewek oraz jedno wielkie jedzenie ... pewnie nie wuwierzycie lecz gosc nam jeszcze nie skonczyl kafelek w kuchni a przypomne ze w sumie to okolo 100 sztuk plytek 25x33cm - jutro stuknie mu 3 tydzien jak zaczal majster skonczyl gladzie i zabiera sie za kafelki w malej lazience - obstawiam ze zrobi ja w tydzien czasu i zapytamy sie "fachowca" od kafli czy nie chce zaplacic nam troche kasy i zostac na przyuczenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.03.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Chcialbym poznac Wasze opinie odnosnie dachowki, czy macie betonowe czy moze ceramiczne, jaka jest roznica w cenie miedzy betonowa i ceramiczna i co polecacie? Nurtuje mnie jednak tez problem mchu na dachu, ostatnio jezdzilem po okolicy i zauwazylem ze czesc calkiem nowych dachow jest juz pokryta mchem od czego to zalezy i czym sie sugerowac przy zakupie?Producentem? Doradzcie cos prosze, wlasnie zamowilem wiezbe i musze sie na cos zdecydowac a zauwazylem,ze na Was mozna zawsze liczyc. Dzieki i pozdrawiam my zastanawialismy sie nad cementowym euronitem a ceramiznym koramikiem mamy ceramike aczy bylo wrto to sie okaze za jakis czas roznica w cenie na calosci to pewnie co najmniej z 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 25.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 .. pewnie nie wuwierzycie lecz gosc nam jeszcze nie skonczyl kafelek w kuchni a przypomne ze w sumie to okolo 100 sztuk plytek 25x33cm - jutro stuknie mu 3 tydzien jak zaczal ... nie wierze Piotrulex a może on jest przekonany że jest u Ciebie na godzinówce A tak na marginesie nie ma może na imię Daniel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 .. pewnie nie wuwierzycie lecz gosc nam jeszcze nie skonczyl kafelek w kuchni a przypomne ze w sumie to okolo 100 sztuk plytek 25x33cm - jutro stuknie mu 3 tydzien jak zaczal ... nie wierze Piotrulex a może on jest przekonany że jest u Ciebie na godzinówce A tak na marginesie nie ma może na imię Daniel? ma placone zametr polozonych kafelek nie wiem jak ma na imie lecz zapytam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.03.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Andi, my mamy betonowego brassa w kolorze grafitowym, mieszkamy przy samym lesie. Na razie żadnych zmian nie widać. Jak jeździlismy i oglądaliśmy dachy to rzuciło nam się w oczy, że najbardziej porastają dachówki w kolorze czerwonym, nie wiem dlaczego. Chyba, że na brązowych i grafitowych tak nie widać Czy ktoś z Was może mi pomóc w znalezieniu miejsca w domu starców? Sprawa pilna, proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Andi, my mamy zamówioną ceramiczną Bogena, mieszkamy bardzo bl;isko lasu i liczymy się z tym, że będzie porastać.Agnieszka porasta mchem każda dachówka, ale na ciemnej mniej widać, a poza tym te porośnięte dachy mają już parę lat i w związku z tym są głównie czerwone, ponieważ kiedyś rzadziej ludzie wybierali inny kolor dachówki (prawdopodobnie ze względu na różnicę w cenie, teraz ceny się trochę wyrównały). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 im ciemniejsza tym bardziej przyciaga promienie sloneczne i sie nagrzewa - mech sie "wypala" - taka teorie tez gdzies wyczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andi126 26.03.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Bardzo dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 26.03.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Aby spowolnic proces porastania dachu mchem, mozna stosowac specjalne folie miedziane ktore wklada sie pod gasiary Wiecej znajdziecie tu: http://www.e-dach.pl/1484_6126.htmhttp://www.dachy.org/aktualnosci,584,Cieplo_i_sucho.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 26.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nastka79 Czy nadal jesteś zainteresowana sprzedażą stempli?Ja nadal poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.03.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No raczej tak, pogadam jeszcze ze szwagierką, ale ona też chyba ich już nie potrzebuje. Napiszę popołudniu do Ciebie na priva co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 26.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 kupujemy sprzęt agd i tak jak postanowiliśmy sprawdzamy nasze opcje na ceneo, wydruk i do pana z rtv agd i... Pan nie obiecuje ale zobaczy co się da zrobić. Dzis info że dogadamy się ze wszystkim no i fajnie dla nas git bo za transport ze sklepów internetowych trzeba bulić a tak wszystko w jednym miejscu, jednym rzutem i 25 zeta za cały transport. Zdecydowanie polecam Wam taką formę zakupów. Agnieszka - dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 26.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 dlaczego za transport ze sklepów internetowych trzeba płacić? ja kupowałem zmywarkę - transport gratis, pralko-suszarkę - transport gratis, ekspres do kawy - transport gratis; przymierzam się do lodówki side-by-side - i tu mam nadzieję, że transport będzie darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 26.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nigdy mi sie nie zdażyło nie płacić a zamawiałeś wszystko razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 26.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 nie - wszystko osobno; może dlatego, że w przypadku pralki i zmywarki były to duże sklepy internetowe mające własny transport, a ekspres dotarł kurierem, ale koszty poniósł sprzedawca; ja kupując sprzęt najpierw wybieram model, później oglądam go w realu w Media lub innym sklepie, a później szukam w necie najkorzystniejszą ofertę i zamawiam; z doświadczenia wiem, że allegro odpada - skąpiec i ceneo mają fajne ceny - ceneo nawet lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 26.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no właśnie duże sklepy, w przypadku ceneo i najniższych ofert musisz liczyć najczęściej na niewielkie sklepy. Tak czy tak w necie znajdziesz najtaniej.co do sprawy skąpiec kontra ceneo - to chyba zależy co kupujesz, chyba różnie to wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.03.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ola, ja byłam u p. Marka, zastępcy kierownika - taki miły facet w średnim wieku. Wszystko załatwiałam u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts