maya04 27.03.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 nie wiem jak nazywał się nasz Pan w każdym razie jest dość charakterystyczny - chodzi o włosy. Z początku bardzo zachowawczo, ale jednak stanął na wysokości zadania. trzymajcie kciuki ponoć od poniedziałku wchodzi ekipa dokańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 * po pierwsze, robia nam ogrodzenie, podjazd i tarasy i niech to skoncza Madzialenka jak tam postęp prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.03.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dla Madzialenki to bardzo drażliwy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 o matko się narobiło? a chciałam zapytać jak się sprawują budowlańcy, chyba dobrze że zaczęłam tak dyplomatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 W momencie marudzenia na kafelkarza i tak dalej musze jednak jednych pochwalic. Drzwi zamawialem na ul. Białej w Toruniu. Nie dosc ze najwiekszy wybor, dobra cena to jeszcze chlopaki nieodplatnie zamontuja nam kontaktron w futryne co by na czujce alarmowej zaoszczedzic Montaz w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze dalej chwalic bede W innym temacie to teraz jeszcze czekam na szafke z cersanitu pod umywalke. Podobno miali jakas powazna awarie w fabryce i maja spore opoznienia i braki W lazience nasz staly majster, ktory jest z nami od pierwszej lopaty wsadzonej w ziemie zaczal klasc kafelki. Wygladaja pieknie. W weekend moze bedzie juz mozna sie wysikac w cieplym aaaaaaaa temu od kladzenia kafli w kuchni znow zbraklo kafelek. pojechalismy do OVBI a u nich juz po promocji i wszystko odeslali do producenta w slonecznej Italii - co mam teraz zrobic? Gdzies to znajde? Dzis obdzwonie inne OBI i sie zorientuje czy moze maja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.03.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dlatego nie lubię kupować "wynalazków"....po "nasze" mógłbyś do fabryki jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dlatego nie lubię kupować "wynalazków"....po "nasze" mógłbyś do fabryki jechać no niby masz racje z tym, ze dzis bede mial juz ten brakujacy karton. Moze nie z fabryki ale z Krakowa, Katowic lub Lodzi - tam caly czas maja w sprzedazy a transport jak juz pewnie kiedys pisalem mam nardzo sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Drzwi zamawialem na ul. Białej w Toruniu. Nie dosc ze najwiekszy wybor, dobra cena to jeszcze chlopaki nieodplatnie zamontuja nam kontaktron w futryne co by na czujce alarmowej zaoszczedzic Montaz w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze dalej chwalic bede Ostatnio w ręcę wpadły mi foldery z drzwiami właśnie z Białej. Zastanawiałam się czy tam jechać i chyba mnie zmobilizowałeś A powiedz jaki jest czas realizacji. I jakie drzwi zamawiałeś zewnętrzne czy wewnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Drzwi zamawialem na ul. Białej w Toruniu. Nie dosc ze najwiekszy wybor, dobra cena to jeszcze chlopaki nieodplatnie zamontuja nam kontaktron w futryne co by na czujce alarmowej zaoszczedzic Montaz w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze dalej chwalic bede Ostatnio w ręcę wpadły mi foldery z drzwiami właśnie z Białej. Zastanawiałam się czy tam jechać i chyba mnie zmobilizowałeś A powiedz jaki jest czas realizacji. I jakie drzwi zamawiałeś zewnętrzne czy wewnętrze? wewnetrzne chcielismy pol-skone lecz wtedy nie mieli tam w ofercie tej firmy. z tego co wiem teraz rowniez i to maja a do tego duuuuuze rabaty. zamowilismy na Białej zewnetrzne drewniane ze spora iloscia przeszklen w ksztalcie odwroconej litery U. Bardzo nam sie spodobaly i dodatkowo maja ciekawa cene. Przyszly w terminie i w zasadzie to drzwi na nas czekaja a nie my na drzwi co nieczesto teraz sie zdarza jak budowalismy wczesniejszy dom z 6 lat temu to tez tam czesc drzwi kupowalismy - wszystko w jak najlepszym porzadku Jaljepiej jechac do goscia osobiscie bo jest dosc ugodowy i konkretny. niestety na stacjonarny ciezko sie dodzwonic a komorkowy gdzies zapodzialem Adres: ul. Biała 65 87-100, Toruń NIP: Numer telefonu: 0-56 654-70-43 (wiele wpisów oddzielamy przecinkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Drzwi zamawialem na ul. Białej w Toruniu. Nie dosc ze najwiekszy wybor, dobra cena to jeszcze chlopaki nieodplatnie zamontuja nam kontaktron w futryne co by na czujce alarmowej zaoszczedzic Montaz w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze dalej chwalic bede Ostatnio w ręcę wpadły mi foldery z drzwiami właśnie z Białej. Zastanawiałam się czy tam jechać i chyba mnie zmobilizowałeś A powiedz jaki jest czas realizacji. I jakie drzwi zamawiałeś zewnętrzne czy wewnętrze? my też zamówiliśmy na Białej - pol skone tak jak Piot pisze, ceny z tego co nas interesowało maja najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam, pozdro dla wszystkich co kupowali na białej. A te 3,5 miecha na porte to wypomne . Roleciarz już dostał za swoje. Polskone na 15 procent tez pojdzie. Pozdrawiam wszystkich, WESOłYCH SWIAT tu masz namiar bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A to o to chodzi Bo ja wcześniej nie zjażyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A to o to chodzi Bo ja wcześniej nie zjażyłam Nastka ja tez nie skumałam, ale dostałam info na priv bo pytałam o co chodzi z moimi roletami a raczej że chodziło o roleciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Anika dd napisz jak tam z prądem u Ciebie, czy coś się udało załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.03.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 co planujecie na parapety zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.03.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mi się podobają parapety zewnętrzne z płytek klinkierowych. Ale co będę mieć to czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 27.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Boziu, żeby mi na te parapety tylko wytarczyło kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.03.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no właśnie....tez sprawdzam klinkier tylko nie wiem w jakim kolorze do okien złoty dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no właśnie....tez sprawdzam klinkier tylko nie wiem w jakim kolorze do okien złoty dąb? ja tez nie wiem myslalem jakies ciemniejsze w kolorze dachowki czy nawet rynien i obrobki blacharskiej zastanawialismy sie nad takimi z metra z daleka wygladajacymi jak plytki klinkierowe - w 2m czy jakos tak na bydgoskim ogladalem - oni maja oknoplast krakow - metr biezacy to wtedy okolo 60 zeta i sa tego roznekolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 http://images24.fotosik.pl/184/86ab7778e095c6c0m.jpg my mamy takie coś z cegpolu na wapiennej, pod kolor dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts