agnieszkakusi 27.03.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ola, jaki to kolor i ile płaciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 na 4 okna 29 szt 300 ki 178zł27 szt 280ki(to są chyba długości) 133 złrazem 311kolor grafit mat u nas, na zdjęciu chyba coś pod brązhttp://www.cegpol.pl nie wiele widać na stronie, ale chyba mają tam tez cennik. Generalnie obsługe mają beznadziejną, właśnie użeram się z nimi o zamówione 3 tygodnie temy płytki ceglane na ściane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 użeram się z nimi o zamówione 3 tygodnie temy płytki ceglane na ściane. moze taka imitacja starej podniszczonej recznie formowanej cegly? jesli tak to chcialem takim czyms wykleic jedna sciane w salonie od wewnatrz. sciana bez okiem okolo 4,3m dluga i do sufitu pewnie z 2,70m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 użeram się z nimi o zamówione 3 tygodnie temy płytki ceglane na ściane. moze taka imitacja starej podniszczonej recznie formowanej cegly? jesli tak to chcialem takim czyms wykleic jedna sciane w salonie od wewnatrz. sciana bez okiem okolo 4,3m dluga i do sufitu pewnie z 2,70m dołkadnie taka i tez będę ja miała w salonie na ścianie bez okna ale z tym oddziałem toruńskim jest porażka, beznadziejni handlowcy w sytlu "czego oni wszyscy od nas chcą biednych żuczków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a w końcu zdecydowałeś się na położenie czy się zastanawiasz? to co my wybraliśmy to płytka firmy wandersanden (chyba sie inaczej pisze) rustico czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej4000 27.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 witam wszystkich po krotkiej przerwie:)jestesmy juz z żona po zakupie stanu surowego domku w okolicach torunia, przy okazji polecamy biuro posrednictwa BRONKA, bardzo sprawna i rzeczowa obsluga, ktos wczesnie pytal... mam do forumowiczow prosby:1. ma ktos moze namiar na dobra ekipę od dachu?,2.planujemy przydomowa oczyszczalnie sciekow , mozecie polecic jakas firne?3. decydujemy sie tak na 99,99% na ogrzewanie na piece akumulacyjne dynamiczne, ma moze ktos doswiadczneie w tym temacie. sami troche zebralismy, widizlaem rachunki u jednego goscia i wyglada to niezle................. reszte mamy juz mnie wiecej zalatwionapozdr wszystkich maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 użeram się z nimi o zamówione 3 tygodnie temy płytki ceglane na ściane. moze taka imitacja starej podniszczonej recznie formowanej cegly? jesli tak to chcialem takim czyms wykleic jedna sciane w salonie od wewnatrz. sciana bez okiem okolo 4,3m dluga i do sufitu pewnie z 2,70m dołkadnie taka i tez będę ja miała w salonie na ścianie bez okna ale z tym oddziałem toruńskim jest porażka, beznadziejni handlowcy w sytlu "czego oni wszyscy od nas chcą biednych żuczków" na wapiennej faktycznie jest taka jedna, mloda łajza na wycene dachu za 20 kola czekalem 2 dni. dostalem po 10 minutach jak poprosilem o rozmowe z jego szefem, ktoremu wytlumacze ze 2 dni juz czekam na wycene i musi im kogos chyba dodatkowego zatrudnic bo biedaczki sie nie wyrabiaja zapodaj jaka ta plytka ceglana, ile to kosztuje, na jaki klej, jaka fuga - ciekawi mnie caly czas ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 2.planujemy przydomowa oczyszczalnie sciekow , mozecie polecic jakas firne? poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 27.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 na wapiennej faktycznie jest taka jedna, mloda łajza na wycene dachu za 20 kola czekalem 2 dni. dostalem po 10 minutach jak poprosilem o rozmowe z jego szefem, ktoremu wytlumacze ze 2 dni juz czekam na wycene i musi im kogos chyba dodatkowego zatrudnic bo biedaczki sie nie wyrabiaja zapodaj jaka ta plytka ceglana, ile to kosztuje, na jaki klej, jaka fuga - ciekawi mnie caly czas ten temat jezussssss dziś mnie zagotowali ja jednak poprosiłam o telefon do szefa i go dostałam. łajza się broniła, ale już było za późno. jak to będzie przyklejane to nie wiem bo to zrobi ekipa; na swój koszt zresztą ponieważ zapaprała mi ścianę z cegły tak że nie można jej odszorować, a że miała zostać surowa cegła to będa ją teraz obkładać płytką. rachunek będzie na okolo 1400/1500 zeta za 10 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 27.03.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 509861505, na ten jest duza szansa sie dodzwonić. Jak ktoś do nas trafia i słyszy serenadę kliku telefonów na raz to wie dlaczego tak ciężko się dodzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Krzyżak, ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.03.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Maciej, ja jak będę w domu to też mogę Ci wysłać namiar na goścvia od oczyszczalni, teraz nie mam przy sobie. Gość dosyć konkretny i można się z nim dogadać. Krzyżak, to gdzie ty w końcu pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.03.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dla Madzialenki to bardzo drażliwy temat Ty sie ze mnie nie nasmiewaj. Moi Panowie polozyli wreszcie kostke na podjezdzie i chodniku - jakies 70m2. Zajelo im to zaledwie 2 tygodnie. Teraz zabrali sie za ogrodzenie. Licze, ze do konca kwietnia bedzie gotowe. Za chwile przyjedzie pierwszy transport ziemi Niech jeszcze sie tylko ociepli, a zaczne nasadzenia. Poki co wykanczam pokoiki chlopcow. Maya, jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kochana, gdzieżbym śmiała się naśmiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika_dd 28.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Anika dd napisz jak tam z prądem u Ciebie, czy coś się udało załatwić? z prądem na razie po staremu, czyli od sąsiadów mąż z nimi załatwia sprawy ale jak się sytuacja zaostrzy to skorzystamy z "wyjścia awaryjnego", jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 28.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dla Madzialenki to bardzo drażliwy temat Ty sie ze mnie nie nasmiewaj. Moi Panowie polozyli wreszcie kostke na podjezdzie i chodniku - jakies 70m2. Zajelo im to zaledwie 2 tygodnie. Teraz zabrali sie za ogrodzenie. Licze, ze do konca kwietnia bedzie gotowe. Za chwile przyjedzie pierwszy transport ziemi Niech jeszcze sie tylko ociepli, a zaczne nasadzenia. Poki co wykanczam pokoiki chlopcow. Maya, jak kuchnia? Madzialenka ile płacisz za ziemie? To chyba droga sprawa co? kuchnia stoi sobie w częściach bo mam przestój na budowie - wymiana ekipy i odponiedziałku mam nadzieję zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ola, ziemie udalo nam sie zalatwic tylko po kosztach transportu. Potrzebujemy jakies 100 ton, wiec i tak bedzie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 28.03.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ola, ziemie udalo nam sie zalatwic tylko po kosztach transportu. Potrzebujemy jakies 100 ton, wiec i tak bedzie sporo. jejku a gdzie wy tego dobrego człowieka załatwiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Krzyżak, to gdzie ty w końcu pracujesz? Mnie sie wydaje wczytujac sie dokladnie w kolejne posty ze Krzyzak to po prostu omawiany Pan z ul. Białej ale moze niech on sam to zweryfikuje ... u nas robi sie lazienka. brakujace plytki na kuchnie zostaly dokupione w Łodzi. Wybralismy fajne panele do kuchni AC4 za 47 zeta w komforcie - ladne jasne tak nawet lekko bialo-szare jutro jade dalej trzec gladzie na pietrze i w ten weekend mamy zamiar skoczyc gore. pozniej zabieramy sie za gruntowanie i malowanie wlasnie gory. powli rozgladamy sie tez za panelami na gorne pokoje w weekend moze tez spotkamy sie z firma scgodex piotr studzinski z kakola k/cierpic co robi sachody i balustrady w drewnie i stali PS. dzis bylem w okolicach kosciezyny, wiezycy, kartuz i musialem dojechac w jedno miejsce boczna droga - ZAKOPALEM SIE AUTEM W SNIEGU majac prawie nowe zimowe opony . mam w komorce zdjecia bo zona nie chciala mi uwierzyc ze tyle tego tam lezy papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 28.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 BRAWO PIOTRULEX, BINGO. ZAPRASZAM WSZYSTKICH FORUMOWICZóW, SPECJALNE RABATY CZEKAJą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts