agnieszkakusi 07.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no nie wiem czy wszystko jedno, bo jednak tynki gipsowe są trochę słabsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Szukam ekipy do tynków i posadzek. Tanich i dobrych, bo moich majstrów mam dosyć. Oby do końca kwietnia - albo dokończą albo ich wywalam. Z góry dzięki za wszelkie namiary. Nastka moge dać Ci namiary na tynki gipsowe. My jestesmy baaardzo zadowoleni. Wszystko równe jak pupcia niemowlaczka Ekipa porządna, sprawna do niczego przyczepić się nie można. Posadzki też ostatnio wylewalismy, ja nie widzialam, ale Krzysiek mówi, ze też ok. Także mogę polecić z pełnym przekonaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ola, to poproszę. A jaka jest aktualnie cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ..... przepraszam lecz spodobal mi sie taki suwaczek i tez sobie taki zapodalem ) mysle, ze kolezanka sie nie pogniewa? z terminem to bardzo malo prawdopodobne lecz ambitny plan jest. Koncowka kwietnia jest dla mnie bardzo wyczerpujaca zawodowo wiec tym bardziej powatpiewam w ten termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Znam tego co mi więźbe robi, ale sama nie wiem czy go polecać. Z terminami u niego kiepsko, tzn. obiecuje a i tak nie dotrzymuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 z terminem to bardzo malo prawdopodobne lecz ambitny plan jest. Koncowka kwietnia jest dla mnie bardzo wyczerpujaca zawodowo wiec tym bardziej powatpiewam w ten termin Piotrulex to się chyba ścigać będziemy u nas jas dokładnie jak piszesz plan ambitny - koniec kwietnia, i równiez powątpiewamy w realność tego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Znam tego co mi więźbe robi, ale sama nie wiem czy go polecać. Z terminami u niego kiepsko, tzn. obiecuje a i tak nie dotrzymuje... ale meble też robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 07.04.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ola, super zdjęcie w avatarku Tom, nie masz możliwości zameldowania u kogoś w Toruniu? Po weekendzie już mam Poszukiwania wśród znajomych odniosły pozytywny skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Znam tego co mi więźbe robi, ale sama nie wiem czy go polecać. Z terminami u niego kiepsko, tzn. obiecuje a i tak nie dotrzymuje... ale meble też robi? No właśnie też robi. I przez te pi.przone meble mojego dachu nie może skończyć, bo chyba też ma jakieś terminy napięte z tymi meblami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 cemik, nastka dzieki wielkie sprawdze nastka, ja niestety swoich nie polece bo po gładziach polecieli A moze zna ktoś taniego i dobrego stolarza? Znam tego co mi więźbe robi, ale sama nie wiem czy go polecać. Z terminami u niego kiepsko, tzn. obiecuje a i tak nie dotrzymuje... ale meble też robi? No właśnie też robi. I przez te pi.przone meble mojego dachu nie może skończyć, bo chyba też ma jakieś terminy napięte z tymi meblami... to poproszę ale pewnie wykorzystam go jak bede juz zdesperowana bo na terminach mi tez zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Wyślę ci popołudniu, bo teraz nie mam przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przepraszam lecz spodobal mi sie taki suwaczek i tez sobie taki zapodalem ) mysle, ze kolezanka sie nie pogniewa? Nie pogniewam się, ja tam nie taka pierwsza do gniewania U nas się zrobił mały... a właściwie duży problem. Termin przeprowadzki raczej nieaktualny Wszystko się rypnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przepraszam lecz spodobal mi sie taki suwaczek i tez sobie taki zapodalem ) mysle, ze kolezanka sie nie pogniewa? Nie pogniewam się, ja tam nie taka pierwsza do gniewania U nas się zrobił mały... a właściwie duży problem. Termin przeprowadzki raczej nieaktualny Wszystko się rypnęło Napisz coś konkretniej a nie taka tajemnicza jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 przepraszam lecz spodobal mi sie taki suwaczek i tez sobie taki zapodalem ) mysle, ze kolezanka sie nie pogniewa? Nie pogniewam się, ja tam nie taka pierwsza do gniewania U nas się zrobił mały... a właściwie duży problem. Termin przeprowadzki raczej nieaktualny Wszystko się rypnęło to milo a ten taki usmieszek to znaczy, ze niby ja to do gniewania pierwszy czy jak? a co to za problem, ze z tak odleglym terminem mniemasz, iz sie nie wyrobicie, opowiadaj ... my moze jutro jedziemy farby wybierac i kupowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kupcy, z którymi podpisaliśmy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania mają problem z otrzymaniem kredytu i jest duże prawdopodobieństwo, że z naszej transakcji nici No i zaczynamy pewnie od początku zabawę w sprzedawanie mieszkania. Jasna d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To kurcze macie faktycznie problem, ale teraz chyba już lepszy ruch na rynku niż w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To kurcze macie faktycznie problem, ale teraz chyba już lepszy ruch na rynku niż w styczniu Się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 07.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jakiś czas temu pytałem o okna, wybrałem Oknovid i dla tych którzy są jeszcze przed tym tematem wypisuję firmy od najdroższej oferty do najtańszej13 okien, okleina 2stronna złoty dąb - Oknoplast profil Veka- Oknovid, profil Gealan- Ferrum, profil Aluplast- Konkret- Druplast - te okna od gościa z ulicy Białej dla tych co mają duże ciśnienie na cenę, Ktoś też pytał się o cieślę to polecam gościa, który u mnie robił dach Krzysztof 609 868 211 nie pamiętam nazwiska. Jest to jak na razie jedyna ekipa, którą mogę polecić szczerze z tych ekip które u mnie robiły. Był najtańszy ze wszyskich, które brałem pod uwagę ale sprawdził się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kupcy, z którymi podpisaliśmy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania mają problem z otrzymaniem kredytu i jest duże prawdopodobieństwo, że z naszej transakcji nici No i zaczynamy pewnie od początku zabawę w sprzedawanie mieszkania. Jasna d... no to choc zadatek wam zostanie zawsze znajdz pozytywne strony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts