Ola i Krzysiek 07.04.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no to choc zadatek wam zostanie zawsze znajdz pozytywne strony ... I co mi po zadatku jak wiecej kasy na budowę nie ma Robi się przestuj... A miało być tak pięknie, ehhh I jeszcze nam samochód się zepsuł. Jak sie wali to wszystko na raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 no to choc zadatek wam zostanie zawsze znajdz pozytywne strony ... I co mi po zadatku jak wiecej kasy na budowę nie ma Robi się przestuj... A miało być tak pięknie, ehhh I jeszcze nam samochód się zepsuł. Jak sie wali to wszystko na raz! z tym zadatkiem to chcialem tylko nieco pocieszyc my jak nam sie kasa konczyla a kretyt sie opoznial pozyczylismy kase od rodzicow zony i mojej ciotki - rzem 30 kola - powoli jeszcze splacamy z kazdej transzy nam kiedys babka wjechala w tyl auta, dostalismy 2 kola z jej OC. pozniej zepsul sie powanie samochod - za to odszkodowanie naprawilismy za nieca 200 zeta auto po stluczce oraz wpakowalismy okolo tysiaka w naprawe. 800 zeta zostalo jeszcze i poszlo w budowe domu do dzis jezdzimy z pognieciona maska, przesunieta chlodnica, grillem i rejestracja zamocowanym na sznurki oraz popekanym tylnym zderzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kupcy, z którymi podpisaliśmy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania mają problem z otrzymaniem kredytu i jest duże prawdopodobieństwo, że z naszej transakcji nici No i zaczynamy pewnie od początku zabawę w sprzedawanie mieszkania. Jasna d... o qrecze a może jeszcze sie sprawa nie rypła do końca próbowali gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kupcy, z którymi podpisaliśmy umowę przedwstępną na sprzedaż mieszkania mają problem z otrzymaniem kredytu i jest duże prawdopodobieństwo, że z naszej transakcji nici No i zaczynamy pewnie od początku zabawę w sprzedawanie mieszkania. Jasna d... o qrecze a może jeszcze sie sprawa nie rypła do końca próbowali gdzie indziej? będą próbować, ale to znowu potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 będą próbować, ale to znowu potrwa pozycz kase od rodziny, znajomych, pracodawcy na 0% wez tzw. rok linie w banku na koncie osobistym na okolo 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 u nas chłopaki zaczęli malowanie, no i mam nadzieję że dojdą do nas wszystkie "wiszące" rzeczy typu kabina. No i w tym tygodniu trzebaby zacząć temat podłóg. komfort zostaje - raty 0% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 u nas chłopaki zaczęli malowanie, no i mam nadzieję że dojdą do nas wszystkie "wiszące" rzeczy typu kabina. No i w tym tygodniu trzebaby zacząć temat podłóg. komfort zostaje - raty 0% my tez kupowalismy w komforcie. polecono nam classen i prawie wszystkie kupowalismy z tzw. promocji na nieca 30 zeta a w zeszlym tygodniu wszystko podrozalo u nich srednio po 2 zeta na metrze ... jutro moze pojezdzimy za farbami i zakupimy fuge do lazienki. zielona, mocno zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 u nas chłopaki zaczęli malowanie, no i mam nadzieję że dojdą do nas wszystkie "wiszące" rzeczy typu kabina. No i w tym tygodniu trzebaby zacząć temat podłóg. komfort zostaje - raty 0% my tez kupowalismy w komforcie. polecono nam classen i prawie wszystkie kupowalismy z tzw. promocji na nieca 30 zeta a w zeszlym tygodniu wszystko podrozalo u nich srednio po 2 zeta na metrze ... jutro moze pojezdzimy za farbami i zakupimy fuge do lazienki. zielona, mocno zielona no my mam nadzieje ze w tym tyg na cos się zdecydujemy - panele. szkoda z tymi podwyżkami, ale co zrobić. kolor czekolady w sypialni wyszedł ... katastrofa ... a co macie za kafle w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Maya, czekolada katastrofa??? Nie załamuj mnie, bo ja chciałam w sypialni walnąć jedną ścianę na czekoladę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 07.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Maya, czekolada katastrofa??? Nie załamuj mnie, bo ja chciałam w sypialni walnąć jedną ścianę na czekoladę. KOLEGA ma 1 sciane sypialni w czekoladzie chyba tikurili i jest zadowolony. meble zdaje sie biale i nieco nowoczesnie u nas z pewnoscia czekolady nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Maya, ale co z tą czekoladą? Nierówno pokryło czy ta czekolada była biała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 yyyyyyyy no więc czekolada przypomina ... sami domyślcie się co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 yyyyyyyy no więc czekolada przypomina ... sami domyślcie się co No to nieładnie wyszło A jaką farbą malowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 07.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 dekoralem z mieszalnika, no nie wyszło to ładnie. Trudno bedziemy zamalowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 07.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Maya przyszły te baterie? Dzisiaj miałaś dostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a ja wstałam dziś z potwornym bólem gardła. Jestem tak rozłożona, że szok....i jeszcze ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaWitek 08.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Znacie dobrego ortodonte w Toruniu? Najchetniej dzieciecego. Ja mam bardzo dobrego ortodontę ale w Poznaniu. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Wiem, że dużo osób z Torunia i Bygoszczy do niego jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.04.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dzis ze wzgledu na pogode pojechalem napalic w piecu co by majster nie zmarzl mam 2 wyceny schodow w buku wojciach kujawa stolarex - 7400piotr studzinski schodex - 8200 czekam jeszcze na 1 miejscowa i dzis jeszcze wysle do alco z solca - ktos tu o nich chyba pisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 08.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 .... czekam jeszcze na 1 miejscowa i dzis jeszcze wysle do alco z solca - ktos tu o nich chyba pisal Tak jak od nich tzn ALCO dostalem najlpesza oferte (na schody drewniane ) i terminy bo miesiac od zlozenia zamownienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 08.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 .... czekam jeszcze na 1 miejscowa i dzis jeszcze wysle do alco z solca - ktos tu o nich chyba pisal Tak jak od nich tzn ALCO dostalem najlpesza oferte (na schody drewniane ) i terminy bo miesiac od zlozenia zamownienia nam tez mowil 3-4 tygodnie od podpisania umowy idzie u nich netto sie dogadac? z kim porownywaliscie? jak tam jakosciowo, wykonczenie, lakier, montaz? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts