Ola i Krzysiek 09.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 mam 2 wyceny schodow w buku Twoje schody to całe drewniane (z konstrukcją nośną), czy betonowe "obłożone drewnem". Wysyłam namiar na stolarnię wartą sprawdzenia. Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.04.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 hehehe Piotrulex no właśnie "mniej więcej" mnie nie zadawala A to z prostego powodu - mam łączenia 2 kolorów różniących się od siębi dosłownie o ton lub dwa - i dla mnie jest to nieosiągalne samemu mieszając farby. Mam również świadomość że dla facetów - z całym szacunkiem - takie niuanse rzadko mają znaczenie nie nie nie - i z całą tewnością nie mam nic przeciwko tanio - poprostu w tym wypadku zależy mi bardziej na tym jak. Broń boże bez przeświadczenia o świetności i wyjątkowości. dla mnie nie ma znaczenia czy kolory roznia sie od siebie o ton, dwa czy moze nawet trzy No włAśnie i jeszcze jeden wazny cytat, ktory zostal niestety pominiety: Najwazniejsze jest dla mnie aby mi sie podobalo Ciekawe czy patrzac na 2 zblizone kolory bedziesz wiedziec o ile "tonow" sie roznia???? hmmmmmm. skoro to taka dla Ciebie roznica to pewnie tak GRATULUJE Piotrulex nie porozumiemy się w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ola a jak tam Twoi kupujący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Maya, z facetem możesz se pogadać o kolorach jak ze ślepym. Ja mam takie samo zdanie jak ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.04.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moja ekipa znów nic nie robi. Już mam ich dosyć, decyzja zapadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ola a jak tam Twoi kupujący? No dalej szukają, złożyli dokumenty w innym banku decyzja ma być w poniedziałek. Ale my swoją drogą szukamy nowych nabywców. Jak na razie kicha A jak u Ciebie sprzedaż mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moja ekipa znów nic nie robi. Już mam ich dosyć, decyzja zapadła Natalia, dzwoniłaś do tynkarza ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Natalia, dzwoniłaś do tynkarza ode mnie? Na razie nawet nie wiem na jaki termin umawiać tynkarzy, bo nie mam stanu surowego, więc muszę znaleźć ekipę, która ewentualnie dokończy mi stan surowy i wtedy dopiero tynki. Mój majster ma ultimatum do końca kwietnia. Twierdzi, że zdąży, ale ja mu już nie wierzę, więc ciężko cokolwiek zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.04.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aha no i gdzieś w międzyczasie musi się jeszcze elektryk wpasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Maya, z facetem możesz se pogadać o kolorach jak ze ślepym. Ja mam takie samo zdanie jak ty... ze niby widzac obok siebie 2 podobne kolory bedziesz wiedziala o ile odcieni sie roznia i jeszcze moze bedziesz wiedziec jaki to RAL ?????????? skoro roznia sie doslownie o 2 odcienie to ......... hmmmm moze macie racje ze sie nie znam na kolorach lecz dla mnie wazne ze bedzie mi sie podobac a nie jaki to kolor i ile odcienie sie rozni od tego na przyleglej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tu raczej nie chodzi o ile odcieni on się różni 1 czy 2 tylko, że się różni, znaczy się, ze jest w tej samej tonacji ale ciut jaśniejszy albo ciut ciemniejszy. Bez urazy, ale faktem jest faceci nie mają o tym zielonego pojęcia. Dla nich granat to owoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tu raczej nie chodzi o ile odcieni on się różni 1 czy 2 tylko, że się różni, znaczy się, ze jest w tej samej tonacji ale ciut jaśniejszy albo ciut ciemniejszy. Bez urazy, ale faktem jest faceci nie mają o tym zielonego pojęcia. Dla nich granat to owoc jak bedzie mi za jasny to sobie kapne, wymieszam i bedzie dobry Wy decydujecie juz o tym w sklepie z farbami a ja moge potestowac na miejscu bez kitu ale myslelem ze granat to owoc? to warzywo czy o co chodzi bo zakrecilem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 mam 2 wyceny schodow w buku wojciach kujawa stolarex - 7400 piotr studzinski schodex - 8200 czekam jeszcze na 1 miejscowa i dzis jeszcze wysle do alco z solca - ktos tu o nich chyba pisal alco solec - 7500 i jakies 3 tygodnie wiec jeszcze moze w kwietniu by dali rade. w sobote do nich jade z zaliczka i moze sie dogadamy stolarex - wrzesien schodex - lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 09.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No wlasnie oni maja dobre terminy a pytales sie czy bez FV da rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.04.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No wlasnie oni maja dobre terminy a pytales sie czy bez FV da rade ? choc na polowe musi byc FV - PODANA CENA 7500 WLASNIE UWZGLEDNIA VAT DO POLOWY ZAMOWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.04.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ola a jak tam Twoi kupujący? No dalej szukają, złożyli dokumenty w innym banku decyzja ma być w poniedziałek. Ale my swoją drogą szukamy nowych nabywców. Jak na razie kicha A jak u Ciebie sprzedaż mieszkania? eee to może im się jeszcze uda, w każdym razie trzymam kciuki żeby tak było u nas ciiiiiiiicho, sami pośrednicy hmmm ... zobaczymy, za miesiąc pewnie promocyjna obniżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 09.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No wlasnie oni maja dobre terminy a pytales sie czy bez FV da rade ? choc na polowe musi byc FV - PODANA CENA 7500 WLASNIE UWZGLEDNIA VAT DO POLOWY ZAMOWIENIA No to pasuje, bo oferta cenowa jest calkiem dobra, czas realizacji tez OK i pare opini od wlascicieli schodow zrobionych przez nich mam ze sa zadowoleni , wiec juz wiem gdzie mam schody zamowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 09.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Moje opinie co do farb sa typowo osobiste, sciany pomalowane kilka praktycznie lat, małe dzieci - duza czestotliwosc zmywania - dlatego cos o tym ze tak powiem wiem.Co do elektryki. Mam mozliwosc - oczywiscie w granicach rozsadku - pomoc w zakupie tych specjałów z hurtowni KOPEL. Nalezy do nich pojechac, wybrac a ja zalatwiam reszte. Oczywiscie z dnia na dzien i oczywiscie wszystko oficjaalnie tzn paragony i te sprawy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 09.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nastka jak tam z tym Twoim kominem? Madzialenka - zagladasz tu czasem? wiem ze moge sie narazić ... ale co mi tam jak prace na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.04.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Nastka jak tam z tym Twoim kominem? Eh, szkoda gadać - kolejny tydzień w plecy, bo majstrzy nic nie zrobili. Byle do końca kwietnia - wtedy wylatują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts