maya04 10.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Nastka jak tam z tym Twoim kominem? Eh, szkoda gadać - kolejny tydzień w plecy, bo majstrzy nic nie zrobili. Byle do końca kwietnia - wtedy wylatują... A casting na nastepną ekipę rozstrzygnięty? Masz kogoś, kto pociągnie dalej? Powiem Ci na pocieszenie, z własnego doświadczenia , że czasem lepiej mieć zastój i nie frustrować się beznadziejną ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.04.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A casting na nastepną ekipę rozstrzygnięty? Masz kogoś, kto pociągnie dalej? Powiem Ci na pocieszenie, z własnego doświadczenia , że czasem lepiej mieć zastój i nie frustrować się beznadziejną ekipą. No mniej więcej chyba tak, tylko wszystko zależy od tego co będzie zrobione do końca miesiąca. Obecny majster zarzeka się, że zdąży ze stanem surowym otwartym. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.04.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 dzis bylem na budowie pomoc zamontowac brodzik do kabiny, przyjechal tez facet ktory 3 tygodnie kladl nam kafelki na kuchennych scianach - ma konczyc. do polozenia z 10 kafli wiec tak mam nadzieje 3 dni mus starcza + 2 dni na poprawki + 2 dni na fugowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 malowanie prawie skończone kabina przyszła i generalnie chatka się wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jutro jestem caly dzien na budowie i zasuwam odciety od swiata - no prawie gdyz w drastycznych sytuacjach to nawet iPlus wystarczy w sobote przywoza ponad 100 m2 paneli wiec sprzatam pomieszczenie gdzie mozna je zmagazynowac szlifuje kuchnie gdyz wykafelkowana i wygladziowana no i cos tam pewnie jeszcze znajstruje ciekawego ale to sie okaze na miejscu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 szlifuje kuchnie gdyz wykafelkowana i wygladziowana papa no ... a tak nie wierzyłeś w pana kafelkarza, ojoj nie ładnie a on tu myk myk i po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jenyyyyy wiem że pogoda depresyjna ... ale co tu tak pusto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jenyyyyy wiem że pogoda depresyjna ... ale co tu tak pusto??? nie pusto, nie pusto - ja jestem I muszę się pochwalić, w sobotę podpisujemy umowę przedstępną z nowymi kupcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no to co się nie ujawniasz to poszło, szybko i dobrze!!!!!!!!!!! A jak tam na budowie? co robicie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 10.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Fajnie Wam , że jesteście już tak daleko.... U nas w przyszły poniedziałek ma ruszać budowa. Dzisiaj byli nasi ludkowie na działce. W listopadzie robiliśmy pomiary i woda była na 1,2m . Dzisiaj była na 0,5m. No i jest problem. Podniesienie gruntu o 60 cm - kupa kasy, drenaż - nie ma gdzie odprowadzić wody. Ostatni pomysł to był taki aby z tyłu naszej działki , na granicy zrobić rów odwadniający ( taki wąski 25cm podobno). Nasze ludki spotkały się z właścicielem pozostałych działek ( my też od niego kupiliśmy i wokoło nas są jeszcze wszystkie wolne ). Powiedzieli mi że jak nam podniosą teren to na innych działkach jeszcze bardziej podniesie się woda. Więc się zgodził na ów rów . Co z tego wyniknie ? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no to co się nie ujawniasz to poszło, szybko i dobrze!!!!!!!!!!! A jak tam na budowie? co robicie teraz? Na budowie schniemy tzn. tynki i posadzki przewiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Maya, masz już te baterie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Daniel - zanim się obejrzysz będziesz miał domek, w sumie to nie wiem kiedy u nas minął prawie rok i już jest Ola przyszły i zpałaciłam 495 zeta bez kosztów przesyłki 2 baterie- zlewy bidetowa prysznicowa ze słuchawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Daniel - zanim się obejrzysz będziesz miał domek, w sumie to nie wiem kiedy u nas minął prawie rok i już jest Ola przyszły i zpałaciłam 495 zeta bez kosztów przesyłki 2 baterie- zlewy bidetowa prysznicowa ze słuchawką Maya, ale zadowolona jestes z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 10.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Domek - spoko wierzę w naszą ekipę. Właśnie skończyli budować identyczny domek jak mój . Wyłapali sporo błędów oraz podpowiedzieli parę sensownych zmian. Martwię się tylko tą wodą ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jestem, choc nie ukrywam że widać różnice miedzy nimi a np. hansgrohe umówmy się to inna półka i to poprostu w szczegółach się ujawnia ale zapakowane ok i przedewszystkim cena bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 10.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Domek - spoko wierzę w naszą ekipę. Właśnie skończyli budować identyczny domek jak mój . Wyłapali sporo błędów oraz podpowiedzieli parę sensownych zmian. Martwię się tylko tą wodą ..... napewno to się jakoś sensownie rozwiąże!!! głowa do góry. Masz ekipę na całą budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 10.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Do stanu deweloperskiego powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jestem, choc nie ukrywam że widać różnice miedzy nimi a np. hansgrohe umówmy się to inna półka i to poprostu w szczegółach się ujawnia ale zapakowane ok i przedewszystkim cena bardzo ok Ale one typowy plastik czy bardziej masywne, ciężkie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 10.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Do stanu deweloperskiego powiedzmy To jak Ci śmigną z budową to sie na Boże Narodzenie wprowadzicie Ile sobie czasu na wybudowanie do tego stanu dali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts