nastka79 17.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co do zdjęć, to obiecuję w weekend uzupełnić dziennik. myslałam że wrzucisz coś tu na forum - np. fotki działki??? Nie będę tu zaśmiecać jak mam swój oddzielny wątek założony. Później tak długo stronka się otwiera jak za dużo zdjęć jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.04.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Co do zdjęć, to obiecuję w weekend uzupełnić dziennik. myslałam że wrzucisz coś tu na forum - np. fotki działki??? Nie będę tu zaśmiecać jak mam swój oddzielny wątek założony. Później tak długo stronka się otwiera jak za dużo zdjęć jest... nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No dobra, to zrobie coś nowego i z jedno może wkleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No dobra, to zrobie coś nowego i z jedno może wkleję... dzięki Ci dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 17.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 U nas miała budowa ruszyć w poniedziałek..... Wykopali wieeeeeeeeelki dół. I woda stoi w dole że hej. Co wypompują do napada , co napada to wypompują. Taaaaak....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 17.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No niestety na pogodę nie mamy wpływu, trzeba zaakceptować taką jaka jest. Daniel zaraz przyjdą piękne dni i jak ruszą wtedy to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 17.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No ja już też wrzuciłam na luz. Będzie lato, upał, wszystko pięknie poschnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 załatwiliśmy dziś panele i wykładziny w komforcie z rabatem niestety wykładziny będą dopiero za tydzień panene mają na miejscu w poniedz na budowie. ile płacicie za położenie paneli/wykładzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 17.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 .... ile płacicie za położenie paneli/wykładzin? Ja kupuje panele Classen na Mazowieckiej w firmie http://www.ruckzuck.pl/ gdzie maja ceny producenta i zamawiam razem u nich polozenie paneli i koszt jest 1 zl za m2 jesli kupujesz sie u nich paneli wiecej niz 15 m2. Na rynku ludzie co klada panele cena jest do 10 do 15 zl za m2 wiec oferta Ruckzuck dla mnie jest najlepsza bo za moje 80 m2 zaplace za polozenie tylko 80 zl a jak bym bral kogos z zewnatrz to wiekszosc chce 10 zl za m2 wiec kosztowaloby by mnie 800 zl wiec roznica jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 załatwiliśmy dziś panele i wykładziny w komforcie z rabatem niestety wykładziny będą dopiero za tydzień panene mają na miejscu w poniedz na budowie. ile płacicie za położenie paneli/wykładzin? no ladnie nam rabatu dac nie chcial za polozenie bez listew przysciennych placimy 6 zeta - firma co sie tym zajmuje zarobkowo listwy zakupimy w innym terminie jak beda wolne fundusze dzis kupilismy podklad pod panele i listwy laczace przyszla rowniez plyta gazowa zamowiona w necie jutro caly dzien na budowie sobota i niedziela rowniez na budowie mam kiepski zasieg gprs wiec nie bede meczyl postami szybciej niz o 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzięki panowie, a jaki podkład pod te panele? I czy jest sens brać podkład pod wykładziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 17.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzis kupilismy podklad pod panele i listwy laczace quote] też w komforcie czy gdzie indziej? jaki podkład kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.04.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzis kupilismy podklad pod panele i listwy laczace quote] też w komforcie czy gdzie indziej? jaki podkład kupiłeś? izo flor plus 3mm za 2,93 zielone plyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 18.04.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 izo flor plus 3mm za 2,93 zielone plyty A gdzie kupiles te plyty bo poczytalem o nich i sa calkiem dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 18.04.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 U nas szalunki założone , zbrojenie się kończy. Woda wypompowywana . Okazało sie że pod szalunkiem jest podłoże żwirowe , a pod tym glina. Przed zalaniem betonem w szalunki nasypią jeszcze żwiru. Cala akcja - poniedziałek - wtorek. Podobno będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Muszę przyznać, że sąsiadów to my mamy fajowych. Czasu ostatnio trochę mało a i pogoda nie teges, więc zostawiliśmy naszym przyszłym sąsiadom klucze od naszego domu, żeby przy sprzyjających warunkach atmosferycznych otwierali okna. Jedziemy dzisiaj po południu, a tu pięknie się wietrzy Aż miło, że jeszcze są tacy przyjaźni ludzie jak Oni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 izo flor plus 3mm za 2,93 zielone plyty A gdzie kupiles te plyty bo poczytalem o nich i sa calkiem dobre Przepraszm Mialo byc 3,93 komfort na lubickiej Sprawosdanie z piatku i soboty 3 pokoje na gorze prawie pomalowane Kolry rewelacja ale jakie to sa to nie napisze Swietna sprawa jak dla mnie to dolewanie samemu pigmentu do bialej farby, testowanie walkiem na scianie czy sie podoba i albo jeszcze kapke albo zostawiamy i malujemy. Po pierwszm malowaniu widac ile schodzi farby i latwo ocenic czy starczy to co ma byc na drugi raz czy lepiej troche dorobic - zawsze zostaje nam maly zapas na ewentualne reparaturki jak cos sie przytrafi kafle na wejsciu jajster bedzie jutro konczyl - przy niedzieli. Niedaleko ma inna robote, komuc tynkuje cem-wap i nam chce skonczc w piatek przywiezli lodowe - jest super drzwi wew. tez rzywiezli - super jutro dalej maluzjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.04.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 drzwi wew. tez rzywiezli - super kurde do nas się coś Pan krzyżak nie oddzywa, próbujemy się juz skontaktować 2-gi tydzień i nie wiem co z naszymi drzwiami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 drzwi wew. tez rzywiezli - super kurde do nas się coś Pan krzyżak nie oddzywa, próbujemy się juz skontaktować 2-gi tydzień i nie wiem co z naszymi drzwiami!!!! wyjscia masz trzy: - jechac osobiscie - dzwonic na komorke - wyslac fax ciezko sie dodzwonic fdyz gosc jest sam a telefoniw dzwoni sporo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 20.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Piortrulex masz udziały czy co przez 2 tygi to chyba mógł się skontaktować?! tym bardziej że info poszło równiez na pw, a więc maila, eee takie tam gadanie to mnie nie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts