Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Piortrulex masz udziały czy co :)

przez 2 tygi to chyba mógł się skontaktować?! tym bardziej że info poszło równiez na pw, a więc maila, eee takie tam gadanie to mnie nie przekonuje :roll:

1. udzialow nie mam

2. jakie gadanie Cie nie przekunuje - mam nadzieje, ze nie moje

Do goscia tez sie nie moglem dodzwonic prtzez dluzszy czas wiec podjechalem osobiscie a mam w miare po drodze. jak z nim gadalem to telefony dzwonily, dzwonily i dzwonily ... Jak ja maila wyslalem to tez nie odpisal. na PW dostalem odpowiedz po tygodniu. nie mam wplanie nikogo przekonywac. Mowie jak jest a co z tym zrobisz to juz Twoja sprawa ...

papa

Od niecalej godzinki ukladaja nam panele na gorze. kuchnia i salon niebawem jak troche posprzatamy :D

zaraz wyjezdzam na kilka dni na poznanskie Targi a tu nic sie dziac nie bedzie. Jak ja sobie dam rade bez budowy :o

Maya, my nie mamy podkładu pod wykładziną. Jest ciepło.

No właśnie, bo oczywiście w komforcie "brać brać" no ale im nie ma co się dziwić, ale mnie jakoś nitk szczególnie nie przekonał. Jeśli ktoś ma piętro to rozumiem że chodzi również o wyciszenie, ale przy parterówce... hmmm z drugiej strony wykładzine na sam beton, sama już nie wiem.

Agnieszka ale nie masz pod wykładziną podłogówki?

mój mąż podjechał wczoraj do kamieniarza koło cmentarza komunalnego dowiedzieć się o parapety z granitu. Okazało się, że granitowe parapety na cały nasz dom będą o 200 zł droższe niż aluminiowe malowane proszkowo :o Decyzja podjęta :D

Renata czy to Ty się grodzisz pod lasem?

Moja dzialka jest po prawej stronie, na koncu pod samym lasem - po prawej stronie przy tych drzewach bedzie biegla droga gminna.

Projekt wybrany u architekta ale caly czas jeszcze konsultowany. Byc moze jeszcze ulegnie zmianie. W srode bede wiedziec ostatecznie, wtedy sie pochwale.

A propo dzialek - sa jeszcze do sprzedazy ale cena bardzo juz wygorowana.

Renata