daniel_torun 28.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Aparat jest spoko tylko musiałem robić zdjęcia pod słońce - od innej strony nie dało się podejść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Aparat jest spoko tylko musiałem robić zdjęcia pod słońce - od innej strony nie dało się podejść .... jest taka opcja jak balans bieli BW lub ustawiaj AF na czyms nieco jasniejszym w podobnej odleglosci aby sciemnilo Ci obiektyw o recznych ustawieniach i korektach nie wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 28.04.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 na kurs fotografii zapiszę się jak zbuduję dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 na kurs fotografii zapiszę się jak zbuduję dom moge podeslac kilka plyt z nauka fotografowania wydanych przez "naszynal dzeografik" mozna miec wiele pasji i podzielnosc zainteresowac budowa domu to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 moge podeslac kilka plyt z nauka fotografowania wydanych przez "naszynal dzeografik" mozna miec wiele pasji i podzielnosc zainteresowac budowa domu to nie wszystko W kwestiach finansowych prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 moge podeslac kilka plyt z nauka fotografowania wydanych przez "naszynal dzeografik" mozna miec wiele pasji i podzielnosc zainteresowac budowa domu to nie wszystko W kwestiach finansowych prawie wszystko nie rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 28.04.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no nareszcie jakieś foty!!!!!!! Madzialenka ale tam u Ciebia ładnie Daniel mam nadzieję że powklejasz coś jeszcze i z tego tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 28.04.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 u nas skończone podłogi w sensie połozone panele i wykładziny bez listew. Ja to myślałam że 2 dni będą robić a oni 8-15 obskoczyli i po sprawie jutro stolarz- blat kuchnia no i ten elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 u nas skończone podłogi w sensie połozone panele i wykładziny bez listew. Ja to myślałam że 2 dni będą robić a oni 8-15 obskoczyli i po sprawie jutro stolarz- blat kuchnia no i ten elektryk Ola, ładnie tam u Ciebie się dzieje Już jak w domu wygląda Panele i wykładziny, no no no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 28.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no nareszcie jakieś foty!!!!!!! Madzialenka ale tam u Ciebia ładnie Daniel mam nadzieję że powklejasz coś jeszcze i z tego tygodnia? Jutro pojadę na budowę z aparatem co coś pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 28.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no nareszcie jakieś foty!!!!!!! Madzialenka ale tam u Ciebia ładnie Daniel mam nadzieję że powklejasz coś jeszcze i z tego tygodnia? Jutro pojadę na budowę z aparatem co coś pstryknę ja caly czas pstrykam a ze mamy nowy aparat i karte jedynie 32 mega to dziennie moge zapodac 7-8 zdjec, ktorych i tak nie potrafie tu wklejac ani pomniejszac - moze ktos wytlumaczy jak malemu dziecku jak to sie robi powiem Wam ze schody drewniane calkiem ladnie sie prezentuja kolor salonu po wyschnieciu tez jest OK - mix zoltego, rozowego i zielonego + 3 barwniki UGIER jutro od 9.00 kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 28.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Piotr, a jaki kolor schodów wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 28.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 no nareszcie jakieś foty!!!!!!! Madzialenka ale tam u Ciebia ładnie Daniel mam nadzieję że powklejasz coś jeszcze i z tego tygodnia? Jutro pojadę na budowę z aparatem co coś pstryknę ja caly czas pstrykam a ze mamy nowy aparat i karte jedynie 32 mega to dziennie moge zapodac 7-8 zdjec, ktorych i tak nie potrafie tu wklejac ani pomniejszac - moze ktos wytlumaczy jak malemu dziecku jak to sie robi powiem Wam ze schody drewniane calkiem ladnie sie prezentuja kolor salonu po wyschnieciu tez jest OK - mix zoltego, rozowego i zielonego + 3 barwniki UGIER jutro od 9.00 kuchnia weź zaloguj się na fotosik.pl tam jest wszystko wytłumaczone ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.04.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 nie rozumiem ... No chodzi o to, że gdy buduje się dom, to raczej na inne przyjemności związane z wysokimi kosztami już raczej sobie nie pozwalamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 29.04.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 moge podeslac kilka plyt z nauka fotografowania wydanych przez "naszynal dzeografik" No to może ja bym poprosił o te płyty. W aparat już zainwestowałem, ale i tak używam tylko opcji auto. Na dzisiaj mógłby mieć tylko jeden przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ola, ładnie tam u Ciebie się dzieje Już jak w domu wygląda Panele i wykładziny, no no no. no dzieje sie dzieje, ale jeszcze tylke rzeczy zostało ... i jakoś tak nic nie dokończone ale pocieszam si ę ze wszystko w swoim czasie zobaczysz zresztą jak te Twoje tynki wyschną też polecicie z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 29.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Jutro pojadę na budowę z aparatem co coś pstryknę czekamy czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Piotr, a jaki kolor schodów wybrałeś? buk oczywiscie naturalny odradzam sztucznie barwione drewno - widzialem takowe po dluzszym uzytkowaniu i po miejscowym wytarciu wyglada fatalnie ... montaz sprawny i fachowy ekipa bardzo mila jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 weź zaloguj się na fotosik.pl tam jest wszystko wytłumaczone ...... niebawem bedzie wiecej czasu to pewnie tak zrobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 nie rozumiem ... No chodzi o to, że gdy buduje się dom, to raczej na inne przyjemności związane z wysokimi kosztami już raczej sobie nie pozwalamy. bez przesady nie mozna odmawiac sobie przyjemnosci tylko dlatego, ze buduje sie dom owszem, tez postepujemy oszczednie ale to raczej z braku czasu np. od miesiaca mam do odbioru telefon komorkowy z serwisu na starowce i nie mam kiedy po niego podjechac ... parapety w 2m od 2 tygodni sa zaplacone i do odbioru ... itd, itp, etc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts