piotrulex 29.04.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 moge podeslac kilka plyt z nauka fotografowania wydanych przez "naszynal dzeografik" No to może ja bym poprosił o te płyty. W aparat już zainwestowałem, ale i tak używam tylko opcji auto. Na dzisiaj mógłby mieć tylko jeden przycisk. jak chcesz to przypomnij sie po weekendzie majowym na priv a jakos sie spotkamy czy wysle jaki masz aparat? - konkretnie model poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 panele pokonczone. zostaly listwy laczeniowe i przyscienne ale to zrobie sobie pozniej schody skonczone, domowilem jeszcze barierke aby dziecko nie spadlo - wyszlo bardzo ladnie choc bez tych podstopni to bede musial jeszcze sporo nagrzebac aby porownac i uzupelnic szpary kuchnia zaczela sie montowac - jutro maja konczyc - moze byc calkiem l;adna ja jeszcze szlifuje, czesc jeszcze do zagruntowania lazienka jeszcze nieczynna a w piatek impreza ... w dodatku jutro musze byc w biurze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 30.04.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jaki masz aparat? - konkretnie model poproszeOlympus SP-510UZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jaki masz aparat? - konkretnie model poproszeOlympus SP-510UZ no to troche tam juz mozna pokombinowac ale trzeba sie tego nauczyc ja teraz mam canon S5 http://www.canon.pl/produkt/kategoria,Aparaty_cyfrowe,pro,PowerShot_S5_IS,p,794.html i naprawde malo kiedy najdzie mnie ochota aby sie nim troche pobawic - wychodza wtedy naprawde ciekawe zdjecia, ktore idzie odroznic od pozostalych. najczesciej tez wciskam tylko migawke kupilismy go z blachych powodow: - ma spory zoom - bardzo szybko oraz cicho zoom pracuje - ma swietna stabilizacje nawet przy duzym zblizeniu - posiada obracany wizjer co sie przydaje przy robieniu zdjec w tlumie czy innych nietypowych sytuacjach - np. sobie kreci dobrej jakosci filmy ograniczone jedynie wielkoscia karty - jest na zwykle paluszki a nie dedykowane akumulatorki - w awaryjnych sytuacja mozna dokupic w kiosku - jest czarny czyli jak widac dobierany byl bez fachowych kryteriow a jedynie wzgledami uzytkowymi zaraz jade na budowe maja konczyc kuchnie a mi pozostalo sporo malowania i sprzatania oraz podlaczania kuchenki, lodowki, zlewozmywaka i takich tam trzeba chociaz drzwi do lazienki wstawic gdyz piatkowi goscie moga sie nieco krepowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 01.05.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Mam pytanie jak technologie ocieplania budynku wybraliscie ? Styropian czy welne i co zdecydowalo o wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 04.05.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 długi weekend, długi weekend i po długim weekendzie nie udało nam się przenocować od jutra od początku stolarz, do odebrania tapeta, drzwi ni ma na siłę moglibyśmy się wprpwadzać ale ... chyba jest to mocno na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 04.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 No w końcu znalazł się ktoś, bo chyba wszyscy opuścili to forum i pojechali. Haaalooo trzeba wracać, jutro poniedziałek Majcia, no bo ja już chciałam do Ciebie jutro dryndać i pytać o wrażenia z nocowania. No, ale uprzedziłaś mnie. My wróciliśmy o 20:00 znad morza, byliśmy w Kołobrzegu. Super wypoczęci, akumulatorki zostały naładowane. Jutro wracamy do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 ja już wróciłam Nie mogłam dziś dobudzić cóki - przestawiła się na późniejsze chodzenie spać i późniejsze wstawanie. A tu pobudka przed 6....siatka założona, plac zabaw "się buduje". A w piątek odwiedziła nas Natalia z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.05.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 u nas w ostatni piatek zaliczono opoznione urodziny corki polaczone z mala rodzinna parapetowka na prawie 20-cia osob. jak tak patrzylem na zajete miejsca w sumie niewielkim 35 metrowym salonie to mysle ze spokojnie i wygodnie szlo by tam z 40 posadzic wszystko "prawie" dziala i na przyszly weekend planujemy przeprowadzke na razie przeprowadzilismy szkło + procenty a bylo tego baaaaardzo duzo gdyz duzo kupujemy (podczas zagranicznych wyjazdow, np. ze slynnego z trunkow San Marino) a niewiele pijemy nie mamy jeszcze klamek, baterii w zlewozmywaku, gotowego na cacy prysznica, odplywu w umywalce, na i schodow + balustrad na tarasie. nie ma tez zjazdu do garazu, plotu od frontu i bramy a to koniecznie chcemy miec i to w miare szybko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.05.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 No w końcu znalazł się ktoś, bo chyba wszyscy opuścili to forum i pojechali. Haaalooo trzeba wracać, jutro poniedziałek Majcia, no bo ja już chciałam do Ciebie jutro dryndać i pytać o wrażenia z nocowania. No, ale uprzedziłaś mnie. My wróciliśmy o 20:00 znad morza, byliśmy w Kołobrzegu. Super wypoczęci, akumulatorki zostały naładowane. Jutro wracamy do rzeczywistości. eee szkoda gadać strasznie się napaliliśmy na to nocowanie, ale dziwiąty miesiąc to czas nieprzewidywalny no i tyle. Za to pojechaliśmy do Biskupina powoli zaczynamy zwozic graty - tak żeby nie robic pustych przebiegówo Agnieszka a napisz coś więcej o tym placu skąd i co i jak Piotr kiedy wstawiali Wam drzwi? - bez problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.05.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Piotr kiedy wstawiali Wam drzwi? - bez problemów? jesli wewnetrzne to wstawialismy sobie sami 1-go maja od rana. jest to bardzo prosta czynnosc chos oscieznice pol-skone jak sie okazalo nie byly na proste i trzeba bylo je rozpierac i podpierac co by piony chwycily - moze w voxie jakos dziwnie staly i sie wygiely. jest to naprawde bardzo prosta czynnosc do ktorej wystarczy poziomica, kilka krotkich desek - rozpirek, klinow, pianka montazowa i wkretak. najlepiej rowniez w 2 osoby choc niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.05.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ola, plac zabaw robimy sami. Kupiony (2 bujaczki, domek i zjeżdżalnia) to koszt ok. 1400-1500 zł. Materiał na plac zabaw kupiliśmy. Cały koszt jakieś 700 zł. Po zrobieniu zapraszam na rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 05.05.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Piotr kiedy wstawiali Wam drzwi? - bez problemów? jesli wewnetrzne to wstawialismy sobie sami 1-go maja od rana. jest to bardzo prosta czynnosc chos oscieznice pol-skone jak sie okazalo nie byly na proste i trzeba bylo je rozpierac i podpierac co by piony chwycily - moze w voxie jakos dziwnie staly i sie wygiely. jest to naprawde bardzo prosta czynnosc do ktorej wystarczy poziomica, kilka krotkich desek - rozpirek, klinow, pianka montazowa i wkretak. najlepiej rowniez w 2 osoby choc niekoniecznie aaa bo mi się ubzdurało że wew masz z Białej?! agnieszkakusi Ola, plac zabaw robimy sami. Kupiony (2 bujaczki, domek i zjeżdżalnia) to koszt ok. 1400-1500 zł. Materiał na plac zabaw kupiliśmy. Cały koszt jakieś 700 zł. Po zrobieniu zapraszam na rekonesans wklej jakieś fotki bardzo chętnie będę się wpraszać na rekonesans, ale to już po rozsypce, teraz to juz nie bardzo daję rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Potem moja droga Olu to Ty się nigdzie nie wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 05.05.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 JEST POZWOLENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 wkleję fotki, wkleję...na razie zawieźlismy deski do stolarza, żeby je scheblował (tak to się pisze? ) Acha, jeszcze jedno...nie polecam pana od siatek (producenta) z ulicy Chełmińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 aaa bo mi się ubzdurało że wew masz z Białej?! zewnetrzne z bialej jak zamawialem to gosc nie mial jeszcze w ofercie pol-skone a ich drzwi nam sie spodobaly no i nie byly specjalnie drogie wewnetrzne w vox na bema - taniej nigdzie nie znalazlem a i obsluga sympatyczna oraz ugodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 06.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 JEST POZWOLENIE no to gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz do budowy przystąp!!! agnieszkakusi wkleję fotki, wkleję...na razie zawieźlismy deski do stolarza, żeby je scheblował (tak to się pisze? ) Acha, jeszcze jedno...nie polecam pana od siatek (producenta) z ulicy Chełmińskiej wklejaj wklejaj!!! a co pan nabroił? mioch drzwi nie ma i już chyba nie będzie!@#$@$%%^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 zamówiliśmy 50 metrów siatki, dostaliśmy 48...miało być 5 rolek po 10 metrów. W każdej brakowało 30-40 cm...sprzedał nam za mało drutu...niestety zakładaliśmy siatkę w długi weekend więc nie mogłam do niego jechać i zrównać go z ziemią. Wczoraj rozmawiałam ze znajomym z pracy, który u niego tez brał słupki i siatkę. Podobno słupki są beznadziejnie pomalowane. Przy najmniejszym otarciu schodzi cała farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 JEST POZWOLENIE No to gratulacje. Długo czekałeś? Jakie dalsze plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts