Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

Natalia, kanapę kupimy jak przyjdzie Piotra ubezpieczenie - resort jeszcze nie zapłacił. Poza tym kanapa potrzebna na okres jesienno-zimowy, a na wiosenno- letni rowerki :D

Piotrulex, sorry, ale wydać 2 tyś na jeden rower to dla mnie przegięcie.Nie jestem krezusem.

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

..........

Piotrulex, sorry, ale wydać 2 tyś na jeden rower to dla mnie przegięcie.Nie jestem krezusem.

dla mnie tez - nia napisalem ile dalem za swoj rower tylko napisalem ze nowy taki wart byl w sklepie kolo 3 kola

krezusem tez nie jestem :wink:

co do kanapy to kiedys nam w oko wpadl ten sprzedawca i moze niebawem cos pomyslimy w tej kwestii

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3575098&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&all=1

nam sie widzi jakis wielki naroznik lub nawet U z jasnej naturalnej skory i najlepiej z funkcja spania - ceny u niego sa wrecz zabawnie i zastanawiajaco niskie - no chyba ze to tyle kosztuje a ja mqm zke rozeznanie :o

żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją.

do Poznania jest ze 160km i we wtorek jechalem niecale 2 godziny

nie jest to chyba wielka niedogodnosc aby kupic cos taniej?

no chyba ze roznica w cenie niewielka to rozumiem - ciekawe ile taka by w AMC kosztowala :o - mysle ze co namniej 2x wiecej :wink:

z poznania jeszcze transport to jakies 150-200 zeta

ja tez zanim kupie wiekszosc przez net najpierw to testuje i czesto odbieram osobiscie od zakopanego do wladyslawowa :wink:

żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją.

Ja poszukam sklepów, które sprzedają takie kanapy i zobaczę na żywo i wtedy zdecyduję, czy kupować na Allegro :D

te z allegro tez mozna probowac, mysle ze np. do poznania to warto podskoczyc, zrobic zakupy w Ikei, przespacerowac sie po miescie, poprobowac i kupic kanape a pozniej isc na impreze do Terytorium :wink: o ile dobrze pamietam :roll:

opcja Natalii jest do przyjęcia.

nie jestem jakims wielkim internata ale skoro kupuje pralke przez ceneo i obawiajac sie jade ja odebrac osobiscie a adres okazuje sie magazynem centralnym warszawskiego avansa to czego przepraszam mam sie obawiac?

niczego a kilka stow w kieszeni

mikrofale kupilem za 400 z jakas zlotowka, w rtv euro agd kosztuje 499

troche by mi bylo przykro jakbym kupil wielki naroznik za minimum 3 kola kiedy moge go miec powiedzmy za 2

nie lepiej tego tysiaka dac np. na sos wioski dzieciece gdzie co roku przekazujemy swoj 1%?

Piotrulex, to nie jest tak, że nic nie kupuję w necie. Kanapa jednak jest zbyt ważna pod względem wygody, żeby nie przetestować jej osobiście. Sprzęt też mieliśmy kupić w necie. Jednak, tak jak kiedyś pisałam, poszliśmy do Domaru i tam po rozmowie z kierownikiem dostaliśmy ceny takie jak w necie. Nie opłacało się więc. Poza tym czy sklep w necie przyjąłby mi spowrotem okap pół roku po zakupie? :roll:

Piotrulex, to nie jest tak, że nic nie kupuję w necie. Kanapa jednak jest zbyt ważna pod względem wygody, żeby nie przetestować jej osobiście. Sprzęt też mieliśmy kupić w necie. Jednak, tak jak kiedyś pisałam, poszliśmy do Domaru i tam po rozmowie z kierownikiem dostaliśmy ceny takie jak w necie. Nie opłacało się więc. Poza tym czy sklep w necie przyjąłby mi spowrotem okap pół roku po zakupie? :roll:

tak jak pisalem jesli kanape kupie w necie to i tak najpierw przetestuje ja osobiscie - nie ma innej opcji

domar tez ma sklep internetowy tak jak zreszta wiekszosci znanych Wam innych marek (mediaexpert, avans, rtv euro agd)

ja do niczego nie namawiam i nie lobbuje

dalem przyklad z kanapami do przemyslenia gdyz 2 kola za takie wielkie U ze skory to dla mnie pewnie nieco ponad polowa ceny

dziele sie swoim zdaniem i tak kazdy zrobi jak zechce

ja pojade, wyprubuje i kupie za 2 kola

Ty mozesz jechac do AMC, wyprubowac i kupic za 3 kola

nie ma to dla mnie znaczenia na co wydajesz kase jednak czuje sie w obowiazku podzielic moimi przemysleniami - napisalem, dzizkuje za uwage, zmieniam temat

ladna pogoda, co?

w sam raz na przeprowdzke

mam zmiane godziny z 9.00 na 8.00 czyli jeszcze szybciej

za 3656zł - jedyne co wpadlo mi w oko

jak na promocje to i tak troche za duzo na nasze limity wyposazeniow

To firma, która większość produkcji wysyła na eksport i korzysta z surowców wysokiej jakości. Poza tym jakość wykonania jest trochę inna niż tych z Allegro :wink:

aaaaaaaaaaa

to jednak ogladalas osobiscie te z allegro :D

ja pomimo zainteresowania bezposredniego jeszcze nie :D

opowiadaj, co maja gorsze, ale tak w miare dokladnie abym wiedzial co mnie czeka i na co zwrocic uwage :D

jak to latwo jest pisac co lepsze a co gorsze a na miejscu zobaczyc ze to co na allegro tansze o kilkadziesiat % od tego co w sklepie jest wlasnie na zapleczu tego drozszego sklepu :o a sprzedawcy zgodnie z polityka firmy mowia ze to calkiem inna firma

pisalem wczesniej o odbieranym wczoraj sprzecie z elektrobox.pl w miejscowosci baniocha co tak naprawde okazalo sie magazynem avans. w sklepie od frontu miesli to samo tylko "nieco" drozsze :wink: