agnieszkakusi 09.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Natalia, kanapę kupimy jak przyjdzie Piotra ubezpieczenie - resort jeszcze nie zapłacił. Poza tym kanapa potrzebna na okres jesienno-zimowy, a na wiosenno- letni rowerki Piotrulex, sorry, ale wydać 2 tyś na jeden rower to dla mnie przegięcie.Nie jestem krezusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 .......... Piotrulex, sorry, ale wydać 2 tyś na jeden rower to dla mnie przegięcie.Nie jestem krezusem. dla mnie tez - nia napisalem ile dalem za swoj rower tylko napisalem ze nowy taki wart byl w sklepie kolo 3 kola krezusem tez nie jestem co do kanapy to kiedys nam w oko wpadl ten sprzedawca i moze niebawem cos pomyslimy w tej kwestii http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3575098&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&all=1 nam sie widzi jakis wielki naroznik lub nawet U z jasnej naturalnej skory i najlepiej z funkcja spania - ceny u niego sa wrecz zabawnie i zastanawiajaco niskie - no chyba ze to tyle kosztuje a ja mqm zke rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.05.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 co do kanapy to kiedys nam w oko wpadl ten sprzedawca i moze niebawem cos pomyslimy w tej kwestii http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3575098&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=&all=1 Mi wpadł w oko ten: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=5595315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją. do Poznania jest ze 160km i we wtorek jechalem niecale 2 godziny nie jest to chyba wielka niedogodnosc aby kupic cos taniej? no chyba ze roznica w cenie niewielka to rozumiem - ciekawe ile taka by w AMC kosztowala - mysle ze co namniej 2x wiecej z poznania jeszcze transport to jakies 150-200 zeta ja tez zanim kupie wiekszosc przez net najpierw to testuje i czesto odbieram osobiscie od zakopanego do wladyslawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.05.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją. Ja poszukam sklepów, które sprzedają takie kanapy i zobaczę na żywo i wtedy zdecyduję, czy kupować na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 żeby kupić kanapę muszę na niej usiąść i ją wypróbować. Dlatego nie ma mowy o kupowaniu w necie. Mamy juz upatrzoną w Galerii AMC,tam gdzie Magda kupowała swoją. Ja poszukam sklepów, które sprzedają takie kanapy i zobaczę na żywo i wtedy zdecyduję, czy kupować na Allegro te z allegro tez mozna probowac, mysle ze np. do poznania to warto podskoczyc, zrobic zakupy w Ikei, przespacerowac sie po miescie, poprobowac i kupic kanape a pozniej isc na impreze do Terytorium o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 opcja Natalii jest do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 opcja Natalii jest do przyjęcia. nie jestem jakims wielkim internata ale skoro kupuje pralke przez ceneo i obawiajac sie jade ja odebrac osobiscie a adres okazuje sie magazynem centralnym warszawskiego avansa to czego przepraszam mam sie obawiac? niczego a kilka stow w kieszeni mikrofale kupilem za 400 z jakas zlotowka, w rtv euro agd kosztuje 499 troche by mi bylo przykro jakbym kupil wielki naroznik za minimum 3 kola kiedy moge go miec powiedzmy za 2 nie lepiej tego tysiaka dac np. na sos wioski dzieciece gdzie co roku przekazujemy swoj 1%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Piotrulex, to nie jest tak, że nic nie kupuję w necie. Kanapa jednak jest zbyt ważna pod względem wygody, żeby nie przetestować jej osobiście. Sprzęt też mieliśmy kupić w necie. Jednak, tak jak kiedyś pisałam, poszliśmy do Domaru i tam po rozmowie z kierownikiem dostaliśmy ceny takie jak w necie. Nie opłacało się więc. Poza tym czy sklep w necie przyjąłby mi spowrotem okap pół roku po zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.05.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To ja jeszcze o kanapach z salonu w Chełmnie, można wybrać coś na wyprzedaży:http://www.adriana.com.pl/produkty.aspx?type=5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Piotrulex, to nie jest tak, że nic nie kupuję w necie. Kanapa jednak jest zbyt ważna pod względem wygody, żeby nie przetestować jej osobiście. Sprzęt też mieliśmy kupić w necie. Jednak, tak jak kiedyś pisałam, poszliśmy do Domaru i tam po rozmowie z kierownikiem dostaliśmy ceny takie jak w necie. Nie opłacało się więc. Poza tym czy sklep w necie przyjąłby mi spowrotem okap pół roku po zakupie? tak jak pisalem jesli kanape kupie w necie to i tak najpierw przetestuje ja osobiscie - nie ma innej opcji domar tez ma sklep internetowy tak jak zreszta wiekszosci znanych Wam innych marek (mediaexpert, avans, rtv euro agd) ja do niczego nie namawiam i nie lobbuje dalem przyklad z kanapami do przemyslenia gdyz 2 kola za takie wielkie U ze skory to dla mnie pewnie nieco ponad polowa ceny dziele sie swoim zdaniem i tak kazdy zrobi jak zechce ja pojade, wyprubuje i kupie za 2 kola Ty mozesz jechac do AMC, wyprubowac i kupic za 3 kola nie ma to dla mnie znaczenia na co wydajesz kase jednak czuje sie w obowiazku podzielic moimi przemysleniami - napisalem, dzizkuje za uwage, zmieniam temat ladna pogoda, co? w sam raz na przeprowdzke mam zmiane godziny z 9.00 na 8.00 czyli jeszcze szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 To ja jeszcze o kanapach z salonu w Chełmnie, można wybrać coś na wyprzedaży: http://www.adriana.com.pl/produkty.aspx?type=5 http://www.adriana.com.pl/Produkt.aspx?ID=2203 za 3656zł - jedyne co wpadlo mi w oko jak na promocje to i tak troche za duzo na nasze limity wyposazeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.05.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 za 3656zł - jedyne co wpadlo mi w oko jak na promocje to i tak troche za duzo na nasze limity wyposazeniow To firma, która większość produkcji wysyła na eksport i korzysta z surowców wysokiej jakości. Poza tym jakość wykonania jest trochę inna niż tych z Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.05.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Co nie znaczy, że zamierzam kupić ich kanapę, ponieważ też raczej wolę wydać ok. 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.05.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 za 3656zł - jedyne co wpadlo mi w oko jak na promocje to i tak troche za duzo na nasze limity wyposazeniow To firma, która większość produkcji wysyła na eksport i korzysta z surowców wysokiej jakości. Poza tym jakość wykonania jest trochę inna niż tych z Allegro aaaaaaaaaaa to jednak ogladalas osobiscie te z allegro ja pomimo zainteresowania bezposredniego jeszcze nie opowiadaj, co maja gorsze, ale tak w miare dokladnie abym wiedzial co mnie czeka i na co zwrocic uwage jak to latwo jest pisac co lepsze a co gorsze a na miejscu zobaczyc ze to co na allegro tansze o kilkadziesiat % od tego co w sklepie jest wlasnie na zapleczu tego drozszego sklepu a sprzedawcy zgodnie z polityka firmy mowia ze to calkiem inna firma pisalem wczesniej o odbieranym wczoraj sprzecie z elektrobox.pl w miejscowosci baniocha co tak naprawde okazalo sie magazynem avans. w sklepie od frontu miesli to samo tylko "nieco" drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.05.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Nie oglądałam osobiście, ale przez parę lat pracowałam w branży meblarskiej i trochę wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.05.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 opowiadaj, co maja gorsze, ale tak w miare dokladnie abym wiedzial co mnie czeka i na co zwrocic uwage Przede wszystkim łatwo poznać wyrób lepszej jakości od gorszego po szyciach i łączeniach elementów - w tych niemarkowych krzywe, nieestetyczne, słabo ukryte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 10.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Mam pytanie: gdzie w Toruniu lub okolicy znajde szkolke sadzonek. Chce kupic pare brzozek do posadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 10.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 grębocin, jak jedziesz od strony Torunia to po prawej stronie. jakiś kilometr za światłami;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts