piotrulex 19.05.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a my mieszkamy i codziennie zamiast kolo 22 chodzimy spoac kolo polnocy gdyz tyle jest do zrobienia mamy chyba za ktorka rurke od odpowietrznie kanalizacji i troche smierdzi z wentylacji w dolnej lazience i kotlowni w piwnicy. gorna lazienka OK pozdro z opoznionego pociagu SAN z okolic Warszawy - szybciej ze stolicy niz autem przez zwezki przed Toruniem - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 19.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 mamy chyba za ktorka rurke od odpowietrznie kanalizacji i troche smierdzi z wentylacji w dolnej lazience i kotlowni w piwnicy. gorna lazienka OK a jak masz zakończone odpowietrzenie - wprowadzone w komin wentylacyjny, czy oddzielnym kominkiem ponad dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 19.05.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 mamy chyba za ktorka rurke od odpowietrznie kanalizacji i troche smierdzi z wentylacji w dolnej lazience i kotlowni w piwnicy. gorna lazienka OK a jak masz zakończone odpowietrzenie - wprowadzone w komin wentylacyjny, czy oddzielnym kominkiem ponad dach? wychodzi z komina wiec chyba jakims kanalem i jakis kawalek nad kominem sie konczy a na koncu taki "grzybek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
puenta 19.05.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 W jakim miejscu tom212 masz działkę? My - jak się jedzie z Torunia, skręcamy w prawo gdzie jest tablica na Zamek Bierzgłowski, potem w lewo przed mostkiem, a Ty? Na jakim etapie jesteś budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 19.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dziewczyny dzięki za gratulacje. Nawet nie wiecie jak ja się cieszę Mam nadzieje, że Wam dziewczyny Natalia i Maya pójdzie łatwiej niż nam Dzisiaj zrobiliśmy mały objazd po hurtowniach. Kupiliśmy płytki do łazienek. Na dół Bambus z Paradyża, a do góry Alabastrino Tubądzin. No i wstępnie zamówiliśmy parkiet do salonu. Boszeee ile to wszystko kosztuje, oczopląsu dostaję na widok tych cen no trzymaj za nas kciuki trzymaj może to pomoże No to pięknie że się u Was ruszyło, alabastrino się spodobało? i super!!! Witam w klubie uświadomionych - przeżywałam dokładnie to samo hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.05.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 jestem tak wściekła, że aż w nocy nie mogłam spać. Wczoraj się dowiedziałam, że ludzie, którzy kupili działkę po drugiej stronie ulicy chcą wyciąć las Zaczynam wojnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.05.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Ale jak to możliwe? To ten las to jest prywatny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.05.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ta częśc za stodołą babci. Ten las tworzy całość z lasem państwowym. Zastanawiam się co zrobić, żeby to oprotestować. Własnie sprawdziłam na stronach Lubicza plan zagospodarowania przestrzennego i tam jest budownictwo jednorodzinne...ale czy oni ot tak sobie mogą wyciąć las? Podobno chcą wyciąć i tą częśc na stodołą podzielić i sprzedać jako działkę budowlaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 20.05.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 SZUKAM: - osoby lub firmy, ktora polozy (a moze i sprzeda, przywiezie) kostke brukowa. jakas tam zwykla betonowa, okolo 30 metrow kwadratowych. zjazd do garazu i pewnie kawalek chodnika. jak macie jakies sprawdzone namiary lyb aktualne ceny to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 20.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 W jakim miejscu tom212 masz działkę? My - jak się jedzie z Torunia, skręcamy w prawo gdzie jest tablica na Zamek Bierzgłowski, potem w lewo przed mostkiem, a Ty? Na jakim etapie jesteś budowy? Sąsiedzie! Coś mi pachnie że jesteś Sąsiadem pełną gębą Do mnie - skręt na Zamek Bierzgłowski, potem w lewo w szlakówkę zwaną szumnie ulicą Leśną i.... ostatni dom po lewej stronie. Stan - za miesiąc wprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 20.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Poratujcie mnie proszę Skąd braliście piasek do zasypywania fundamentów i za ile? Ja mam ofertę piasku za 650PLN za wywrotkę 25t z transportem lub 400PLN za pospółkę za taką samą wywrotkę. Budynek mam podniesiony o 50cm wiec będę musiał sporo zasypywać fundamentów wewnątrz - wydać 10tys.PLN na piasek - trochę boli Może ktoś poleci coś korzystniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 20.05.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja polecę piaskownie w młyńcu, tylko nie ta po prawej stronie tylko po lewej:) nie pamiętam ile dokładnie kosztowało ale wiem, że tam było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ja polecę piaskownie w młyńcu, tylko nie ta po prawej stronie tylko po lewej:) nie pamiętam ile dokładnie kosztowało ale wiem, że tam było najtaniej Ja też brałam z Młyńca, a na grupie bydg-tor napisałam też jakie rozwiązanie zastosowaliśmy, aby zmniejszyć ilość potrzebnego piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13hp 21.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Poratujcie mnie proszę Skąd braliście piasek do zasypywania fundamentów i za ile? Może ktoś poleci coś korzystniejszego sprawdź 0 604 380 976, żwir był wdobrej cenie to może i piach będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 21.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No to ja też może wkleję obrazki z moich ostatnich prac. Trawnik i płot:http://img241.imageshack.us/img241/6960/pot3ee4.pnghttp://img329.imageshack.us/img329/9692/pot1sp1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.05.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No nad tym trawnikiem to musiałeś się trochę napracować - parę metrów ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 21.05.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Prace były zmechanizowane. Ręcznie tylko siałem trawę i nawóz.Ilość trawy i częstotliwość koszenia to masakra ale lepsze to niż beton, kora lub chwastowy busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.05.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 No to ja też może wkleję obrazki z moich ostatnich prac. Trawnik i płot: super ile kosztuja te betonowe elementy do plotu i napisz prosze cos wiecej o tym mysle nawet o czyms takim od frontu jako powiedzmy tymczasowe rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 21.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Od frontu mam tak samo. Zrobię zdjęcie jak będzie brama. Koszt betonu to około 50PLN za dwumetrowe przęsło (podstawa słupa i płyta o wysokości 50cm, wkopana do połowy w ziemię aby pies miał trochę trudności). Kupowałem w betoniarni przy lotnisku. Słupki mocowałem na stalowych stopach (około 10PLN/sztukę) ale można wymyśleć coś innego. Są też w tej samej cenie płyty 2,5x0,3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 21.05.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 nastka79 odnośnie tego zmniejszenia ilości piasku - wyślesz link do konkretnej strony, bo teraz przeglądać 166 stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts