Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

Niestety ja garazu nie widzialam i nie zobacze nic do sierpnia. Potem bede na miejscu tzn.w Toruniu.

Czekamy na pozwolenie i szukamy pomocnika na budowe.

Dzialka jest urokliwa ale nas sporo kosztowala-jednak jak ja zobaczylismy wiedzielismy, ze znalezlismy nasze miejsce. Chlopcy juz sie "pluskali" w strumyczku.

Agnieszka, bedziesz mogla mi meldowac co sie u nas dzieje :wink:

Zdrowka zycze!!!

Pozdrawiam

Renata

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

Ale czemu nie macie tych listew uszczelniających do podbitki zamontowanych? Moi rodzice też mieli niedokończoną elewację, ale listwy mieli założone, a do dokańczania, które odbywa się teraz, zostały po prostu zdemontowane, zresztą zdemontowana została cała podbitka i założą ją od nowa po skończeniu elewacji.

Ja się mogę pochwalić, ale tylko tym, że zamówiliśmy :) stalowe drzwi zewnętrzne KMT z przeszkleniem.

U nas płytki w kotłowni i garażu położone. Dzisiaj pomieszczenie gospodarcze na tapecie. W przyszłym tygodniu zaczynamy łazienkę dolną. Już się doczekać nie mogę efektu końcowego :)

Ja się mogę pochwalić, ale tylko tym, że zamówiliśmy :) stalowe drzwi zewnętrzne KMT z przeszkleniem.

U nas płytki w kotłowni i garażu położone. Dzisiaj pomieszczenie gospodarcze na tapecie. W przyszłym tygodniu zaczynamy łazienkę dolną. Już się doczekać nie mogę efektu końcowego :)

My też wybraliśmy KMT, ale jeszcze nie zamawialiśmy. Też chcemy te z przeszkleniem :wink:

Czy ktoś ma lub słyszał może jakieś opinie o drzwiach zewnętrznych drewnianych firmy DALLAS ?

- lub ewentualnie pochwalcie się jakich firm macie drzwi zewnętrzne, i czy drewniane czy stalowe ?

jaki wzor Ci sie podoba gdyz nie daj Boze bedziecie miec takie same jak my :wink:

nasze byly tanie i bardzo nam sie podobaja - jest jakas naklejka dallas - dawaj fote to Ci powiem