renata3 04.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Niestety ja garazu nie widzialam i nie zobacze nic do sierpnia. Potem bede na miejscu tzn.w Toruniu. Czekamy na pozwolenie i szukamy pomocnika na budowe. Dzialka jest urokliwa ale nas sporo kosztowala-jednak jak ja zobaczylismy wiedzielismy, ze znalezlismy nasze miejsce. Chlopcy juz sie "pluskali" w strumyczku. Agnieszka, bedziesz mogla mi meldowac co sie u nas dzieje Zdrowka zycze!!! Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ok, zabawię się w "donosiciela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wczoraj mialem w planie zrobic zakupy w Ikea Wroclaw. jak dojechalem bylem tak zmachany korkami i spozniony, ze zjadlem 3 mini hot-dogi, wypilem 2 pepsi i pojechalem dalej zona jeszcze mi nie wybaczyla beda stawiac w Lodzi Ikea wiec bedzie blizej niz do Gdanska, Warszawy czy Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 u nas wczoraj byli strażacy i wynieśli z poddasza niewielkie gniazdo szerszeni. Dziś oficjalne oddanie huśtawki Pozastało przymocowanie zjeżdżalni i zamontowanie schodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Mieliście szerszenie ? A mówiłaś tylko o osach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 najprawdopodobniej były to małe szerszenie, bo osa koło szerszenia się nie uchowa, a więcej widzieliśmy dużych okazów. Po całej akcji wieczorem widzielismy "maluchy" prbujące wlecieć pod podbitkę, ale chyba smród tego środka je odstraszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ale czemu nie macie tych listew uszczelniających do podbitki zamontowanych? Moi rodzice też mieli niedokończoną elewację, ale listwy mieli założone, a do dokańczania, które odbywa się teraz, zostały po prostu zdemontowane, zresztą zdemontowana została cała podbitka i założą ją od nowa po skończeniu elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 one nie wchodzą pod podbitką tylko nad wejściem do domu jest taka zabudowana belka - wchodzą tamtędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ale jakoś to uszczelniliście? Bo za rok może być to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 05.06.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Czy ktoś ma lub słyszał może jakieś opinie o drzwiach zewnętrznych drewnianych firmy DALLAS ? - lub ewentualnie pochwalcie się jakich firm macie drzwi zewnętrzne, i czy drewniane czy stalowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 05.06.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja się mogę pochwalić, ale tylko tym, że zamówiliśmy stalowe drzwi zewnętrzne KMT z przeszkleniem. U nas płytki w kotłowni i garażu położone. Dzisiaj pomieszczenie gospodarcze na tapecie. W przyszłym tygodniu zaczynamy łazienkę dolną. Już się doczekać nie mogę efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja się mogę pochwalić, ale tylko tym, że zamówiliśmy stalowe drzwi zewnętrzne KMT z przeszkleniem. U nas płytki w kotłowni i garażu położone. Dzisiaj pomieszczenie gospodarcze na tapecie. W przyszłym tygodniu zaczynamy łazienkę dolną. Już się doczekać nie mogę efektu końcowego My też wybraliśmy KMT, ale jeszcze nie zamawialiśmy. Też chcemy te z przeszkleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 05.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jest! Jest! Jest! Po 10 dniach oczekiwania - Pozwolenie na Budowe!!!! PozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.06.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No to tylko pogratulować i brać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.06.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Czy ktoś ma lub słyszał może jakieś opinie o drzwiach zewnętrznych drewnianych firmy DALLAS ? - lub ewentualnie pochwalcie się jakich firm macie drzwi zewnętrzne, i czy drewniane czy stalowe ? jaki wzor Ci sie podoba gdyz nie daj Boze bedziecie miec takie same jak my nasze byly tanie i bardzo nam sie podobaja - jest jakas naklejka dallas - dawaj fote to Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.06.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a my wczoraj powiesiliśmy huśtawki i mała całe popołudnie z nich nie schodziła Przyjechała do nas Madzialenka z synkami i trochę z Antosiem powariowali Wie ktoś co słychać u Oli/Mayi? Już PO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 06.06.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hehe i u mnie KMT..nie daj Bóg wszyscy będziemy mieć takie same;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A czym się przejmujecie, gdybyśmy mieli domy koło siebie, to może byłoby się czym martwić, ale tak to chyba nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Zresztą stosunek jakości do ceny jest w nich odpowiedni, więc wcale się nie dziwię, że wielu je wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.06.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Wie ktoś co słychać u Oli/Mayi? Już PO? Ostatnią wiadomość od Oli mam z 31 maja, wtedy jeszcze nie była "po". Mówiła, że mieszka się fajnie, ale w nocy nie może się przyzwyczaić Muszę tam do niej zajechać jak będzie chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts