Ola i Krzysiek 06.06.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 No to nastąpiła zmiana Właśnie dostałam wiadomość od Oli-May. Wczoraj wieczorem urodził się potomek. Dostał 10 pkt, waży 3400 Dla Oli i Rafała wieeelkie gratulacje, niech się Młody dobrze chowa http://img152.imageshack.us/img152/8462/10lm9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.06.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Przyłączam się do Oli z życzeniami dla Oli-Mai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 06.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nawet ciekawie by to wyglądało, wjezdzasz w uliczkę a tam wszyscy mają te same drzwi, niemiecki porządek My chcemy kupić wzór DWZ 17 lub 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Gratulacje!!!http://www.twojekwiaty.pl/photo/s_612.jpgNiech się zdrowo chowahttp://www.kobieta.pl/typo3temp/pics/4961c75258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nawet ciekawie by to wyglądało, wjezdzasz w uliczkę a tam wszyscy mają te same drzwi, niemiecki porządek My chcemy kupić wzór DWZ 17 lub 23 http://www.derpal.com.pl/ tak mi sie wydaje lecz symbolu chyba nie widze ... moze to nie to ... identycznych jak moze zreszta tez nie widze ... o, to chyba to: http://www.dallas.roni.pl/ my mamy inne szukalismy takich co maja duzo przeszklen od dolu do gory i tylko jedne nam wpadly w oko - troche firm odwiedzilismy zakrecilem sie kto w koncu produkuje te drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 06.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nawet ciekawie by to wyglądało, wjezdzasz w uliczkę a tam wszyscy mają te same drzwi, niemiecki porządek My chcemy kupić wzór DWZ 17 lub 23 Wlasnie tak jest na naszej ulicy w Niemczech - prawie kazdy ma takie same drzwi Tylko my sie wyrozniamy Do tego domy sa prawie identyczne - roznia sie kolorami. Nawet fajnie to wyglada. Co ciekawsze - miasto pozwala tylko na czerwone dachy, prawie wszystkie domy to 2-spadziste. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 06.06.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A mlodym rodzicom - Gratulacje!!!!Niech sie zdrowo chowa!!!!!!!!!! Renata z rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 zaczynamy nowy tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.06.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.06.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No niestety, czas płynie nieubłaganie. Kasa nam się kończy, dziś jesteśmy umówieni w banku na rozmowę o zwiększeniu kwoty kredytu, bo ze sprzedażą mieszkania nam nie idzie . W dodatku zapomniałam w sobotę zapłacić drugą ratę składki OC/AC i dziś muszę pędzić zaraz po pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 my kasy jeszcze mamy - nieco zostalo. Trzeba zrobic plot od frontu i jakiejs kostki troche polozyc lecz nie ma koncepcji i nikomu nie chce sie nad tym troche pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no niestety...kasa...to największy problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no niestety...kasa...to największy problem.... no, zawsze mamy problem na co wydac jak wpadnie cos wiecej niz zwykle czyli faktycznie kasa to problemowy temat nam troche kasiory zostalo i jest problem na co wydac wiec nie wydajemy bo nic jeszcze nie wymyslelismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Piotr, Od nadmiaru kasy głowa raczej nie boli a Ty raczej masz problem z brakiem koncepcji i tego bym się trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ze sprzedażą mieszkania nam nie idzie Zaczęliście sprzedawać mieszkanie? Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Piotr, Od nadmiaru kasy głowa raczej nie boli a Ty raczej masz problem z brakiem koncepcji i tego bym się trzymała zgadza sie dokladnie tak jest chalupa wubudowana, idzie mieszkac, firsy troche zostalo za duzo aby przepic, za malo aby kolejny dom wybudowac potrzeb troche jest ale kuzia nie ma komu pomyslec chocby nad tym jaki plot chcemy miec moja zona nie zarabia za wiele i o kasie czesto mowi, chciala by wiecej ja zarabiam czasami pare razy wiecej niz ona i podejscie mam do kasy nieco inne. dla mnie nie jest to wazne. zaczynaja sie liczyc takie sprawy jak dobre samopoczucie w pracy, swoboda w strategii rozwoju czy podejmowaniu decyzji. to ze nikt nie zadaje za wiele pytan, ufa w moje decyzje nie zarabiam jednak na tyle duzo aby kasa i problem z jej nadmiarem sie pojawial w naszym zyciu kasa to kasa i nic wiecej. wazne aby starczylo a najwazniejszy jednak caly czas byl czlowiek i jego wnetrze im wiecej kasy tym mniej czlowieka ............ wiec trzeba znalezc ta inna dla kazdego granice i dokonac wyboru prywatnie jezdzimy 13-letnia astra i w zupelnosci nam starcza. nowego nie kupimy gdyz uwazamy to za ekonomicznie nieuzasadnione. kilkulatka tez na razie nie gdyz skoro ten co mamy swietnie sie sprawuje to po kie licho inne auto. natomiast starsze auto tez nie ale to chyba normalnie szczytem moich marzen jest taka fura: http://moto.allegro.pl/item373235948__jaguar_xj6_sport_stan_idealny_.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5263727 chyba nie jestem wymagajacy? to takie krotkie osobiste i nie w temacie wyznanie o podejsciu do pieniedzy nie daja szczescia a tylko pozwalaja wygodnie zyc szczesliwy jestem, wymagajacy nie za bardzo wiec o kasie nie gadam PS. tylko niech ktos nie pomysli ze jakims krezusem jestem skoncentrujmy sie nad tym ze nie jestesmy wymagajacy a za to bardzo szczesliwi i wyzwoleni wyzwoleni rowniez z problemu kasy, czy to nadmiaru, czy jej braku papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 ze sprzedażą mieszkania nam nie idzie Zaczęliście sprzedawać mieszkanie? Kiedy? Jakieś 3 tygodnie temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 I jak zainteresowanie? A Ci sąsiedzi co mówiłaś kiedyś, że będą chcieli kupić to już nie chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ale to nie moje mieszkanie tylko teściów. Na moje to sąsiedzi chętni by byli, tylko chyba krucho u nich z gotówką. Ale na razie sprzedajemy mieszkanie teściów. Po sprzedaży ich mieszkania lub po wykonaniu tynków w domu zaraz zabieramy się za nasze.Zainteresowanie duże, ale tylko z Biur Nieruchomości. Konkretnych klientów jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 09.06.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jakieś 3 tygodnie temu... cos jest tyle warte ile ktos jest w stanie za to zaplacic wiec - za duzo chcecie dostac lub - w nieprawidlowy sposob klientow szukacie lub - pierwsze i drugie Niestety najczesciej to wlasnie ten ostatni powod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts