Ola i Krzysiek 09.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 A jak we właściwy sposób znaleźć Klientów? Mamy możliwości typu: biuro nieruchomości, ogłoszenia w gazecie i w necie, możesz też rozwiesić ogłoszenia w Spółdzielniach na tablicy ogłoszeń. Ewentualnie informacja wsród znajomych na zasadzie "podaj dalej". Z pomponami na Szeroką chyba nie wchodzi w grę?! My z wszystkiego skorzystaliśmy (prócz pomponów ), efekt końcowy zadowalający, bo zostało SPRZEDANE, ale męczące to było... Nigdy więcej! Na szczęście wiecej mieszkań na zbyciu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.06.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No coś może się ruszy - na jutro znowu umówieni oglądacze... A kredyt nam zwiększą bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Właściwie to z tymi pomponami to nawet bym chyba nie wpadła, może zatrudnię jakąś studentkę, co by wykrzykiwała - jak ci przed tanią książką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No coś może się ruszy - na jutro znowu umówieni oglądacze... A kredyt nam zwiększą bez problemu w koncu to ich interes i zarobek wiec dlaczego maja nie zwiekszyc. tylko raczki zacieraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Właściwie to z tymi pomponami to nawet bym chyba nie wpadła, może zatrudnię jakąś studentkę, co by wykrzykiwała - jak ci przed tanią książką faktycznie to nie jest zly pomysl tylko wtedy lepiej w zime sprzedawac gdyz glosniej krzycza, latem strasznie glos im slabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Bo latem w upały to pracodawca musi napoje dostarczać pracownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Przez ten ogrod mam niezle zaleglosci. OLENKO, GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN MAKSIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 podnosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 11.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziś u nas wchodzą hydraulicy. Robi się też ogrzewanie. Muszę się umówić z posadzkarzem... Coś tam idzie do przodu, szkoda że tak powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 11.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Dziś u nas wchodzą hydraulicy. Robi się też ogrzewanie. Muszę się umówić z posadzkarzem... Coś tam idzie do przodu, szkoda że tak powoli zawsze trzeba byc optymista wiec skoncentruj sie na slowie "idzie" a nie na "powoli" ja musze rozebrac 10m rusztowanie z drewnianych dragow, ktore tylko straszy przy jednej ze scian oraz przykrecic syrene alarmowa i rozebrac inne rusztowanie. jakos tak nie ma kiedy . raz za goraco, raz za zimno, pozniej za mocno wieje a na koniec juz za ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zamówienie na wc, umywalki, wannę i kabinę w trakcie realizacji. Kupiłam w dwóch sklepach w necie. Dostawa w przyszłym tygodniu No i ceny fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Akurat wczoraj też zajmowałam się wybieraniem ceramiki Co zakupiłaś? Ja chyba wezmę Koło serię Quattro na dól a Ego do góry... Do prysznica drzwi Niven. Tylko na wannę nie mogę się zdecydować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 12.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Natalia, widziałaś cenę drzwi prysznicowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Widziałam - 2300. Ale mamy rabacik nienajgorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Akurat wczoraj też zajmowałam się wybieraniem ceramiki Co zakupiłaś? Ja chyba wezmę Koło serię Quattro na dól a Ego do góry... Do prysznica drzwi Niven. Tylko na wannę nie mogę się zdecydować... Ja zdecydowałam się na Cersanit Iryda na dół, a do góry Cersanit Etna umywalka i Cersanit Delfi wc i bidet. Kupowałam w necie w dwóch sklepach: w http://www.łazienkaplus.pl kupiłam wannę i dodatkowo sprowadzą mi kabinę mimo, że się tym nie zajmują To się ucieszyłam, bo cena super. A drugi sklep to http://www.kati-kati.pl tam zamówiłam resztę Zostały mi jeszcze baterie do wybrania, ale nic mi w oko jeszcze nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek_Sl 12.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Możecie polecić mi dachówki ceramiczne - jeśli jesteście zadowoleni ze swoich to powiedzcie proszę jaki producent i ewentualnie skąd braliście Będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 12.06.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja jestem zadowolona i z obsługi i ceny i efektu na dachu. Kładliśmy Bogen Innovo 12 - kupowaliśmy na Polnej w A-R Dach bis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 czy ktoś wie jak się zaklina deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No chyba ma w końcu wieczorem padać dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 czy ktoś wie jak się zaklina deszcz? o ja też się przyłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts