agnieszkakusi 13.06.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 o cześć Aga A co Ty robisz w Toruniu? Dziewczyny, wstaję codziennie o 3.30, żeby podlewać trawniki. Niestety to ciągle mało. Dziś uruchamiamy studnię z wodą z oczyszczalni...aż boję się rachunku za wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Agnieszka, a co w końcu wyszło z tą twoją trawą? Spalona od słońca pewno co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 o cześć Aga A co Ty robisz w Toruniu? Szuka deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Natalia, pewnie za mało wody....Piotr jednego dnia wymienił mnie przy podlewaniu, ustawił zraszacz i przysnął. Jedno miejsce podlewało się przez ponad godzinę. Następnego dnia wypuściła nowo posiana trawa...niestety nie jesteśmy w stanie lać wody 6 godzin dziennie. możemy to robic tylko nad ranem, bo wieczorem ciśnienie jest tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No ale ta woda ze studni chłonnej powinna rozwiązać wasze problemy - i z kosztami wody i z ciśnieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja tez czekam na rachunek za wode. Codzienne lanie przez 2 godziny pewnie odbije mi sie czkawka. Ale za to roslinki pieknie rosna. Tylko trawnika zasiac nie moge bo za goraco i zaraz wszystko sie spali. Chyba poczekam do sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 wypożyczyłam z pracy pompkę i dziś ją podłączymy. Nie będę na razie kupować w ciemno jak nie wiem jak to się sprawdzi. Na szczęście miałam możliwość pożyczenia na jakiś czas. Magda, a Ty nie w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.06.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No widzisz, czasem Was podczytuje. Ale zaraz ide sadzic wilce na ogrodzeniu. Aga chcesz te ozdobne sloneczniki, bo bede sadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 .......... Ja zdecydowałam się na Cersanit Iryda na dół, a do góry Cersanit Etna umywalka i Cersanit Delfi wc i bidet. Kupowałam w necie w dwóch sklepach: w http://www.łazienkaplus.pl kupiłam wannę i dodatkowo sprowadzą mi kabinę mimo, że się tym nie zajmują To się ucieszyłam, bo cena super. A drugi sklep to http://www.kati-kati.pl tam zamówiłam resztę Zostały mi jeszcze baterie do wybrania, ale nic mi w oko jeszcze nie wpadło my w dolnej tez mamy cersanitu chyba wlasnie iryde niedrogie i calkiem ladne stosunkowo nowoczesne ksztalty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ....... możemy to robic tylko nad ranem, bo wieczorem ciśnienie jest tragiczne. ja wczoraj za mocno odkrecilem wode przy podlewaniu i tak wali cisnienie ze objemka puscila i waz spadl z koncowki kranu czyli nie pozostalo mi nic innego jak sie cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 13.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ale się ciemno zrobiło, chyba zaraz lunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 13.06.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ale się ciemno zrobiło, chyba zaraz lunie lepiej nie susze drewno do jutrzejszego wedzenia pstragow wiec troche bym mial klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 o cześć Aga A co Ty robisz w Toruniu? Szuka deszczu Dokładnie tak! Dzisiaj u nas spadło parę kropelek deszczu i koniec. W maju padało tylko raz. No i dzisiaj. Posialiśmy trawę i codziennie wylewamy tysiące litrów. Dobrze że ze studni, uffff. PS. Ja do Was czasami zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 15.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Czy wywoziliście śmieci tuż przed wprowadzką jakimś dużym pojemnikiem? Jeśli tak to dajcie info z jakie firmy i ile Was to kosztowało. Za tydzien się wprowadzamy, sprzątanie trwa i góra śmieci rośnie( kartonogipsy, kawałki kafelek i miliony innych rzeczy....) Sprzątanie wykańcza.Bardziej niż budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabik66 15.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam szukam solidnego wykonawcy domu w stanie surowym otwartym: od fundamentów po dach z Torunia, najlepiej okolice Brzozówki. Możecie mi kogoś solidnego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czy wywoziliście śmieci tuż przed wprowadzką jakimś dużym pojemnikiem? Jeśli tak to dajcie info z jakie firmy i ile Was to kosztowało. Za tydzien się wprowadzamy, sprzątanie trwa i góra śmieci rośnie( kartonogipsy, kawałki kafelek i miliony innych rzeczy....) Sprzątanie wykańcza. Bardziej niż budowanie. Wydaje mi się, że Alba na Wapiennej ma taniej niż MPO, więc może spróbuj do nich zadzwonić i się dowiedzieć ile biorą za kontener... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 16.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czy wywoziliście śmieci tuż przed wprowadzką jakimś dużym pojemnikiem? Jeśli tak to dajcie info z jakie firmy i ile Was to kosztowało. Za tydzien się wprowadzamy, sprzątanie trwa i góra śmieci rośnie( kartonogipsy, kawałki kafelek i miliony innych rzeczy....) Sprzątanie wykańcza. Bardziej niż budowanie. raczej nie pomoge ale dodam, ze wszystko wywozilismy na biezaco osobowka i problemu ze smieciami nigdy nie mielismy co sie dalo to segregacja i tak naprawde gruz tylko z betonu komorkowego i troche karton gipsu na 3 male przyczepki od fiata 126p poszlo w utwardzenie drogi koledze powodzenie w przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 u nas śmieci wywożone na bieżąco, gruz zabrali forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.06.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 U nas też są wywożone na bieżąco, ale z drugiej strony rozumiem, że jak komuś zebrało się ze 3 tony, bo nie wywoził na bieżąco, to przecież nie będzie teraz wywoził w woreczkach, tylko oczywiście zamówi kontener, tym bardziej, że czas potrzebny jest na przeprowadzkę, a nie na pakowanie śmieci w woreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 16.06.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 U nas też są wywożone na bieżąco, ale z drugiej strony rozumiem, że jak komuś zebrało się ze 3 tony, bo nie wywoził na bieżąco, to przecież nie będzie teraz wywoził w woreczkach, tylko oczywiście zamówi kontener, tym bardziej, że czas potrzebny jest na przeprowadzkę, a nie na pakowanie śmieci w woreczki Wywoziłem na bieżaco i wyrzucałem do swojego przyblokowego śmietnika, aż się doigrałem..... Sąsiedzi delikatnie(?) wyrazili swoje zdanie na ten temat i stwierdziłem że mają rację. Teraz czas na kontener..... Gruz schowałem w tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts