DONKK 24.06.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Generalnie c.o. chyba będę robił z miedzi, a wodę z tworzywa tylko właśnie nie mam pomysłu jakiego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 24.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wiem że tego nielubicie, ale nie mogę się dokopać do firm od schodów drewnianych. Polećcie jakieś z kujawsko-pomorskiego. PROSZĘ. Sprawa dość paląca bo majster stwierdził że ładniejsze będą drewniane i mam czas do piątku żeby się zdecydować drewno czy beton. A swoją drogą to się w końcu ruszyło znaczy zaczeli murować ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz_Dom 24.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wiem że tego nielubicie, ale nie mogę się dokopać do firm od schodów drewnianych. Polećcie jakieś z kujawsko-pomorskiego. PROSZĘ. Ja wybralem schody azurowe (zrezygnowalem z betonowych) http://www.alcoschody.pl/ Solec Kujwaski, bardzo przystepne ceny, szybkie terminy realizacji i bardzo dobrej jakosci. Mozesz na miejscu u nich zobaczyc wystwake schodow , tralek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Generalnie c.o. chyba będę robił z miedzi, a wodę z tworzywa tylko właśnie nie mam pomysłu jakiego producenta. u nas co - twarda miedz na calosci domu woda - tworzywo zgrzewane w kwestii schodow to mam alco z solca - polecam jak chcesz to zrob u nich wycene a pozniej skontaktuje Cie z osoba ktora dla nich od wielu lat pracuje - jest monterem. ja dopiero na montazu sie zorientowalem ze to moj kolega z podstawowki. calosc kosztowala mnie kolo 8 tysi a on stwierdzil ze w 7 to spooooooooooooooookojnie by sie zmiescil i wszystko oczywiscie identyczne. jak co to priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 25.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Mieszkamy od soboty w DOMU!!!! Burza o której pisaliście wcześniej drugiej nocy w nowym domu to jest to, choć moja żona kazała mi o 2.00 w nocy założyć pilnie piorunochron A w przyszłym tygodniu czeka mnie kontrola nadzoru budowlanego, czy wiecie może co "ten nadzór budowlany" może skontrolowac a czego nie? Papiery mam ok, ale kontrola to kontrola - może być pro-Kontrolowany , albo pro-Nieprawidłowości Matko jak u mnie jest ciemno w nocy! Wieś normalnie,wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 25.06.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Mieszkamy od soboty w DOMU!!!! Burza o której pisaliście wcześniej drugiej nocy w nowym domu to jest to, choć moja żona kazała mi o 2.00 w nocy założyć pilnie piorunochron A w przyszłym tygodniu czeka mnie kontrola nadzoru budowlanego, czy wiecie może co "ten nadzór budowlany" może skontrolowac a czego nie? Papiery mam ok, ale kontrola to kontrola - może być pro-Kontrolowany , albo pro-Nieprawidłowości Matko jak u mnie jest ciemno w nocy! Wieś normalnie,wieś Jaka tam wies Ty dopiero na samym poczatku tej wsi mieszkasz wiec prawie miasto skad wiesz ze bedziesz mial kontrole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.06.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no właśnie Tom, co z tą kontrolą? Ktoś podkablował? Tak z niczego to oni chyba nie chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 u nas cicho i spokojnie w poniedzialek rozebralem 100mkw rusztowania z dragow i desek niebawem moze zastanowimy sie nad jakims plotem od frontu - w weekend z majstrem moze opracujemy koncepcje na to i wykonczenie tarasu pozniej kolej na kostke czyli zjazd do garazu i chodnik do wejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 26.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jak widze macie budowy na wykonczeniu - moje gratulacje !!Ja jestem lepszy bo mam aktualnie 2 budowy - domek jeszcze nie skonczony a wkrotce rozpoczynam garaz.Tak sobie mysle czy bylibyscie w stanie zostawic budowe na kilka godzin i spotkac sie w ktoryms torunskim pubie ? Poznalibysmy sie na zywo i na bierzaco zrobili korekte wszystkich budowli - co o tym myslicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Jak widze macie budowy na wykonczeniu - moje gratulacje !! Ja jestem lepszy bo mam aktualnie 2 budowy - domek jeszcze nie skonczony a wkrotce rozpoczynam garaz. Tak sobie mysle czy bylibyscie w stanie zostawic budowe na kilka godzin i spotkac sie w ktoryms torunskim pubie ? Poznalibysmy sie na zywo i na bierzaco zrobili korekte wszystkich budowli - co o tym myslicie ? pomysl nie jest zly jednak realizacja wspolnego terminu kilku osob moze nastreczac zbyt wielkie trudnosci bede sledzil i jesli termin przypasuje z pewnoscia sie zjawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Wg mnie pomysł bardzo fajny, a z terminem chyba w tygodniu popołudniu/wieczorem nie byłoby aż tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.06.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Po zamknięciu hurtowni budowlanych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 26.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Po zamknięciu hurtowni budowlanych oczywiście oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.06.2008 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ja jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 27.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no właśnie Tom, co z tą kontrolą? Ktoś podkablował? Tak z niczego to oni chyba nie chodzą Cóż... Tez mam takie przeczucie że ktoś podkablował, baaaaaardzo się pewnemu człowiekowi nie podobała moja oczyszczalnia... Ale podobno do kontroli tu cytat:"wylosował mnie komputer". O kontroli wiem, bo akurat mnie nie było w Toruniu, Kierownika Budowy też nie i nie było z kim pogadac na budowie.... Tak więc zadzwownili i umówiliśmy się na przyszly tydzień Sorry że tak późno piszę odpowiedź ale szkolenia, szkolenia......zajmuja i angażują. Szczególnie jak się je prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 27.06.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 ja jestem jak najbardziej za Jestem na tak! DUŻE TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.06.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ale ta oczyszczalnia mogła mu się nie podobać, czy wszystko legalnie robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 27.06.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ale ta oczyszczalnia mogła mu się nie podobać, czy wszystko legalnie robiłeś? Papiery są złożone w Starowstwie, oczyszczalnia już fizycznie jest....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Ale ta oczyszczalnia mogła mu się nie podobać, czy wszystko legalnie robiłeś? Papiery są złożone w Starowstwie, oczyszczalnia już fizycznie jest....... a no wlasnie jak sie robi cos co moze sie komus nie podobac to niestety wypadaloby zachowac w tym odpowiednia kolejnosc teraz pewnie teoretycznie mozesz dostac nakaz jej rozbiorki ... pewnie nie pomoglem i nie pocieszylem ale takie jest moje zdanie a ja zawsze mowie prawde z czego kolega szkoli jesli wolno wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.06.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Na szczęście do naszej oczyszczalni nikt się nie może przyczepić - otrzymaliśmy pozwolenie na nią już w marcu, a wykonana została w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts