tom212 27.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To nie jest forum o szkoleniach więc nie odpowiem. Priv? Strasznie mi się podoba pocieszanie poprzez mówienie "a no właśnie" Opowiem o kontroli podczas spotkania w pubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A nie mówiłem też jest niezłe - ja jestem w tym specjalistką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 27.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 To nie jest forum o szkoleniach więc nie odpowiem. Priv? Strasznie mi się podoba pocieszanie poprzez mówienie "a no właśnie" Opowiem o kontroli podczas spotkania w pubie tak z ciekawosci pytam o te szkolenia jak bym w postach trzymal sie tylko budowlanki to malo bym mial do napisania ja nie pocieszam bo i po co, chyba tego nie oczekujesz - pisze co mysle gdyz jak juz pisalem moge szczycic sie prawdomownoscia, nawet pomimo wykonywanego dla pieniedzy i z zamilowania zawodu u nas z pubem moze byc ciezko lecz jak cos wymyslicie to sie okresle trzymam jednak kciuki za pomyslny przebieg kontroli i pozytywne dla Ciebie zakonczenie Ktory to jest ten Twoj dom 1. po prawej stronie za drewnianym 2. po lewej na przeciwko drewnianego 3. po lewej zaraz za tym co jest na przeciwko drewnianego ??? wszystkie sa calkiem ladne wiec nie ryzykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 A ile leżą w Starostwie te twoje papiery na oczyszczalnię? Bo może powinieneś je już odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 28.06.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja tez jestem za spotkaniem. Co prawda damska czesc znam juz w wiekszosci, ale chetnie poznam reszte. Aga pilnuj, zeby nie umowili sie jak mnie nie bedzie. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toom 28.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Witam!!! A już myślałem, że nikogo nie z naszych okolic. My w marcu kupiliśmy działkę w Gniewkowie (miasteczko pomiędzy Toruniem a Inowrocławiem) i czekamy za pozwoleniem na budowę. ~Powinno być za około 2 tygodnie i ruszamy z naszym domkiem!!! Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witamy Toom. Fajnie że robi nas się coraz więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Witam!!! A już myślałem, że nikogo nie z naszych okolic. My w marcu kupiliśmy działkę w Gniewkowie (miasteczko pomiędzy Toruniem a Inowrocławiem) i czekamy za pozwoleniem na budowę. ~Powinno być za około 2 tygodnie i ruszamy z naszym domkiem!!! Pozdrowienia dla wszystkich do Gniewkowa to ja rowerem jezdze asfaltem przez las od strony Cierpic od nas to zaledwie kilkanascie km jazdy w cieniu, lasem w ciszy i spokoju wiatmy w klubie specjalistow od budowania i pocieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wiatmy w klubie specjalistow od pocieszania ??? To chyba nie ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Magda już się urlopuje, ale przypilnuję terminu Czy ktoś ma jakiś konkretny pomysł co, gdzie i jak? Tom, napisz mi na priv coś więcej odnośnie tego pozwolenia. Postaram się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 wiatmy w klubie specjalistow od pocieszania ??? To chyba nie ty nie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 kolega szuka dzialki do 20km od Torunia moze byc z serii 3001m kw najlepiej jakos ladnie polozona, lasek itp jak ktos cos wie to prosze o numer kontaktowy, nazwisko, przyblizona cene i kilka podstawowych informacji na pw czy w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.06.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Polecam Kopanino Ogłoszenia są w Nowościach, w biurach pośrednictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Polecam Kopanino Ogłoszenia są w Nowościach, w biurach pośrednictwa on poszukuje, zreszta slusznie, bezposrednich ofert dwie juz ma dzialka traktowana jako inwestycja i jakies 5 lat ma stac pusta - pozniej sie zobaczy - aczkolwiek moze zachce sie im wczesniej dom postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 30.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To nie jest forum o szkoleniach więc nie odpowiem. Priv? Strasznie mi się podoba pocieszanie poprzez mówienie "a no właśnie" Opowiem o kontroli podczas spotkania w pubie tak z ciekawosci pytam o te szkolenia jak bym w postach trzymal sie tylko budowlanki to malo bym mial do napisania ..... 3. po lewej zaraz za tym co jest na przeciwko drewnianego ??? wszystkie sa calkiem ladne wiec nie ryzykujesz Nie mam internetu na wsi więc odpisuję rzadko ale prosto z serca Trochę się nie mogę zorientować jak się ma mój dom do drewnianego - bo go nie ma w mojej okolicy No chyba że jest A jak się ma Twój opis do drewnianego krzyża na rozstaju drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 jak się ma Twój opis do drewnianego krzyża na rozstaju drogi? wobec tego musialo mi sie cos pokrecic - co zreszta czesto sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzwonił facet, że decyduje się na nasze mieszkanie, więc prawdopodobnie od przyszłego tygodnia ruszamy z kopyta z wykończeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 30.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzwonił facet, że decyduje się na nasze mieszkanie, więc prawdopodobnie od przyszłego tygodnia ruszamy z kopyta z wykończeniówką... Szczęście ze sprzedaży mieszkania jest Baaardzo Duże. Ale przy przekazaniu kluczy .... trochę się zacukaliśmy bo sporo się tam działo.... Gratuluję . Mam fajną ekipę od przeprowadzki jeśli ktoś będzie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 My chyba damy rade sami z przeprowadzką, nie mamy za wiele mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.06.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 My chyba damy rade sami z przeprowadzką, nie mamy za wiele mebli... my tez nie mielismy lecz wozic tego osobowka nie sposob tydzien wczesniej robilismy kursy swoim autkiem wozaszklo, jakies ozdoby, ciuchy i inne pierdoly jak wiezlismy reszte to i tak bylo pelne auto gratow a i do dzis dnia wozimy jakies znajdujace sie nasze sprawy: butla z palnikiem turystyczna, alufelga, jakies szklanki, sloik zielonych oliwek z czerwona papryka itd ... calosc z zaladunkiem, 20km jazda i rozladunkiem wraz z wniesieniem trwala chyba mniej niz 2 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts