Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

My wezmiemy samochód ciężarowy od znajomego, ale zapakować i rozpakować sami będziemy musieli. Najwyżej skrzykniemy znajomych paru...

a no wlasnie

u nas bylo podobnie

kolega pomagal zaladowac

brat pomagal rozladowac

no i kierowca oczywiscie pomagal

dostal na paliwo i za fatyge chyba z 1,5 stowki i po sprawie

autko bylo z winda i dzieki temu naprawde szybko poszlo :D

a my mebla zostawialismy na rubinkowie. Resztę przewieźliśmy busem mojego taty.

W ciągu 3 lat przeprowadzałem sie drugi raz i pomny doświadczeń poprzedniej przeprowadzki, a właściwie nocy po - leżenie plackiem z okrutnym bólem pleców - zdecydowałem się na fachowców

Zapakowaliśmy w kartony, chłopy - sztuk 3 - znieśli, dowieźli 15 km i wnieśli, 3 godziny, koszt - 240 zł

Ciekawostka - byliśmy pierwszą z trzech przeprowadzek tej soboty którą chłopaki obsługiwali :o Mają krzepę!

Mebli też nie mamy dużo, szczególnie teraz to widać na 2 razy wiekszej powierzchni niż do tej pory w mieszkaniu. :wink:

Z innej beczki:

O której godzinie są pokazy światło-dźwięk przy nowej toruńskiej fontannie. Wczoraj byliśmy o 20.00 i nic...

A może spotkanie zrobimy przy fontannie? :)

U nas na Skarpie o 20.40 wyłączyli kablówkę. Mąż przeżył chwile grozy i nawet zaczął kombinować z anteną naziemną, ale na szczęście włączyli po 20 minutach, więc nie musiałam stać i trzymać anteny, żeby nie śnieżyło :wink:

u nas od prawie 2miesiecy od kiedy sie przeprowadzilismy telewizor nawet nie podlaczony do pradu - jestesmy bardzo szczesliwi. Najpredzej na jesien moze cos w tej kwestii zmienimy :D

U nas na Skarpie o 20.40 wyłączyli kablówkę. Mąż przeżył chwile grozy i nawet zaczął kombinować z anteną naziemną, ale na szczęście włączyli po 20 minutach, więc nie musiałam stać i trzymać anteny, żeby nie śnieżyło :wink:

u nas od prawie 2miesiecy od kiedy sie przeprowadzilismy telewizor nawet nie podlaczony do pradu - jestesmy bardzo szczesliwi. Najpredzej na jesien moze cos w tej kwestii zmienimy :D

Zeby widzieć piłkę a nie tylko śnieg pojechałem do Rozgart do znajomych na mecz. Widziałem piłkę w śniegu :)

A antenę pokojową która stoi na telewizorze połamał mój Młodszy.

Jeszcze jedno pytanko - jesteście Tacy Wszechwiedzący: :wink:

Gdzie jest największy wybór stołów z krzesłami do jadalni .......

Hihi, z tą wszechwiedzą to nie przesadzajmy :wink: . Mi osobiście podobają się stoły w Domo Faber czy jak to się tam nazywa. Sklep mają w Bumarze, ale nie w Galerii AMC tylko bliżej Grudziądzkiej (tak jakoś w linii prostej za przystankiem 26). Fajne też są stoły kolonialne, ale trochę drogie...

Poza tym fajny może być sklep chyba w Młyńcu z meblami stylowymi, kolonialnymi itp. tylko nie pamiętam nazwy...

Jeszcze jedno pytanko - jesteście Tacy Wszechwiedzący: :wink:

Gdzie jest największy wybór stołów z krzesłami do jadalni .......

doslownie dzis rano to przerabialem

pewnie jak zwykle ostatnio kupimy przez allegro

http://www.allegro.pl/search.php?string=stol+krzesla&category=522&category=1515

Mój mąż oglądał wszystkie mecze EURO...

Słuchałem część meczy (meczów?) w Polskim Radiu PR 1 - w samochodzie nocami wracając do domu i moim zdaniem sa tam dużo lepsi komentatorzy niż w Polsacie. A Tomasz Zimoch w roli komentatora jest po prostu jak Tommy Lee Jones w Ściganym...

Kolega z pracy włączał wizję w Polsacie, a dźwięk w PR 1 . Ale to już przesada.

Wczoraj oglądaliśmy stoły w Bydgoszczy w BFM, dziś jedziemy do Bońka w Papowie, AMC nie zachwyciło - głownie mojej żony, bo mi naprawdę jest wszystko jedno na czym stoi jedzenie.

Ale spłyciłem temat stołu. :lol:

chwalisz sie czy zalisz?

:wink:

ps. w jakim przedziale cenowym sa w sklepach/salonach

stol rozkladany + 6 krzesel?

chwalisz sie czy zalisz?

:wink:

ps. w jakim przedziale cenowym sa w sklepach/salonach

stol rozkladany + 6 krzesel?

W Bydgoszczy w BFM - na wyprzedaży 1700 zł - drewno

Poza tym jak na razie - około 2500- 3000 trzeba liczyć. Przynajmniej na taki który się nam podoba.

Allegro jest tańsze. Choc trudno porównywac bo każdy lubi co innego