nastka79 03.07.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dostałam już numery od Toma i Michałki, więc rozumiem, że te 2 osoby deklarują się, że przyjdą, poza tym jest Agnieszka i ja, ale co z całą resztą? W końcu parę osób nas tu się zebrało na Forum, a na spotkaniu frekwencja taka niska ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 03.07.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dostałam już numery od Toma i Michałki, więc rozumiem, że te 2 osoby deklarują się, że przyjdą, poza tym jest Agnieszka i ja, ale co z całą resztą? W końcu parę osób nas tu się zebrało na Forum, a na spotkaniu frekwencja taka niska ma być? Cztery osoby - w sam raz na partyjkę brydża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Cztery osoby - w sam raz na partyjkę brydża Najpierw trza umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 03.07.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ja troche sie orietuje w brydzu ale nie na tyle by byc prowadzacym. Jak mowilem nie bedzie czasu na brydza, tylko omowimy projekty i podzielimy sie uwagami co do wykonawcow. Mozemy tez zrobic krotkii konkurs na ustny referat pt. "moja dzialka jest w najladniejszej okolicy" i kazdy w paru zdaniach uzasadni dlaczego akurat jego : ).Szkoda ze nie mamy budowy w tej samej gminie bo bysmy mogli obrabiac d... urzednikom robiacym papierkowe problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ustalenia są na chwilę obecną takie, że spotykamy się w ogródku Manekina na Starym Rynku (to ten koło poczty) we wtorek o 20-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom212 03.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Zabierz syna ze sobą Dobra, dobra, żartowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michałka 03.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Ja mam w Inowroclawiu a wy chyba w Toruniu ? Juz sie ciesze z gory ze poznam na zywo budowniczych z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 No ale Starostwo mamy jedno Ja mam w Inowroclawiu a wy chyba w Toruniu ? Juz sie ciesze z gory ze poznam na zywo budowniczych z forum A, no to jednak nie jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 03.07.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Hej My tez chcielibysmy sie spotakac ale bedziemy w Toruniu dopiero po 20.08. Pewnie po wakacjach dopiero. Jak u nas na budowie wyglada Agnieszka wie lepiej od nas Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 03.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Widze ze mam sasiadow na forum bo ja rowniez buduje sie w Osieku No, to jak ja zaczne bede mial od kogo czerpac sporo doswiadczen i kontaktow halo halo sąsiedzi zagladacie tu czasem? W której części Osieka się budujecie? Jeśli to nie tajemnica oczywiście, no i na jakim etapie jesteście? Co do spotkania, to bardzo chciałabym się z Wami spotkać, ale obawiam się że syn może mieć na ten temat inne zdanie muszę się wstrzymać, ale mam nadzieje ze spotkania staną sie tradycją i po wakacjach do Was dołącze Zabierz syna ze sobą Dobra, dobra, żartowałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel_torun 03.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam . Robił ktoś z Was ogrodzenie ze słupkami z klinkieru ? jeżeli tak to proszę o wycenę i ewentualnie namiary. Jeżeli oczywiście jesteście zadowoleni z firmy . Szukam też firmy od schodów. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 03.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzięki za lekcje odnośnie tzw roślinności. Teraz poprosze szanowne gremium o ocenę projektu. Jest jaki jest, bo wielce szanowna moja gmina dała bardzo rewolucyjne warunki i trzeba się podporządkować, dzięki z góry. Oceniiajcie, doradzajcie http://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Prosze o namiary na: firma od ukladania kostki - najlepiej co taka kostke ma w sprzedazy, sami sobie ja przywioza, dowiaza a jak zostanie odwioza. niewiele bo okolo 30m2 w tym zjazd do garazu czyli musza umiec ladnie wyprofilowac gdzie moge kupic w dobrej cenie stal a konkretnie profile kwadratowe 6x6cm na slupki do ogrodzenia? dizis bedzie u mnie gosc ogladal i wycenial stelaz bramy przesuwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam, dzięki za lekcje odnośnie tzw roślinności. Teraz poprosze szanowne gremium o ocenę projektu. Jest jaki jest, bo wielce szanowna moja gmina dała bardzo rewolucyjne warunki i trzeba się podporządkować, dzięki z góry. Oceniiajcie, doradzajcie http://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl ooooo ten projekt wyglada calkiem przyzwoicie a wczesniej co pokazywales strasznie byl niepraktyczny. chyba nastapila zmiana projektu? to juz ostateczna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 04.07.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zastanów się, po co ci balkony i wykusz? Ja u siebie mam dwa i od czasu ich postawienia jeszcze na nich nie byłem. Są, moim zdaniem źródłem problemów technicznych i kosztów. Użyteczności, na wsi, żadnej. No, chyba, że ci się niesamowicie podobają. Z gustami nie ma co dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 04.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zastanów się, po co ci balkony i wykusz? Ja u siebie mam dwa i od czasu ich postawienia jeszcze na nich nie byłem. Są, moim zdaniem źródłem problemów technicznych i kosztów. Użyteczności, na wsi, żadnej. No, chyba, że ci się niesamowicie podobają. Z gustami nie ma co dyskutować. we wczesniejszym domu mielismy duuuuuzy balkon, ktory byl wrecz niezbedny sluzyl do wieszania prania teraz mamy osobna pralnio-suszarnio-prasowalnie pasujace projekty z balkonami byly przez nas skreslane choc suszymy na tarasie od strony ogrodu a prasowanie odbywa sie w naszej sypialni czasami balkony dodaja domkowi uroki i kilmatu choc faktycznie na etapie budowy tworza nieco wieksze koszta a przy eksploatacji moga pojawiac sie problemy z naciekaniem itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Też myślę, że 3 balkony to przesada - ja mam 1 do suszenia prania, coby się nie denerwować, że z tarasu mi ktoś zwinie , ale też raczej z niego w innych celach korzystać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 04.07.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Pranie z balkonu dalej leci. Lepiej suszyć jednak na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts