Ola i Krzysiek 18.07.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ale Wy się tu rozpisaliście Dawno nie zaglądałam. U nas czas zwiewa zdecydowanie za szybko Wolałabym żeby zwolnił, bo nie ma tego co powinno być już zrobione. Zostało nam malowanie wszystkich pokoi, a czasu za mało Łazienka dolna już zrobiona na gotowo. Wczoraj już sobie skorzystałam z WC Kafle w górnej łazience już położone, jutro moze też będą montować sanitariaty. W sobotę się zbieramy za gruntowanie scian, już się boję, że w niedzielę z łóżka nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 18.07.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam okna z Oknoplastu z firmy 2M na Sienkiewicza, pytałem jescze w Oknovidzie na Mickiewicza i na Rubinkowie 3 koło Majorki - to ten sam właściciel sie okazało. Jak byś chciał bardzo tanio to gościu z ul. Białej ma okna firmy Vetrex, firma w miarę dobra za przystępną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam okna z Oknoplastu z firmy 2M na Sienkiewicza, pytałem jescze w Oknovidzie na Mickiewicza i na Rubinkowie 3 koło Majorki - to ten sam właściciel sie okazało. Jak byś chciał bardzo tanio to gościu z ul. Białej ma okna firmy Vetrex, firma w miarę dobra za przystępną cenę. A o Białej słyszałam, ze niesłowny. Dlatego go sobie podarowaliśmy i kupiliśmy co chcieliśmy w Voxie na Bema. A w ogóle kiedyś zawitaliśmy na Białą i klamkę pocałowaliśmy, żadnej informacji o której ktoś wróci nie było. No to ich strata. Już nie wróciliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja mam okna z Oknoplastu z firmy 2M na Sienkiewicza, pytałem jescze w Oknovidzie na Mickiewicza i na Rubinkowie 3 koło Majorki - to ten sam właściciel sie okazało. Jak byś chciał bardzo tanio to gościu z ul. Białej ma okna firmy Vetrex, firma w miarę dobra za przystępną cenę. A o Białej słyszałam, ze niesłowny. Dlatego go sobie podarowaliśmy i kupiliśmy co chcieliśmy w Voxie na Bema. A w ogóle kiedyś zawitaliśmy na Białą i klamkę pocałowaliśmy, żadnej informacji o której ktoś wróci nie było. No to ich strata. Już nie wróciliśmy. oknoplas to dobra lecz nietania firma - bylo drozsi o 30% niz oknowid - w moim przypadku. z 2M mam parapety takie jakby z daleka klinkierowe - firma koncajs - nie za drogie i szybkie do zamontowania onknovid zreszta tez do konca sie nie wywiazal ze swoich zobowiazan ale jestem zadowolony pan z Białej tez pisze w tym watku - moze sie jakos ustosunkuje do zarzutow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A gdzie Natalia? Nic nie pisze, na urlop pojechała czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 W sobotę się zbieramy za gruntowanie scian, już się boję, że w niedzielę z łóżka nie wstanę malowanie to piekna praca - widac efekty i to szybko my jeszcze mielismy ta frajde ze na miejscu w konkretnych pokojach w rzeczywistym oswietleniu mieszalismy sobie farby i testujac co chwila efekty dzis robimy ostateczna wylewke na tarasie i konczymy schody do ogrodu jutro przyjezdzja na nieco dluzszy weekend goscie ze Stolycy i raczyc ich bedziemy wiejska sielanka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 18.07.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Nasze okna sa z MS ze Slupska kupione w Bydgoszczy w OKNOPLUSIE. Cenowo wypadaly jak z OKNOVIDU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Nasze okna sa z MS ze Slupska kupione w Bydgoszczy w OKNOPLUSIE. Cenowo wypadaly jak z OKNOVIDU. tez ich bralem pod uwage lecz w naszym przypadku oknovid wyszedl bardzo, bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 18.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Słyszałem że te okna MS ze Słupska są dobre, chyba są na profilu Deucennik czy jakoś tak, chyba duńskim. Ja byłem w Oknovidzie i z tą wyceną poszedłem do Oknoplastu dali mi tam rabat taki jaki mogli ( bynajmniej tak mówili )+ jeszcze 1000 od całości odjęli - to mi wyszło 1200 drożej od Oknovidu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 18.07.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Słyszałem że te okna MS ze Słupska są dobre, chyba są na profilu Deucennik czy jakoś tak, chyba duńskim. Ja byłem w Oknovidzie i z tą wyceną poszedłem do Oknoplastu dali mi tam rabat taki jaki mogli ( bynajmniej tak mówili )+ jeszcze 1000 od całości odjęli - to mi wyszło 1200 drożej od Oknovidu. to ja bym z ta wycena poszedl do oknovidu ze cos mala roznica i musza zjechac a pozniej znow do oknoplastu, ze oknovid Cie kusi i chyba sie zdecydujesz no chyba, ze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 18.07.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam. Tu ,,Pan,, z białej jak mnie ladnie nazwaliscie. Powiem tak. Zawsze sie zdarzy taki co pochwali i taki co zgani. Dlatego przyznaje racje Oli i Krzyskowi ze czasami cos nie wypali i mozna to okreslic terminem nieslownosci. Aczkolwiek trzeba nadmienic iz tylko posredniczymy w sprzedazy, tak wiec jestesmy od kogos uzaleznieni. Co do pocalowania klamki musialo cos sie wydarzyc, staram sie zostawiac info z teminem powrotu . Moja strata. To tyle w kwestii mojej. Starczy, bo nie chce aby to bylo watkiem przewodnim. Jesli moge to z tzw konkurencji moga polecic oczywiscie oknoplast Kraków, jak równiez okna z rąbienia tzn te które niby produkuje Ferrum. Ferrum tak jak my tylko posredniczy, już nie produkuje okien. Godne polecenia są również producenci robiacy na profilu veka tzn jedraszek, czy vetrex. Polecam nasz torunski Altom, Drutex, Stollar, Petecki, Bajcar - bardzo solidne, duze firmy, nie polecam Stamiru - czytaj Cristal lub Spleendoor. Prawda jednak jest taka ze 30 procent stanowi jakosc okien a 70 ich zamontowanie i uzytkowanie. Nawet najlepsze okna o ktore sie nie dba i ktore sa zle wstawione nie beda spelnialy swojej funkcji. Odwrotnie jest z drzwiami , tam jakosc to min 70 procent sukcesu. Jezeli ktos z was bedzie mial pytania to zawsze moge pomoc w temacie tzw branzy. Sprzedac nie zawsze trzeba, pomoc wrecz wypada. Przynajmniej sie czlowiek w mniejszym stopniu natknie na gorsze opinie. Moj tel to 509861505, nie jest to zadna reklama bo i tak sie ciez ko dodzwonic - prawda Piotrulex Poza tym niedlugo zaczynamy budowe i tez bede mial do was sporo pytan. Np na poczatek, czy za dom Hektor zhttp://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl 25 tysi za stan surowy i 15 tysi za dach to dobra cena czy nie. Pozdrawiam wszsytkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzak74 18.07.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A i jeszcze drobna uwaga do Oli i Krzysia. Szkoda ze mnie sobie podarowaliscie. Mowia ze nie taki zly jestem, wrecz odwrotnie. Mam nadzieje ze mysleliscie o firmie z Bialej. Sprawy firmowe to jedno, sprawy nie firmowe to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czy za dom Hektor zhttp://www.extradom.pl/projekt-domu-HEKTOR-ID-4372.html?typ=&powierzchnia=&garaz=&strona=4 Projekt domu HEKTOR - extradom.pl 25 tysi za stan surowy i 15 tysi za dach to dobra cena czy nie. Wg mnie bardzo dobre ceny... Ja się chętnie skontaktuję, bo zaraz czeka mnie temat wykończeniówki, a mam nadzieję, że dla Forumowiczów są specjalne promocje . Po urlopie (Ola - dopiero wybieram się na urlop - od 26.07 przez tydzień jestem niedostępna) skontaktuję się na kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 21.07.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 25 za stan surowy i 15 za dach to wg. mnie dobre ceny Ja dawałem 6 t. cieślom i 9 t. dekarzom czyli wychodzi na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Co tak cicho u nas? U mnie na budowie dziś kończą tynki - teraz będzie schnąć, ale nie za długo , bo po urlopie zaczynamy wykończeniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata3 22.07.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Cichutko bo pewnie wszyscy sie "wakacjuja". Nastka - dziękuje jeszcze raz za kontakt na ekipe dachowa - skorzystamy. My nawet nie wiemy co u nas sie dzieje-jedynie z opowiadań. Od sierpnia będziemy już na miejscu i zobaczymy co zastaniemy . Powolutku do przodu - do końca roku planujemy tylko stan surowy otwarty. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 22.07.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Z tego co widzę to u Was cały czas coś tam się dzieje, ale spektakularnych postępów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 22.07.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Ja podczytuję Was sobie Z napisaniem ostatnio gorzej, doba dla nas jest za krótka. W przyszłym tygodniu się przeprowadzamy. Dzisiaj montują wannę i sanitariaty w górnej łazience. Sporo jest jeszcze do zrobienia. Na pewno nie wprowadzimy się na gotowo tak jak chcieliśmy. Bedzie jeszcze trochę do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 23.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Mam ekipę na ocieplenie. Wołają 35 zł za metr już z siatką i tynkiem. Dużo to, czy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.07.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ....... i tak sie ciez ko dodzwonic - prawda Piotrulex ...... prawda kiedys bede w koncu musial podjechac po fakture na drzwi zewnetrzne i dokupic te elementy klamek do drzwi wewnetrznych - jakos tak nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts