Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

co sadzicie o takiej cenie

-wykonanie wiezby dachowej,deskowanie,papa 40 zl za m2

-wykonanie wiezby ,folia,polozenie dachowki,obrobka,rynny 70 zl za m2

u nas jak dobrze pamietam bylo tak

wiezba - 20

deskowanie - 5

papowanie - 5

dachowka, obrobki blacharskie, rynny, 2 okna dachowe, 1 wylaz, kilka schodkow i lawka kominiarska - 30

na obecna chwile cena 70 wydaje sie spoko - jesli ekipa sprawdzona to pewnie warto

warto tez sie jednak zastanowic na deskowaniem ...

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

u nas jak dobrze pamietam bylo tak

wiezba - 20

deskowanie - 5

papowanie - 5

dachowka, obrobki blacharskie, rynny, 2 okna dachowe, 1 wylaz, kilka schodkow i lawka kominiarska - 30

na obecna chwile cena 70 wydaje sie spoko - jesli ekipa sprawdzona to pewnie warto

warto tez sie jednak zastanowic na deskowaniem ...

Ja uważam, że deskowanie to najlepsza sprawa - a u Ciebie się nie sprawdza? Jakie masz zastrzeżenia?

co sadzicie o takiej cenie

-wykonanie wiezby dachowej,deskowanie,papa 40 zl za m2

-wykonanie wiezby ,folia,polozenie dachowki,obrobka,rynny 70 zl za m2

sorki

moze nie jasno sie wyrazilem

o to mi chodzi ze w drugim wariancie jest folia i nie ma deskowania. deskowanie to nie jest jakis wielki koszt a dach solidniejszy, stabilniejszy, moze troche cieplej i ciszej :D

jestem zwolennikiem deskowania :lol:

Piekna pogoda

W taki weekend chcemy nad morze smignac a tu niestety jedziemy jutro rano na weselicho i wracamy dopiero w niedziele wieczorkiem

jak jest okazja to lipna pogoda

jak piekna pogoda to inne plany

zycie to istny tor przeszkod :wink:

dodatkowo w poznaniu przed slubem mielismy ogladac skorzane wypoczynki z allegro ale goscia moze nie byc gdyz byc moze wyjedzie na weekend nad morze :cry:

W każdej niemal dziurze zabitej dechami są baseny termalne. Dodatkowo w miejscowości do której jedziemy wybudowali ostatnio aquapark. Mamy też blisko do Wiednia (100 km), więc zawsze możemy wyskoczyć pozwiedzać i zrobić zakupy :wink:

zrodla termalne w lato sa dla mnie mizerna atrakcja. czasami jezdzimy na slowacje ale to zawsze zima :D

aquaparki owszem jest atrakcja zwlasza ze w Polsce ich brakuje a najblizsze to jedynie sopot, lodz, wroclaw, krakow, zakopane i robi sie daaaleko :wink:

wieden owszem ladnie miasto ale jak dla mnie za wielkie na zakupy - poruszanie sie tam w miare sprawnie zawsze bylo dla mnie problemem a godzina parkingu na podziemnym w centrum za 2,80 ojro byla rozbrajajaca. lepszy na zakupy jak ktos lubi takie wycieczki jest londyn - to samo tylko taniej i bardziej zorganizowane :wink:

spadam do domku

udanego wypoczynku

Biorąc pod uwagę twoje nastawienie, to wygląda na to, że każdy urlop powinieneś spędzać w Polsce. Dla mnie urlop w Polsce kojarzy się z drożyzną i tłokiem...

nie

po prostu czasami jestem nieco zlosliwy i lubie krytykowac :D

urlop spedzalismy za granica lecz mamy teraz 2-letnia corke. zostawiac jej nie chcemy a na dalsze wyjazdy jest naszym zdaniem za mala. z braku wolego czasu u mnie kilka dni urlopu spedzany najczesciej w jakiejs cichej wiosce nad baltykiem lub malym miasteczku w borach tucholskich. urlopem to chetnie bym sie podzielil gdyz mam go kilka razy za duzo pomimo ze w tym roku co najmniej 1 dzien w tygodniu spedzalem na budowie biorac urlop i gadajac z 2-3 godziny przez telefon ...

udanego wypoczynku

ps. jak by co mam mape wiednia - zajmuje 2 stoliki w mac donaldzie i ciezko nawet znalezc miejscew ktorym sie obecnie jest - obsluga maca nie pomoze - to 85% obcokrajowcy :wink: . jak zaczalem wyjezdzac dow iednia nie mialem gps - teraz pewnie bylo by prosciej :p

chciałam powiedzieć tylko urlopowe "cześć" :wink:

Odebraliśmy parapety zewnętrzne. Jednak granit to jest to 8)

czesc, czesc, czesc

witam po cieeeeeeezkim weekendzie choc glowa powolutku przestaje mnie bolec. w poznaniu to jednak robia solidne weseliska :D

granitowe tez bardzo nam sie podobaly a zwlasza mnie jednak to co wpadalo w oko kosztowalo z 700 zeta za metr a marmurek kupowalismy za 400/mkw