Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Toruń i okolice...:-)))

MichalTr

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• piotrulex

2610

• agnieszkakusi

1719

• nastka79

1115

• madzialenka

513

z listwami maja więcej roboty i dlatego często zniechęcają do tego - a ja dam z listwami - tylko trudno znaleźć jakiś polecanych i dokładnych

No wlasnie ale Panowie mowia ze jak stosuje sie listwy (moze to celowe) to po jakism czasie moze odpadac tynk na tych listwach. Wybor zostawili dla mnie nie naciskajac co wybrac. I nie wiem czy faktycznie to prawda ze na listwach moze odpadac tynk ale to pewnie moze ktos powiedziec kto ma juz dom od jakiegos czasu zrobiony ta technika tzn listwy metalowe na koncu elewacji

z listwami maja więcej roboty i dlatego często zniechęcają do tego - a ja dam z listwami - tylko trudno znaleźć jakiś polecanych i dokładnych

No wlasnie ale Panowie mowia ze jak stosuje sie listwy (moze to celowe) to po jakism czasie moze odpadac tynk na tych listwach. Wybor zostawili dla mnie nie naciskajac co wybrac. I nie wiem czy faktycznie to prawda ze na listwach moze odpadac tynk ale to pewnie moze ktos powiedziec kto ma juz dom od jakiegos czasu zrobiony ta technika tzn listwy metalowe na koncu elewacji

listwy sa tez w kazdym narozniku a przynajmniej byc powinny - tam tez ma odpadac?

bzdura jakas :o

Gdzie Ty takie znalazłeś? U nas od września ma być podwyżka o 40 zł i będzie kosztowało 350zł....

Hmm.

Zastanowiłem się - płaciłem do czerwca 290 zł, co będzie od 1.09 wie tylko Pani Dyrektor Przedszkola....

Ale Twój post nie nastawia zbyt optymistycznie.....

Sorry za lakoniczność wypowiedzi ale "internet bez kabla" doprowadza mnie do szału....

Byliśmy oglądać schody. Spodobały mi się z drewna sapele, tylko ta cena. Kompletne schody ze spocznikiem i barierkami/poręczami to 12 tys. :-?

Gdzie udać się po kolejne wyceny (Alco z Solca podobno nie robi z drewna egzotycznego, a u nas tylko takie będą pasować). Poradźcie coś.

wielka nieszawka pan Kujawa - firma chyba stolarex sie nazywa

kąkol - cierpice - piotr studzinski - blisko salonu bax pol - firmy nie pamietam

pochwale sie jeszcze ze zaraz po pracy smigamy na weekend w bory tucholskie :lol:

na przyszly weekend tez oczywiscie jest plan ale chwalenie sie trzeba stopniowac :)