piotrulex 05.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Hej Ja też blisko bo koło Ciechocinka. Właśnie dziś obdzwoniłam kilka składów budowlanych. Bloczki w Betorze po 3,50 np. Ul. Morwowa.Bez transportu i rozładunku. bettor. lubicz, ul. grebocka niedawno jeszcze 2,40 netto bez faktury jakosc srednia lecz wystarczajaca a cena mocno atrakcyjna ja mam ztego wymurowana piwnice lecz calosc to ponad 50 ton transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 05.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Hej Ja też blisko bo koło Ciechocinka. Właśnie dziś obdzwoniłam kilka składów budowlanych. Bloczki w Betorze po 3,50 np. Ul. Morwowa.Bez transportu i rozładunku. bettor. lubicz, ul. grebocka niedawno jeszcze 2,40 netto bez faktury jakosc srednia lecz wystarczajaca a cena mocno atrakcyjna ja mam ztego wymurowana piwnice lecz calosc to ponad 50 ton transportu A jak z transportem i rozłądunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 05.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ma ktoś namiary na cement, żwir, piasek po cenach w miarę do przełknięcia? Potrzebuję również namiar na betoniarkę, która wy;eje mi fundamenty... Ratunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A jak z transportem i rozłądunkiem? a kogo Ty sie pytasz? najlepiej to zadzwon do kogos kto swiadczy uslugi transportowe. obawiam sie ze nikt na forum nie bedzie dzwonil za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.05.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ma ktoś namiary na cement, żwir, piasek po cenach w miarę do przełknięcia? Potrzebuję również namiar na betoniarkę, która wy;eje mi fundamenty... Ratunku! wpisz w google i bedziesz wszystko wiedziec ja za zwir i piasek placilem ostatnio 430 zeta z transpoertem/18ton wydaje mi sie ze sama betoniarka law Ci nie wyleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Piotrulex, coś wstałeś chyba lewa nogą...Anetat, transport żwiru, piasku 601-692-470. Niestety nie wiem jak się facet nazywa. Do nas woził z Młyńca 20 ton za 420zł.Betoniarka nie wyleje, ale pompa z gruchą juz tak. Zadzwoń do torbetu, bettoru, przemysłówki...to sa hurtownie, które się tym zajmują. Przemysłówka wylewa non stop coś na sharpie więc mieli by do Ciebie blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 06.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Piotrulex, coś wstałeś chyba lewa nogą... Anetat, transport żwiru, piasku 601-692-470. Niestety nie wiem jak się facet nazywa. Do nas woził z Młyńca 20 ton za 420zł. Betoniarka nie wyleje, ale pompa z gruchą juz tak. Zadzwoń do torbetu, bettoru, przemysłówki...to sa hurtownie, które się tym zajmują. Przemysłówka wylewa non stop coś na sharpie więc mieli by do Ciebie blisko. Dzięki bardzo za pomoc...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetat 06.05.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 do usług Agnieszkakusi a jak tam u Ciebie idzie z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 od wczoraj zakładają stelaże pod płyty karton-gips.Niedługo wejdzie płytkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martica 06.05.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzieki Piotrulex za namiary na bloczki. Jutro zadzwonię, może cena jeszcze ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 06.05.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 My też mamy bloczki betonowe z Bettoru w Lubiczu, ale o ich jakości wypowiadać się będziemy mogli za niedługi czas Zaczynamy budowę 15 maja i już się doczekać nie możemy. Teraz jesteśmy na etapie poszukiwań tartaku, w którym zamówimy więźbę. Reszta materiałów pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Piotr Bananki 06.05.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ma ktoś namiary na cement, żwir, piasek po cenach w miarę do przełknięcia? Potrzebuję również namiar na betoniarkę, która wy;eje mi fundamenty... Ratunku! z tego co widzę to budujecie się w Łysomicach, a obok w Ostaszewie buduje się klika fabryk. Mają tam ogromne góry ziemi z wykopów. Znajomy, który również buduje się w Łysomicach załatwił sobie od nich ziemię na działkę ( bardzo tanio). Może mają też piasek z wykopów napewno nie zaszkodz się popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Piotr Bananki 06.05.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Buduje koło Chełmży, a konkretnie w Grzywnie, znaczy się zaczynam w czerwcu ale jak patrzę na wzrost cen materiałów to się zaczynam zastanawiać kiedy skończę... możesz się pochwalić gdzie konkretnie w Grzywnie, mieszkałam tam przez dwadzieścia klika lat ( rodzinne strony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 a ja w Grzywnie mam znajomego, z którym kiedyś pracowałam przez kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.05.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 z tego co widzę to budujecie się w Łysomicach, a obok w Ostaszewie buduje się klika fabryk. Mają tam ogromne góry ziemi z wykopów. Znajomy, który również buduje się w Łysomicach załatwił sobie od nich ziemię na działkę ( bardzo tanio). Może mają też piasek z wykopów napewno nie zaszkodz się popytać. piasek z wykopow najczesciej nie nadaje sie do murowania bo jest za drobny. lepiej zanim zamowisz zaiegnij opinii swojego majstra ktos tam wiezby szuka. poprosze o orientacyjne ceny i teminy oczekiwania bo niebawem tez chce sie tym zajac w przyszlym tegodniu bedziemy zalewali terive na piwnica teriva nas wyszla na 2950 a czamaninek to samo wycenil na prawie 5 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justap 06.05.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam! My rozpoczęliśmy budowę w październiku 2006 r. Jesteśmy na etapie papowania dachu, a od przyszłego tygodnia mamy zamiar zacząć kłaść dachówkę. W chwili obecnej jesteśmy na etapie poszukiwania okien. Mamy wyceny z 2M (lekki szok cenowy w porównaniu do innych lokalnych firm), i czekamy na wycenę z wspominanego Oknovidu. Maya04 a ty co sądzisz o Oknovidzie? Anetat a gdzie dokładnie się budujecie? Bo ja też w Łysomicach od ul. Kanałowej po lewej stronie. Asiula77 a jak Twoje okna możesz podać ceny jeśli to nie problem? Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.05.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja mam okna na profilu Veka produkowane przez znajomych, którzy przez 10 lat współpracowali z DGG. Sama mam od nich okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 07.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja suporex kupowałem w aleks. kujawskim jest tam oddział solbetu i maja tam najtaniej, tylko trzeba raczej jechać osobiście żeby się zapisać na listę + dopłacałem 377 pln za transport do chełmży. Ty martica masz blisko tam 54/282-47-16 Ja tam pojechałem pierwszy raz to mnie spławił taki wredny typek ( Belter się nazywa, pod ścianą siedzi )że niby tylko sprzedają na powiat aleksandrowski, ale jak pojechałem 2gi raz i się postawiłem, że będę czekał na Dyrektora oddziału to mnie wciągnął na listę ( 3 tygodnie czekałem )i płaciłem po rabacie 6,86 zł brutto, w marcu jak w toruniu był po 8,50/9,0 brutto. Jest tam jeszcze taka Pani i gościu bardziej miły od razu przy wejściu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DONKK 07.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Konkretnie to jest między Grzywną a Chełmżą, koło takiego oczka wodnego przy drodze.Nie wiecie gdzie można kupic folię taką grubszą i sztywniejszą ale nie kubełkową w miare tanio , potrzebuję na osłonę styropianu na fundamentach.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts